İnşallah canım ya dua edin nolur valla sabır kalmadı ama ne bileyim insan bi şekilde umutlanıyor Allah hakkımızda hayırlısını versin bu arada teşekkür ederim canım cevabın için Allah razı olsunCanım 22sinde yumurtlama olmuş gibi ondan sonra da silikleşemeye başlamış zaten
Allah senden de razı olsun biz de bu ay denemeye başladık insan kendini umutlandırmak istemiyor daha ilk deneme diye ama içten içe de inanıyor hakkımızda hayırlısıİnşallah canım ya dua edin nolur valla sabır kalmadı ama ne bileyim insan bi şekilde umutlanıyor Allah hakkımızda hayırlısını versin bu arada teşekkür ederim canım cevabın için Allah razı olsun
Aynen öyle canım ne güzel inşallah çok beklemezsin ilk denemende alırsın kucağına meleğini rabim nasip eder inşallahAllah senden de razı olsun biz de bu ay denemeye başladık insan kendini umutlandırmak istemiyor daha ilk deneme diye ama içten içe de inanıyor hakkımızda hayırlısı
a ay inşallah Allah'ın izniyle ya bakalım yaıda yapıcam testi silik çıkarsa demekki çatlamıştır en önemlisi inşallah olmuştur canım cevabın için teşekkür ederim22,23 yumurtlama gibi... 24 yumurta çatlamış. Hayırlısı olsun
24 çatlamaKızlar benim ovalisyon testlerim bu şekilde sizce nasıl peki üçününde bu koyulukta olması normalmidir sizce kızlar 24 olan bugün daha silik çıktı bu ne anlama geliyor çatlamışmıdır acaba testleri yaptığım her gün değerlendirdim açıkcası inşallah olur çok merak ediyorum akıntım devam ediyor bu arada bazen çok açık pembe bazen şefaf akıntıyla birlikte kırmızı renkte uzayan akıntı kızlar böyle bir durum yaşayan oldumu acaba bana anlatsanızda biraz rahatlasa içim Eki Görüntüle 2580587
Evet canım çatlama bugun nyaptım tes yine dahada silik çıktı24 çatlama
Zaten her zaman biri daha silik çıkar o zaman hepmi çatlıyor yumurta diye düşünürdüm eskidenEvet canım çatlama bugun nyaptım tes yine dahada silik çıktıEki Görüntüle 2580897
Zaten her zaman biri daha silik çıkar o zaman hepmi çatlıyor yumurta diye düşünürdüm eskiden24 evet
[/QUO valla kuzum ne bileyim şimdi daha koyu kafa kalmadı ki bende bian önce olsada kurtulsak bu durumdan tam yatırmalık oldum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?