- Konu Sahibi heytbengeldim
-
Merhaba hayırlı olsun öncelikle bende ovulasyon tetsi yeni aldim yaptigimda bi turlu anlamadim ozelden resim.gondersem beni bilgilendirme yapabilirmisiniz acabaCanım swlam ben de bu ay ovulasyon testi denedim çok şükür tuttu. İlk 10 dk dan sonrasını hiç dikkate almadım
Yapabilirim ama şöyle birşey var adetten sonraki gün başlıyorsunuz ya hergün bir önceki günle karşılaştırma yapmak gerekiyor en koyu olduğu vakitleri belirlemek ve 2 günde bir ilişkiye girmeniz gerekiyor ve bilmiyorum etkisi var mı ben daha önce bir sohbette yazmıştım ilişki sırasında ve sonrasında yan yatıp beklemiştim öyle kaldım hamile öncesinde yok yastıktı yok sallamaydı olmadı :) bilmiyorum belki de kısmeti böyleydiMerhaba hayırlı olsun öncelikle bende ovulasyon tetsi yeni aldim yaptigimda bi turlu anlamadim ozelden resim.gondersem beni bilgilendirme yapabilirmisiniz acaba
Canım bir arkadsşımızın daha öylr hatta koyu sma kan verdi nrgatif lh testi hcg yi göstermiyot maslesrf bence nırmsl gebelik tedti slArkadaşlar birşey sorucam şuan elimde ovulasyon testi var adetime 1 yada 2 gün kaldı sanırım bi yapayım dedim ikinci çizgi çıktı ama çok çok koyu denmez ilk çıkanla aynı gibi böyle hamile olduğunu öğrenen varmı bilen varmı kızlar lütfen cvp verin günler geçmek bilmiyor göğüslerim şişti ama emin deilim inş isteyen herkeze allah evlat versin hepinize bütün dualarım
Bende Yen'in tedaviye başladım arkadaşlar yumurtlamaya yardımcı olacak bi ilaç kullanıyorum bu süre zarfında bende takip yapmak istiyorum siz testlerinizi eczaneden mi aldınız yoksa internetten mi getirttiniz ?
Arkadaşlar birşey sorucam şuan elimde ovulasyon testi var adetime 1 yada 2 gün kaldı sanırım bi yapayım dedim ikinci çizgi çıktı ama çok çok koyu denmez ilk çıkanla aynı gibi böyle hamile olduğunu öğrenen varmı bilen varmı kızlar lütfen cvp verin günler geçmek bilmiyor göğüslerim şişti ama emin deilim inş isteyen herkeze allah evlat versin hepinize bütün dualarım
Canım bende bugün aldım sabah ama negatif şu 5 liralık olanlardan günüme var 2 gün acaba ondanmı çıkmıyor delircem sanırım beklemek nekadar zor düşükten sonra insan daha çok endişeli bekliyorben koyu çıkan ovudan şüphelenip gebelik testi yapmıştım hamileydim canım
Hangi marka daha güvenilir peki bende sipariş vereceğim deİnternetten canım
Labaqoick kullanıyordum benHangi marka daha güvenilir peki bende sipariş vereceğim de
Hatta 50 tane falan var içinde yanında 6 tane gebelik testi hediyeydiLabaqoick kullanıyordum ben
Canım bende bugün aldım sabah ama negatif şu 5 liralık olanlardan günüme var 2 gün acaba ondanmı çıkmıyor delircem sanırım beklemek nekadar zor düşükten sonra insan daha çok endişeli bekliyor
Hangi marka daha güvenilir peki bende sipariş vereceğim de
TEbrik ederim hayırla kucağına al canmBende almadan epey araştırmıştım laboguik öneriliyordu onu kullandım çok şükür kullandığım ay hamile kaldım
TEbrik ederim hayırla kucağına al canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?