Hayırlısı olsun inşallahbelki debilmemki. umutlanıyorum ama çokta kaptırmak istemiyorum. hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum. elimde bir sürü test vardı ovülasyon ve gebelik testi. tabi hergün yapınca bitti. şansa evde kalmadı. yoksa tekrar bakardım.
bugün tekrarladım testi, malesef negatifBence var gibi canım yaa Bata kaç gün var
Çok merak ettim hayırlısı ile güzel haberler alırız inşallah
canım erkende olabilir adet olana kadar hep ümidimiz var biliyorsunbugün tekrarladım testi, malesef negatifadet gününe kadar test yapmaya devam... zaten adet olacakmşım gibi iki gündür karnım ağrıyor..
kesinliklecanım erkende olabilir adet olana kadar hep ümidimiz var biliyorsun
Canım bence hamilesinmerhabalar, konu yine benim silik gebelik testim! az önce yaptım, yine silik çıktı, bana var gibi görünüyor 2. çizgi. ama testin markası kötü olabilr. yarın adet olmam gerekiyor. karnım ağrıyor, adet olacak gibi. bende takıntılı bir şekilde gebelik testi peşindeyim. hiç normal görmüyorum kendimi!!
inşallah, keşke evde başka testim olsaydı kontrol baksaydım, artık yarın bakacağım da heyecandan uykum kaçtı , aslında çok yorgundum ve erken uyumayı planlıyordum. sabah nasıl olacak bakalım:)Canım bence hamilesin
Arkadaşlar bugün kan testi yaptırdım maalesef 4.1, umutlar suya düştü[/QUOTE
Canim 4.1 yuksek bi deger belki gec dollenmedir
Canım bu ay erken yumurtalama oluyor bence bu gün yumurtlama oluyor bu gün ve yarını değerlendir yarın testini ekle oldumumerhabalar, ovülasyon testimi paylaşıyorum. ilk resimdeki 5 dk içinde ikinci 1 saat sonra. bugün sat ın 12. günündeyim. ve benim normalde adetler 29-30-31 günde bir olduğu için erken ovülasyon olmaz diye düşünüyorum. ama 2. çizgi koyu geldi bana. dahamı koyu olmalı yoksa yumurtlama oluyormu?
Belki de erken yumurtlama dediğin gibi.. yarın da yapar eklerim test, sağol ilgin içinCanım bu ay erken yumurtalama oluyor bence bu gün yumurtlama oluyor bu gün ve yarını değerlendir yarın testini ekle oldumu
Koyu çizgi çıktıktan sonra ki gün çatlama gerçekleşiyor diye biliyorum cnm yarın ki testin silik çıkarsa bilki yumurtan çatladıBelki de erken yumurtlama dediğin gibi.. yarın da yapar eklerim test, sağol ilgin için
yarında yapacağım testi, merakla bekliyorumKoyu çizgi çıktıktan sonra ki gün çatlama gerçekleşiyor diye biliyorum cnm yarın ki testin silik çıkarsa bilki yumurtan çatladı
şimdi yaptım testi ve 5 dk da sonuç bu. dünden daha koyu ve daha çabuk koyulaştı. şimdi biz dünde koyu çıktığı için dünü değerlendirmiştik. bugün daha koyu bugün ve yarını da mı değerlendirmemiz gerekir. ? bildiğim kadarıyla hergün ilişki de sperm kalitesi olumsuz etkileniyor. gün aşırı olabilir ama bu seferde ovülasyonu kaçırdımmı diye içi içimi yer. doktorlar genelde yumurta takibi yaptırdığımda gün aşırı gibi öneriyorlardı. kafam karıştıCanım bu ay erken yumurtalama oluyor bence bu gün yumurtlama oluyor bu gün ve yarını değerlendir yarın testini ekle oldumu
Sen bugunu de değerlendir cnm baya koyu bende yum günü ve bi önceki günü değerlendirmiştim şimdi hamileyim bişey Olmaz 2 gün üst üsteşimdi yaptım testi ve 5 dk da sonuç bu. dünden daha koyu ve daha çabuk koyulaştı. şimdi biz dünde koyu çıktığı için dünü değerlendirmiştik. bugün daha koyu bugün ve yarını da mı değerlendirmemiz gerekir. ? bildiğim kadarıyla hergün ilişki de sperm kalitesi olumsuz etkileniyor. gün aşırı olabilir ama bu seferde ovülasyonu kaçırdımmı diye içi içimi yer. doktorlar genelde yumurta takibi yaptırdığımda gün aşırı gibi öneriyorlardı. kafam karıştı
hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin, darısıda bize olsun inşallah. değerlendirelim biz o halde. Aslında biz uğraşıyoruz çabalıyoruz çok istiyoruz ama sonuçta da her şey kısmet, hayırlısı..Sen bugunu de değerlendir cnm baya koyu bende yum günü ve bi önceki günü değerlendirmiştim şimdi hamileyim bişey Olmaz 2 gün üst üste
bugün daha koyu yumurtlama 24-36 saat arası oluyor biliyorum dünde ondan koyu idi bu gün yumurtlaman oluyorşimdi yaptım testi ve 5 dk da sonuç bu. dünden daha koyu ve daha çabuk koyulaştı. şimdi biz dünde koyu çıktığı için dünü değerlendirmiştik. bugün daha koyu bugün ve yarını da mı değerlendirmemiz gerekir. ? bildiğim kadarıyla hergün ilişki de sperm kalitesi olumsuz etkileniyor. gün aşırı olabilir ama bu seferde ovülasyonu kaçırdımmı diye içi içimi yer. doktorlar genelde yumurta takibi yaptırdığımda gün aşırı gibi öneriyorlardı. kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?