Anladım testi yapmaya başladığınız günden itibaren var mı bir resim çünkü iki çizgide eşit olmadıkça yumurtlama olmuyor diyorlar bende ilk defa kullanıyorum bu ay döngünüze göre 13 yada 14 gün yumurtlamanız gerekiyor ama her ihtimale karşı değerlendirebilirsnz bnm 29 döndüm 15. Gün bugun oldu yumurtlamaSizinki kadar koyu degildi 11.gun. Ama bugun 12. Gun hicbir koyuluk cikmadi sadece C koyu, T de bembeyaz. 28gunde bir oluyorum
Anladım testi yapmaya başladığınız günden itibaren var mı bir resim çünkü iki çizgide eşit olmadıkça yumurtlama olmuyor diyorlar bende ilk defa kullanıyorum bu ay döngünüze göre 13 yada 14 gün yumurtlamanız gerekiyor ama her ihtimale karşı değerlendirebilirsnz bnm 29 döndüm 15. Gün bugun oldu yumurtlama
O zamn sizin 11 yada 12. Gün oluyo yumurtlama zaten geçen ayda öyle olms bu ayki de baya koyu bnce 11. Değerlendirdiyseniz sorun yok bnce 11. Gün olms yumurtlama akşam keske tekrar yapsaydınz belki daha koyuydu ve çatladı sabahta diğer çizgi tamamen kayboldu11.gun olusan koyuluk testi yaptiktan cook sonra oluştu. testin aciklamasinda 10 dakikadan sonra cikan sonuclari dikkate almayin diyodu ama yine de koyuluk oldu. Bugun hic bisey yok. Onceki ay yaptigim ovulasyon testini de ekliyorum. O zaman kullandigimda 12. Gunde koyuluk vardi. Bu ay golge bile yok
O zamn sizin 11 yada 12. Gün oluyo yumurtlama zaten geçen ayda öyle olms bu ayki de baya koyu bnce 11. Değerlendirdiyseniz sorun yok bnce 11. Gün olms yumurtlama akşam keske tekrar yapsaydınz belki daha koyuydu ve çatladı sabahta diğer çizgi tamamen kayboldu
Hadi hayirlisi bakalim hepimiz icin rabbim gonlumuze gore verir ins ben ayin 16 da hsg cektirmisdim sonuclarimda temiz cikti cok sukur bu ay umitliyim ins cnmTamam o zaman zaten spermler 3 gün yaşadığı için bence doğru günü değerlendirmiş siniz bende bugun ve yarını değrrlendircem
İnş herşey çok güzel olur hepimiz içinHadi hayirlisi bakalim hepimiz icin rabbim gonlumuze gore verir ins ben ayin 16 da hsg cektirmisdim sonuclarimda temiz cikti cok sukur bu ay umitliyim ins cnm
Uyku etkiler mi hiç.bilmiyorum ama bana yumurtlama olms ve çatlams gibi düşündürdü Siz yine bnce elinizde test varsa bi iki gün daha yapın hem içinizde rahat eder10.gunu ve 12.gunu degerlendirdik. Gecen ay 14. Gunde koyuluk cikti baya ben 14te yumurtladigimi dusundum. Ayy aksamda mi yapsaydim keske. Gecen ay gunde iki kez yaptim
Bu ay gunde bir yapiyim yeter diye dusunmustum. Bu aksam bi daha yapiyim bakalim ne cikcak.
Bide ilk idrarla yapilmamali deniyor. ben dun 12 gibi yatip 7bucuk gibi uyanip lavoboya gttim sonra tekrar uyudum. 10bucuga dogru uyanip test yaptim. 7bucuktaki ilk idardir diye dusundum. Yanlis mi dusundum sizce
Uyku etkiler mi hiç.bilmiyorum ama bana yumurtlama olms ve çatlams gibi düşündürdü Siz yine bnce elinizde test varsa bi iki gün daha yapın hem içinizde rahat eder
Amin canim ins mutlu haberi aldigimizda paylasalim lutfenİnş herşey çok güzel olur hepimiz için
Daha önceki günler silikmşydi Henüz çatlamamıs olabilir mi dicem ama 3 gün olms bilemedmki cnm resim varmıHanimlar lutfen yardim bugun 17 ci gunun ama ovulasyon testim 14 dede koyu cikti bugun sabah yaptim yine koyu cikti anlamadim 17 ci gunum bigunde
Vallahi kafam karıştı iyice:) bende eve gidince tekrar yapcam ne durumdayım bilmiyoeum kasıklarım cok ağrıo çatladım çatlıcakmı ne zor işlerHanimlar lutfen yardim bugun 17 ci gunun ama ovulasyon testim 14 dede koyu cikti bugun sabah yaptim yine koyu cikti anlamadim 17 ci gunum bigunde
Resim bu canim benimde kafam allak bullak oldu yaa resimde acik cikmis cnm koyu aslinda hemde bayaDaha önceki günler silikmşydi Henüz çatlamamıs olabilir mi dicem ama 3 gün olms bilemedmki cnm resim varmı
Resim bu canim benimde kafam allak bullak oldu yaa resimde acik cikmis cnm koyu aslinda hemde baya
Valla cnm benimde kafam karisti agrilarimda var kasiklarimda ama hayirlisi ne zormuş bu beklemek yaa ins mutlu haberleri aliriz cnmVallahi kafam karıştı iyice:) bende eve gidince tekrar yapcam ne durumdayım bilmiyoeum kasıklarım cok ağrıo çatladım çatlıcakmı ne zor işler
Bence devam et cnm sen teste cikar gec yumurtluyor olabilirsin degisiyor gunleri 16 gun daha erken kiminde 21 gun bile cikiyor yakaladimda ilk gun degerlendirebildim snr esim gitti bugun geliyor artik bugunude degerlendiriyim bide sabah ilk idrarinle yapma aksam 5 gibi yada sabah 12 gibi yap ben oyle yaptimEn azından yakaladığınız koyu bir çizginiz var bende oda yok kaşık ağrılarım benimde çok fazla sanki her an adet olacakmışım gibi hatta bel ağrılarım ve işin tuhafı bugün pembe akıntım geldi 16.günümdeyim yazarken bile sağdan sağdan vuran kramplarım var ama koyu çizgi yok
Benim testleri mi atsam sok olursunuz nerdeyse 2. Çizgi hiç görünmedi 10. Günden beri yapıorm dün kasık ağrım vardı sabah yaptım yine yok akşam yaptım yok bugun daha şiddetli ağrım vardı sabah çift çizgi şimdi tekrar yaptım daha koyu çizgi 15. Günüm demem oki ümitsiz olmayın yapmaya dvm edin geç yumurtluyosunuzdur adetleriniz düzenliyse sorun yapmayın benceEn azından yakaladığınız koyu bir çizginiz var bende oda yok kaşık ağrılarım benimde çok fazla sanki her an adet olacakmışım gibi hatta bel ağrılarım ve işin tuhafı bugün pembe akıntım geldi 16.günümdeyim yazarken bile sağdan sağdan vuran kramplarım var ama koyu çizgi yok
28 günde adet olan biri içinde 21.gün yada 23.gün yumurtlama olabilir mi kiBenim testleri mi atsam sok olursunuz nerdeyse 2. Çizgi hiç görünmedi 10. Günden beri yapıorm dün kasık ağrım vardı sabah yaptım yine yok akşam yaptım yok bugun daha şiddetli ağrım vardı sabah çift çizgi şimdi tekrar yaptım daha koyu çizgi 15. Günüm demem oki ümitsiz olmayın yapmaya dvm edin geç yumurtluyosunuzdur adetleriniz düzenliyse sorun yapmayın bence
Akşam iş çıkışı yapıyorum cnm eve gelince 7 buçukta ve iki saat önce sıvı alımını bırakıyorumBence devam et cnm sen teste cikar gec yumurtluyor olabilirsin degisiyor gunleri 16 gun daha erken kiminde 21 gun bile cikiyor yakaladimda ilk gun degerlendirebildim snr esim gitti bugun geliyor artik bugunude degerlendiriyim bide sabah ilk idrarinle yapma aksam 5 gibi yada sabah 12 gibi yap ben oyle yaptim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?