• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Evva
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Evva

Ömrüm evlat 👼
Pro Üye
Anneler Kulübü
4 Kasım 2019
27.441
En iyi cevaplar
1
96.287
598
29
Kızlar benim ovalisyon testlerim bu şekilde sizce nasıl peki üçününde bu koyulukta olması normalmidir sizce kızlar 24 olan bugün daha silik çıktı bu ne anlama geliyor çatlamışmıdır acaba testleri yaptığım her gün değerlendirdim açıkcası inşallah olur çok merak ediyorum akıntım devam ediyor bu arada bazen çok açık pembe bazen şefaf akıntıyla birlikte kırmızı renkte uzayan akıntı kızlar böyle bir durum yaşayan oldumu acaba bana anlatsanızda biraz rahatlasa içim
15798721153873136429014830648591.jpg

Son düzenleme:
Yokmu bana yardımcı olacak kimse :63:

Canım 22sinde yumurtlama olmuş gibi ondan sonra da silikleşemeye başlamış zaten
İnşallah canım ya dua edin nolur valla sabır kalmadı ama ne bileyim insan bi şekilde umutlanıyor Allah hakkımızda hayırlısını versin bu arada teşekkür ederim canım cevabın için Allah razı olsun

Üçünü değerlendirdim bilmiyorum artık bu ay ne olucak lekelenme de olduğu için daha çok meraklandım inşallah iyiye işarettir Allah hepimize sağlıklı sonra hayırlı evlatlar nasip etsin diliyen herkese inşallah amin

İnşallah canım ya dua edin nolur valla sabır kalmadı ama ne bileyim insan bi şekilde umutlanıyor Allah hakkımızda hayırlısını versin bu arada teşekkür ederim canım cevabın için Allah razı olsun
Allah senden de razı olsun biz de bu ay denemeye başladık insan kendini umutlandırmak istemiyor daha ilk deneme diye ama içten içe de inanıyor hakkımızda hayırlısı

Allah senden de razı olsun biz de bu ay denemeye başladık insan kendini umutlandırmak istemiyor daha ilk deneme diye ama içten içe de inanıyor hakkımızda hayırlısı
Aynen öyle canım ne güzel inşallah çok beklemezsin ilk denemende alırsın kucağına meleğini rabim nasip eder inşallah :anneadayı:

22,23 yumurtlama gibi... 24 yumurta çatlamış. Hayırlısı olsun

22,23 yumurtlama gibi... 24 yumurta çatlamış. Hayırlısı olsun
a ay inşallah Allah'ın izniyle ya bakalım yaıda yapıcam testi silik çıkarsa demekki çatlamıştır en önemlisi inşallah olmuştur canım cevabın için teşekkür ederim:21::KK25:

Kızlar benim ovalisyon testlerim bu şekilde sizce nasıl peki üçününde bu koyulukta olması normalmidir sizce kızlar 24 olan bugün daha silik çıktı bu ne anlama geliyor çatlamışmıdır acaba testleri yaptığım her gün değerlendirdim açıkcası inşallah olur çok merak ediyorum akıntım devam ediyor bu arada bazen çok açık pembe bazen şefaf akıntıyla birlikte kırmızı renkte uzayan akıntı kızlar böyle bir durum yaşayan oldumu acaba bana anlatsanızda biraz rahatlasa içim Eki Görüntüle 2580587
24 çatlama

Kızlar attık gerisi Allah'a kalmış dua etmekten başka çare yok şimdi öğrenmek için ay sonunu bekliycem hayırlısı olur inşallah

Kızlar ya yine yardımınıza ihtiyacım var ben öğlen testi yapar yapmaz attım fotosunuda kaç dakika sonra buda koyulaştı bu şekilde :işsiz::KK57:
15799537833927504515794097875939.jpg

15799540041135158983418895270099.jpg
dünkü testimde bugün garip bi ha:confused:l almış ama bugünki dahamı koyu kızlar ne dersiniz ben anlamadım ya

Zaten her zaman biri daha silik çıkar o zaman hepmi çatlıyor yumurta diye düşünürdüm eskiden 😂 24 evet
[/QUO valla kuzum ne bileyim şimdi daha koyu kafa kalmadı ki bende bian önce olsada kurtulsak bu durumdan tam yatırmalık oldum ben:KK47::rolleyes::confused:

Back