Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bazen değişio bnm normalde hep 14. 15 oluyo yumurtlama döndüm 29 geçen ay 25. Gün oldum yani 4-5 gün erken yumurtlamışm arada sapmalar olabiliyo sıvı alımına dikkat ederek devam edin inş yakalarsınz

Akşam iş çıkışı yapıyorum cnm eve gelince 7 buçukta ve iki saat önce sıvı alımını bırakıyorum
Bu ay bebiş haberini alabiriz öylese
Ins canim hayirlisi rabbim hepimizin gonlüne gore verir ins dualarimizi fksik etmeyelim habersizde birbirmizi birakmiyalim hanimlar

Kızlar ben şimdi ovülasyon testi yaptım çift çizgi çıktı resmi atıyorum değerlendirme yapmalı mıyım bugün dün de yapmıstk

Eklentiler

• IMG-20180125-WA0004.jpeg
    42,2 KB · Görüntüleme: 43
Kızlar ben şimdi ovülasyon testi yaptım çift çizgi çıktı resmi atıyorum değerlendirme yapmalı mıyım bugün dün de yapmıstk
Canım baya koyu sanki bnce değerlendir bnmde dün çift çizgiydi değerlendirdim sabah yaptm yine çift akşamda yapcam hala çift olursa bugunude değerlendircem riske atmayalım:)

Tamam canım inşallah bu ay iyi haberler alırız :)
Insallah canim benim mutlu haberleri aliriz benim 10 gunum var adet gunumu sabirsizlikla bekliyorum bakalim artik mitlu haberi alinca paylasalim benimde 14 cü gununde koyu cikmisdi iki cizgi ben 12 13 14 degerlendirdim anca esim yoktu bugun gelcek artik inş kacirmamisimdir kafam ona takildi biraz ama spermler 72 saat yasiyormus hayirli haberleri aliriz ins

Kizlar bilginiz var mi ? Ben bu ay bal tarcin corek otu kuru uygulamaya basladim onunla beraber folik asit olarak inofolic kombi kullansam olur mu

Kizlar bilginiz var mi ? Ben bu ay bal tarcin corek otu kuru uygulamaya basladim onunla beraber folik asit olarak inofolic kombi kullansam olur mu
Canim folik asit doktor tavsiye etmediyse kullanma zararlı diye biliyorum bide kurlerle birlikte ilaç kullanmayi tavsiye etmiyorlar

Kızlar bugünkü ovulasyon testim. Dun akşami degerlendirmistik bugün az önce böyle çıktı. İki farklı marka yaptım ikisini de atıyorum. Sizce nedir durum yorumlar mısınız? Sagdakiler sonradan çıkan çizgi bu arada..

Eklentiler

• IMG_20180125_175347.jpg
    21,7 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_20180125_175419.jpg
    22,3 KB · Görüntüleme: 39
Sağdaki çizgi yok olana kadar çalşmaya devam baya belirhgin olmuş demkki yumurtan tam öatkama seviyesine gelmiş

Üst üste çalışma yaparsak spermler de azalma filan olur diyolar doktor gün aşırı diyor ya kızlar zararı olmasın hani dün bugün ondan biraz tedirginim bende

Bugünü değerlendir mutlaka çift çizgiyi yakalamışken:)

İnşallah canm bende üst üste yapmaktan tedirginim yaa

14 gunum ve 17 gunum hanimlar degerlendirdim a.a sadece 14 gunu insallah kacirmamisimdir

Eklentiler

• 20180124_175743.jpg
    31,3 KB · Görüntüleme: 42
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…