Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Zeyneppzezee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2015
348
602
53
31
Merhaba hanımlar. Ovülasyon testi alacağım hiç kullanmadım. Nelere dikkat etmem, nasıl uygulamam gerekiyor süreleri nasıl olacak? Yardımcı olur musunuz?

Merhaba hanımlar. Ovülasyon testi alacağım hiç kullanmadım. Nelere dikkat etmem, nasıl uygulamam gerekiyor süreleri nasıl olacak? Yardımcı olur musunuz?
Canım burada bir arkadaşın tavsiyesiyle intagram da birgebeningunlugu diye bir hanımı öğrendim o bu konuda ücretsiz bilgi yardımı yapıyor testlerinide takip ediyor bir bak istersen

L ile başlayan markayı öneririm şimdi buraya yazarsam belki reklam olur. Testi her gün aynı saatlerde yapmaya özen gösterin özellikle sabah 11-12 gibi öneriliyor.İlk idrarla yapılmıyor yani benim kullandığım sabah ilk lavabodan sonra 4 saat geçmesiyle yapılıyor. 2 saat öncesinde de sıvı alımını bırakıyorsunuz.

Reklam değil arkadaşlar korkmayın. Labquick.. ben de bunu kullanıyorum. Benim kullanma amacım farklı biraz. Geçen ay deneme amaçlı yaptım. Bir bakıyorum çizgilerim çok ince, lh çok az var. meğer prolaktin yüksekmiş. o da lh ı baskılıyormuş. Dostinex kullanır kullanmaz çizgilerim normale döndü. şimdi de acaba yumurtladım mı diye kontrol ediyorum. Galiba yumurtlama bu pzt oldu :cool:
yani gerçekten çok faydalıymış bu testler ben onu gördüm.
benden de bir tavsiye. cep telefonunuza femometer diye bir uygulama var onu indirin. lh testinizi yükleyince size sayısal rakam veriyor. fotoğraf atmaya çalışayım birazdan anlarsınız.

Reklam değil arkadaşlar korkmayın. Labquick.. ben de bunu kullanıyorum. Benim kullanma amacım farklı biraz. Geçen ay deneme amaçlı yaptım. Bir bakıyorum çizgilerim çok ince, lh çok az var. meğer prolaktin yüksekmiş. o da lh ı baskılıyormuş. Dostinex kullanır kullanmaz çizgilerim normale döndü. şimdi de acaba yumurtladım mı diye kontrol ediyorum. Galiba yumurtlama bu pzt oldu :cool:
yani gerçekten çok faydalıymış bu testler ben onu gördüm.
benden de bir tavsiye. cep telefonunuza femometer diye bir uygulama var onu indirin. lh testinizi yükleyince size sayısal rakam veriyor. fotoğraf atmaya çalışayım birazdan anlarsınız.
Bu sonuclari adetin 2. Ya da 3. Günü verilen kan testi ile mi ogrendiniz ayrica baska testle mi? Benimde hic tamamen kirmizi olmuyor tabiri caizse pik görmüyorum.

Bu sonuclari adetin 2. Ya da 3. Günü verilen kan testi ile mi ogrendiniz ayrica baska testle mi? Benimde hic tamamen kirmizi olmuyor tabiri caizse pik görmüyorum.
ben adet olamadım canım. önce tarlusol verdi hiçbir değere bakmadan. kullandım yine adet olmadım. tekrar doktora gittim dedim lütfen bütün hormonlara bakın.
orda anlaşıldı lh 4 lere düşmüş. prolaktin 50 lerde

L ile başlayan markayı öneririm şimdi buraya yazarsam belki reklam olur. Testi her gün aynı saatlerde yapmaya özen gösterin özellikle sabah 11-12 gibi öneriliyor.İlk idrarla yapılmıyor yani benim kullandığım sabah ilk lavabodan sonra 4 saat geçmesiyle yapılıyor. 2 saat öncesinde de sıvı alımını bırakıyorsunuz.
2gündür yapıyorum ve sürekli pozıtıf .ıkı gün üst üste pozıtıf olabılırmı?

Eklentiler

• FA7C3D66-DE92-473D-9B12-B1A6C77F2E3D.jpeg
    FA7C3D66-DE92-473D-9B12-B1A6C77F2E3D.jpeg
    66,8 KB · Görüntüleme: 42
2gündür yapıyorum ve sürekli pozıtıf .ıkı gün üst üste pozıtıf olabılırmı?

Çıkabilir zaten 19.09 da bence yumurtlama tam gerçekleşmiş gibi duruyor bugün de yap çatlamıştır inşallah :KK76:18.09 dan itibaren değerlendirseydin şansını yükseltirdin :anneadayı:

Degerlendirdim :)insallah kızlar .doktoruma göre 4eylülde lekelenme oldu sankı yerlesme kanaması gbi ama testler negatif doktor adet saydı 12sonra normal olursun dedi 22sine tekabül ediyor ona göre hesaplarsak 2gün kaldı adete

adete yakınsa gebelik olabilir diyecektim ama daha 14 gün varmış sizin. sanırım biraz uzun yumurtladınız 48 saat.. olabiliyor bazen nadir bir durum ama
Adet düzensizliğim var iki adet arası 15-37ara degişiyor bu yuzden akıntıya göre hareket ettim tuttuda sanırım

Ovülasyon testine göre tutturduj gbi sukur giderek sılıklesıyo .tesekkur ederim iyi dileğin için

Back