Teşekkür ederim canım cevap verdiğin için zaten yorucu bir süreç iyice kafam karıştı testlere devam edicem aslında şöyle ben 34 günde bir adet oluyorum arada bir iki gün oynuyor bide tesleri dayanamayıp erken yaptım çizgileri görünce şaşırdım takvime göre gittiğim için takvimmi doğru testmi bilemedim devam edicem testlere bu ay olmasa gelecek ay adetin bittiği gün başlıycam sonuna kadar daha net bi sonuç alırım diye düşünüyorum bakalım ya çok sıtresliyim hayırlısı olsun inşallah hepimiz içinMerhaba canım ben ovulasyon günlerinde kahve lekeler geldiğini duymuştum bugünü ve yarını ertesi günü degerlendir ve test sikiklesince bırak yapmayı canim
Öyle yapıcam canım baksana yapmasaydım kaçırıcaktım belkide inşallah hayırlı bir haber alırım bu ay Allah önce bütün isteyen herkese nasip etsin sonrada banaTakvimi silmeni öneririm doğruyu göstermiyor testle takip et
Amin canım inşallahÖyle yapıcam canım baksana yapmasaydım kaçırıcaktım belkide inşallah hayırlı bir haber alırım bu ay Allah önce bütün isteyen herkese nasip etsin sonrada bana
Valla ben takvime göre 1 yıl boyunca yumurtlamamı kaçırdım desem yeridir. Şuan 6 haftalık hamileyim. Takvime göre 24 Aralık ovülasyondu, ben kasık ağrılarımdan test yapıp ovülasyonun tam gününü 22 Aralıkta yakaladım ve şok olmuştum. Takvime çok güveniyordum çünkü reglim tkavim ne zamanı gösterirse o zaman oluyordum. Ama ovülasyonda yanılttı beni, bence sen kesinlikle ovülasyon testiyle takibe devam et.Teşekkür ederim canım cevap verdiğin için zaten yorucu bir süreç iyice kafam karıştı testlere devam edicem aslında şöyle ben 34 günde bir adet oluyorum arada bir iki gün oynuyor bide tesleri dayanamayıp erken yaptım çizgileri görünce şaşırdım takvime göre gittiğim için takvimmi doğru testmi bilemedim devam edicem testlere bu ay olmasa gelecek ay adetin bittiği gün başlıycam sonuna kadar daha net bi sonuç alırım diye düşünüyorum bakalım ya çok sıtresliyim hayırlısı olsun inşallah hepimiz için
Yeterince koyu canım bugün ve gelecek 3 günü degerlendirKızlar bana acil yardım edin lütfen dün Ve bugün ovalisyon testi yaptım 21 olan dün 22 ise bugün sizce iyimi bu koyuluk yoksa devammı etmeliyim ben 12 ocakta adet oldum ama dün ve bugün peçeteyle silince açık renkte lekelenme gördüm bu normalmi sizceve lekelenme varken testlerin bu şekilde çıkması kafam çok karıştı Eki Görüntüle 2579778
Ben hiç ovülasyon testini kullanmadım hep takvime göre hareket ettim ama tam yumartlama günü değil o günden 4 gün önce Bi ilişki oldu 2 gün önce Bi ilişki oldu bide orda yazan yumurtlama tarihinden Bi gün sonra oldu 2 defa gebe kaldım bu şekilde birisi düştü şuanda ikinci hamileliğim inşAllah sağlıkla ilerler rabbim sizlerede isteyen herkese de sağlıkla nasip etsin inşAllahÖyle yapıcam canım baksana yapmasaydım kaçırıcaktım belkide inşallah hayırlı bir haber alırım bu ay Allah önce bütün isteyen herkese nasip etsin sonrada bana
Evet canım haklısın bende ilk defa ovalisyon testini deniyorum ve çok gariptirki testi yaptığım gün lekelenme gördüm ve bugünde aynen devam ediyor dünü değerlendirdim bügünde değerlendiricem inşallah testlerime devam edicem hayırlısı olsun rabbim önce sağlıklı sonra hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah hepimzeValla ben takvime göre 1 yıl boyunca yumurtlamamı kaçırdım desem yeridir. Şuan 6 haftalık hamileyim. Takvime göre 24 Aralık ovülasyondu, ben kasık ağrılarımdan test yapıp ovülasyonun tam gününü 22 Aralıkta yakaladım ve şok olmuştum. Takvime çok güveniyordum çünkü reglim tkavim ne zamanı gösterirse o zaman oluyordum. Ama ovülasyonda yanılttı beni, bence sen kesinlikle ovülasyon testiyle takibe devam et.
Canım benim Allah daim etsin inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende 2 ay önce boş gebelik yaşadım kürtaj olmak zorunda kaldım bende arayıştayım işte yeri bian önce dolsun istiyor insan ve çok pişmanım daha önce ovalisyon testi yapmadığım için inşallah hayırlı haberler alırım yoruldum çünküBen hiç ovülasyon testini kullanmadım hep takvime göre hareket ettim ama tam yumartlama günü değil o günden 4 gün önce Bi ilişki oldu 2 gün önce Bi ilişki oldu bide orda yazan yumurtlama tarihinden Bi gün sonra oldu 2 defa gebe kaldım bu şekilde birisi düştü şuanda ikinci hamileliğim inşAllah sağlıkla ilerler rabbim sizlerede isteyen herkese de sağlıkla nasip etsin inşAllah
Evet canım değerlendiricem Allah nasip eder bu ay inşallah çok istiyorum artıkYeterince koyu canım bugün ve gelecek 3 günü degerlendir
İnşAllah canımCanım benim Allah daim etsin inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende 2 ay önce boş gebelik yaşadım kürtaj olmak zorunda kaldım bende arayıştayım işte yeri bian önce dolsun istiyor insan ve çok pişmanım daha önce ovalisyon testi yapmadığım için inşallah hayırlı haberler alırım yoruldum çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?