- 7 Eylül 2018
- 2.316
- 3.148
- 133
- Konu Sahibi Zeyneppzezee
İnsallah .ovülasyonu tutturdum anlamında normalde denk gelemıyordum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben adet olamadım canım. önce tarlusol verdi hiçbir değere bakmadan. kullandım yine adet olmadım. tekrar doktora gittim dedim lütfen bütün hormonlara bakın.
orda anlaşıldı lh 4 lere düşmüş. prolaktin 50 lerde
Bana damerhaba siz ovülayon ile gebe kaldınız sanırım. çift çizgiyi gördüğünüz günmü değerlendirdiniz ve sonraki günler peşpeşemi bilgi verirsen sevinirim :)
Ovulasyon testi kullandım. Ama ben ovulasyon testi ile değil dostinex kullandığım için gebe kaldım.merhaba siz ovülayon ile gebe kaldınız sanırım. çift çizgiyi gördüğünüz günmü değerlendirdiniz ve sonraki günler peşpeşemi bilgi verirsen sevinirim :)
Canım yukarıda arkadaşa anlattım ama ben çift çizgi gördüğüm günü değerlendirdim. Ertesi günü değerlendirmedik. Ama yine de tutmuş. Zaten spermler 2 gün yaşıyorBana da![]()
Ovulasyon testi kullandım. Ama ben ovulasyon testi ile değil dostinex kullandığım için gebe kaldım.
Ama şöyle anlatayım. Pazar günü pik görmüştüm. O gün ilişki oldu. Ertesi gün olmadı çünkü eşim evde değildi. Ama siz o günü de değerlendirin. Ne olur ne olmaz
Yumurtanın hala çatlamamış demek ki. Silik çizgiyi gördüğünüzde çatlamış demek. Ve döllenme işte o zaman gerçekleşecek. Bazılarında 48 saat sürüyor. Sen silik çizgiyi görene kadar tekrar et. Sonra Bi daha yapmana gerek yok.teşekkürler. dün akşam çift çizgiyi gördüm değerlendirdim bugu hala çift ama bugun sanırım benımkıde evde olmayacakhayırlısı
Peki o çift çizgi gününden önce bi iki gün dinlendiniz miCanım yukarıda arkadaşa anlattım ama ben çift çizgi gördüğüm günü değerlendirdim. Ertesi günü değerlendirmedik. Ama yine de tutmuş. Zaten spermler 2 gün yaşıyor
Yumurtanın hala çatlamamış demek ki. Silik çizgiyi gördüğünüzde çatlamış demek. Ve döllenme işte o zaman gerçekleşecek. Bazılarında 48 saat sürüyor. Sen silik çizgiyi görene kadar tekrar et. Sonra Bi daha yapmana gerek yok.
Ama merak etmeyin spermler yaşamaya devam edecek
Canım ben bu konuda eşimi hiç yönlendirmedim. Şimdi takvimine baktım da ondan bir gün önce de ilişki olmuş. Dinlenmemiş yani. Sen dinlenebilirsin de nasıl istersen. Önemli olan pik gördüğün gün ve ertesi gün yani silik çizgiyi gördüğünde ilişkiye girmek.Peki o çift çizgi gününden önce bi iki gün dinlendiniz mi
AnladımCanım ben bu konuda eşimi hiç yönlendirmedim. Şimdi takvimine baktım da ondan bir gün önce de ilişki olmuş. Dinlenmemiş yani. Sen dinlenebilirsin de nasıl istersen. Önemli olan pik gördüğün gün ve ertesi gün yani silik çizgiyi gördüğünde ilişkiye girmek.
Çift çizgiyi ben pazar günü yakaladım. Pzt tekrar test yaptım silik çizgiye dönmüştü. Demek ki pazar pazartesi arası yumurta çatlamış
Şimdi şöyle anlatayım.Anladım
Peki son bi soru
Hami diyosun ya çizgiyi gördüğüm günü değerlendirdim.
Öbür gün çizgi silikleşmişti yine değerlendirdim die.
İşte bu ilk çizgiyi gördüğünde koyu muydu o çizgi (toplam iki kere üstüste görmüş oldun)
Sorun yok bunu anlamıştımŞimdi şöyle anlatayım.
Pazar günü iki çizgi de koyuydu. O günü değerlendirdik.
Pazartesi günü silik çizgiyi gördüm. O gün ilişki olmadı. Çünkü eşim yoktu. Eğer evde olsaydı riske atmaz değerlendirirdim.
Sorunu anlayabilmiş miyim?
canım öncelikle ben burdan çok faydalandığım için elimden geldiği kadarıyla ben de yardımcı olmak isterim. hiç önemli değil.Sorun yok bunu anlamıştım
Pazar ve pazartesi olayı tamam
Sormak istediğim ;
Cumartesi günü silik de olsa ikinci çizgi var mıydı hiç
Evet ya da hayır diyin
Yordum baya
Anladım evetcanım öncelikle ben burdan çok faydalandığım için elimden geldiği kadarıyla ben de yardımcı olmak isterim. hiç önemli değil.
şimdi şöyle: ikinci silik çizgi her zaman vardır. çünkü vücutta lh hormonu her daim bulunur. Eğer ikinci çizgi hiç göremiyorsanız bir sıkıntı olabilir hormonlara baktırmak lazım.
mesela ben de prolaktin yüksekliği olduğunda ikinci çizgi nerdeyse yok gibiydi. Bunun nedeni prolaktinin lh hormonunu baskılamasıydı. Hatta kan testinde 4 gibi bir değer çıkmıştı yani çok düşüktü. ne zaman ki dostinex almaya başladım, o ikinci çizgiler normale döndü
yani cumartesi de silik ikinci çizgi vardı
hangi hormonlara baktılar biliyo musun?Anladım evet
Teşekkürler ...
Ben hormon testi yaptırdım
Sorun yok. Zaten ben ilk kez yapıyorum
İllaki çıkar ikinci çizgi
Ben sadece doğru çıkacak mı DİE meraklandım
İkinci çizgi çıkmış bu arada baktım ama 10 dakikadan fazla geçmiş
Unutmuşum banyoda![]()
Unuttum ama bi gittiğimde genel baktılarhangi hormonlara baktılar biliyo musun?
eee biz öyle biliyorduk. ne zaman yapsak olur sanıyodum. ama o işler öyle değilmiş. araştırdıkça öğreniyor insan.Unuttum ama bi gittiğimde genel baktılar
Bi de o regl ikinci günü gittiğimdekilere baktılar
Saflık bende yani ben yumurtlama dönemi dışında da hamile kalınıyor sanmıştım
Ovulasyon testine bakarken netten tesadüf öğrendim
Aslında insanların daha çok muhabbet etmesi gerekiyor bence bu konuda gebelik topiklerinde
Çatlatma iğnesi olacak nuhtemelen
Hsg de tamam
Sperm teslrrri de tamam
Amin teşekkür ederimeee biz öyle biliyorduk. ne zaman yapsak olur sanıyodum. ama o işler öyle değilmiş. araştırdıkça öğreniyor insan.
her şeyine bakmışlar bi sorun yoksa eli kulağındadır iyi haberler alırsın inş. eğer ovulasyon testinde 2. çizgi zor görünüyorsa, çıkıyor ama incecik kıl gibi bir çizgi çıkıyorsa lh hormonuna da baktırmanı öneririm. eğer bakmadılarsa tabi.
bunun için biraz testlerini gözlemle