- 24 Haziran 2019
- 366
- En iyi cevaplar
- 1
- 149
- 103
- 25
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladim canim tesekkur ederim bide oyle deneiyim mademEki Görüntüle 2539884 Bak bu da benim testim 20.günüm
canım sanki 13. gün olmuş gibi iki gün sürmüş ve sonra çatlamış gibi değerlendirdin mi 13. ve 14. günüKizlar bugun 19.gun hala yumurtlama olmamıs dimi t cizgisi hic c kadar koyu olmadi ben bu ay yumurtlamamismiyim acaba yardimci olurmusunuz
Canim pik testinKızlar bu ay yaptgm ilk testim böyle çıktı pik mi sizce bal çörek otu tarçın kürünü deniyorum snrm erken yumurtlama olacak cabhk gelistiler adetin 8. Günü bugün kürü yemeye devam edeyim mi ki kafam karıştı
InsAllah canım akşama değerlendirebiliriz en erkenCanim pik testin
Degerlendir ne olur ne olmaz
Degerlendirdim canimcanım sanki 13. gün olmuş gibi iki gün sürmüş ve sonra çatlamış gibi değerlendirdin mi 13. ve 14. günü
Canim sen yarın da yap bence tam pik degil gibi gözüküyor fotoda t biraz daha koyu olması gerekiyor snrmBugun pik olmusmu acaba bana hepsinden daha koyu geldi en sondaki
Tamam canim tesekkur ederimCanim sen yarın da yap bence tam pik degil gibi gözüküyor fotoda t biraz daha koyu olması gerekiyor snrm
erken yumurtlama olan duymuştum bende reglin kaç gün sürüyor canımKızlar bu ay yaptgm ilk testim böyle çıktı pik mi sizce bal çörek otu tarçın kürünü deniyorum snrm erken yumurtlama olacak cabhk gelistiler adetin 8. Günü bugün kürü yemeye devam edeyim mi ki kafam karıştı
Son iki ay 25-26 gecen ay ilac tdavisi gördüm 33 gun oldu net günüm yok bi kac günlük oynamayla oluyor eger dun ki yumurtlamaya gore afet olursam 20 gun olacak dongumerken yumurtlama olan duymuştum bende reglin kaç gün sürüyor canım
Ben 20. Ve 21. Gunde yumurtladim mesela. Gec olabiliyor. Devam edinKizlar bugun 19.gun hala yumurtlama olmamıs dimi t cizgisi hic c kadar koyu olmadi ben bu ay yumurtlamamismiyim acaba yardimci olurmusunuz