Bazen değişio bnm normalde hep 14. 15 oluyo yumurtlama döndüm 29 geçen ay 25. Gün oldum yani 4-5 gün erken yumurtlamışm arada sapmalar olabiliyo sıvı alımına dikkat ederek devam edin inş yakalarsınz28 günde adet olan biri içinde 21.gün yada 23.gün yumurtlama olabilir mi ki
Genelde adet tarihinizden 14 çıkardığımızda yumurtladığımız günü öğrenmiş oluyormuşuz geçen aya göre benim 13.gündü o yüzden 16.günde çıkmayınca baya normalim bozuldu açıkcası
Ins canim hayirlisi rabbim hepimizin gonlüne gore verir ins dualarimizi fksik etmeyelim habersizde birbirmizi birakmiyalim hanimlarAkşam iş çıkışı yapıyorum cnm eve gelince 7 buçukta ve iki saat önce sıvı alımını bırakıyorum
Bu ay bebiş haberini alabiriz öylese
Canım baya koyu sanki bnce değerlendir bnmde dün çift çizgiydi değerlendirdim sabah yaptm yine çift akşamda yapcam hala çift olursa bugunude değerlendircem riske atmayalım:)Kızlar ben şimdi ovülasyon testi yaptım çift çizgi çıktı resmi atıyorum değerlendirme yapmalı mıyım bugün dün de yapmıstk
Aaa tamam o zaman akşamı değerlendireym :))Canım baya koyu sanki bnce değerlendir bnmde dün çift çizgiydi değerlendirdim sabah yaptm yine çift akşamda yapcam hala çift olursa bugunude değerlendircem riske atmayalım:)
Bence degerlendir cnm benimde boyle cikmisti 13 cü günumde degerlendirdim ben hayirlisi olsun insallahKızlar ben şimdi ovülasyon testi yaptım çift çizgi çıktı resmi atıyorum değerlendirme yapmalı mıyım bugün dün de yapmıstk
Tamam canım inşallah bu ay iyi haberler alırız :)Bence degerlendir cnm benimde boyle cikmisti 13 cü günumde degerlendirdim ben hayirlisi olsun insallah
Insallah canim benim mutlu haberleri aliriz benim 10 gunum var adet gunumu sabirsizlikla bekliyorum bakalim artik mitlu haberi alinca paylasalim benimde 14 cü gununde koyu cikmisdi iki cizgi ben 12 13 14 degerlendirdim anca esim yoktu bugun gelcek artik inş kacirmamisimdir kafam ona takildi biraz ama spermler 72 saat yasiyormus hayirli haberleri aliriz insTamam canım inşallah bu ay iyi haberler alırız :)
Canim folik asit doktor tavsiye etmediyse kullanma zararlı diye biliyorum bide kurlerle birlikte ilaç kullanmayi tavsiye etmiyorlarKizlar bilginiz var mi ? Ben bu ay bal tarcin corek otu kuru uygulamaya basladim onunla beraber folik asit olarak inofolic kombi kullansam olur mu
markasını öğrenebilirmiyim bnce bgnüde değerlendirin :)Kızlar bugünkü ovulasyon testim. Dun akşami degerlendirmistik bugün az önce böyle çıktı. İki farklı marka yaptım ikisini de atıyorum. Sizce nedir durum yorumlar mısınız? Sagdakiler sonradan çıkan çizgi bu arada..
Sağdaki çizgi yok olana kadar çalşmaya devam baya belirhgin olmuş demkki yumurtan tam öatkama seviyesine gelmişKızlar bugünkü ovulasyon testim. Dun akşami degerlendirmistik bugün az önce böyle çıktı. İki farklı marka yaptım ikisini de atıyorum. Sizce nedir durum yorumlar mısınız? Sagdakiler sonradan çıkan çizgi bu arada..
Bugünü değerlendir mutlaka çift çizgiyi yakalamışken:)Kızlar bugünkü ovulasyon testim. Dun akşami degerlendirmistik bugün az önce böyle çıktı. İki farklı marka yaptım ikisini de atıyorum. Sizce nedir durum yorumlar mısınız? Sagdakiler sonradan çıkan çizgi bu arada..
İnşallah canm bende üst üste yapmaktan tedirginim yaaInsallah canim benim mutlu haberleri aliriz benim 10 gunum var adet gunumu sabirsizlikla bekliyorum bakalim artik mitlu haberi alinca paylasalim benimde 14 cü gununde koyu cikmisdi iki cizgi ben 12 13 14 degerlendirdim anca esim yoktu bugun gelcek artik inş kacirmamisimdir kafam ona takildi biraz ama spermler 72 saat yasiyormus hayirli haberleri aliriz ins
Bence cift cizgiyi gordugumuz gun yapip snr gun asiri yapmak daha mantikli ust ust sperm guclulugunude azaltir diye dusunuyorum ztn 72 saat yasiyorİnşallah canm bende üst üste yapmaktan tedirginim yaa
Dünü değerlendirdik ama bugün de testte çift çizgi yakaladım napayım yaaBence cift cizgiyi gordugumuz gun yapip snr gun asiri yapmak daha mantikli ust ust sperm guclulugunude azaltir diye dusunuyorum ztn 72 saat yasiyor
Biri Laboquick canım biri de miratech.. :) dün de birliktelik olunca bugün ne yapayım bilemedimmarkasını öğrenebilirmiyim bnce bgnüde değerlendirin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?