Kaçıncı günü canım adetin test bozuk gibielimde kalan ovülasyon testini yaptım . sonuca anlam veremedim? biraz koyulaşmış sanki?.
Benik dun yaptigim testte ayni sekilde cikti canim kacinci gununelimde kalan ovülasyon testini yaptım . sonuca anlam veremedim? biraz koyulaşmış sanki?.
aslında 21. gün ama daha öncede 20. günde olmuştu ovülasyonum. testi bişeyede benzetemedim zaten, belki de dediğin gibi bozukKaçıncı günü canım adetin test bozuk gibi
21. günüm ama daha önce 20. günde ovülasyonu yakalamıştım. bişeye benzetemedim testi. senin kaçıncı gününde böyleydi?Benik dun yaptigim testte ayni sekilde cikti canim kacinci gunun
Sen bugünü kesin değerlendir arkadaşımaslında 21. gün ama daha öncede 20. günde olmuştu ovülasyonum. testi bişeyede benzetemedim zaten, belki de dediğin gibi bozuk
adet olacakmış gibi karnımda ağrıyor.Sen bugünü kesin değerlendir arkadaşım
Benim 25.gun boyleydi ama 16.gun en koyu gundu testim siliklesmedi ayni senin testin gibiydi dun yaptigim kurumus hali gerci21. günüm ama daha önce 20. günde ovülasyonu yakalamıştım. bişeye benzetemedim testi. senin kaçıncı gününde böyleydi?
Benim 25.gun boyleydi ama 16.gun en koyu gundu testim siliklesmedi ayni senin testin gibiydi dun yaptigim kurumus hali gerci[/
benimkine çok benziyor, benimde 14. gün en koyuydu aslında. benim silikleşmişti sonrasında. daha önce 20. günde ovülasyonum olmuştu. bugün bakma sebebim, test yapma sebebim, test yapmadan duramıyorum:) gebelik testide yaptım negatif, zaten çok erken aslında ama test bağımlısı oldum. bugün yapmayacağım diyorum ,dayanamayıp yine yapıyorum.
hatta gebelik testine o kadar çok baktım ki değişik açılarda ve ışıklarda ,negatif olduğunu bile bile hayali çizgi bile gördüm:) çok bakınca göz yanılması oluyor ,hayali bieşeyler görmeye çalışıyor insan. şu an test kalmadı elimde. hemen almayacağım adet gününü bekleyeceğim diye karar veriyorum ama kendime güvenemiyorum. yarın soluğu eczanede alırım kesin. değişik değişik eczanelere gidiyorumBende ayniyim dun gebelik testi yaptim bisey cikmadi ama ikinci cizgi cikarsa ovulasyonda gebelik olabilirde diyolar bu ovulasyon testlerinden de bisey anlamadim valla
Bende o flu çizgiyi gordum.testi tekrarlar misinizhatta dayanamayıp gebelik testini de paylaşayım. flu ikinci çizgi görüyor gibiyim. ? sizce ?
fluda olsa ikinci çizgiyi görmek güzel, görmenize sevindim. çok haklısınız tekrarlamak lazım. bu flu çizgiden bir anlam çıkarmadım kesinlikle. ama insan umut etmedende duramıyor. acaba ? diyor yinede. ne yazıkki evde testim kalmadı. olsaydı çoktan yapmıştım kaç tane varsa. yarın, öbürgün tekrarlayacağım. cevap için teşekkürler...Bende o flu çizgiyi gordum.testi tekrarlar misiniz
Bence var gibi canım yaa Bata kaç gün varhatta dayanamayıp gebelik testini de paylaşayım. flu ikinci çizgi görüyor gibiyim. ? sizce ?
Ay ben de gordum valla ovulasyon testinde belkide o yuzden cizgi cikiyodurhatta dayanamayıp gebelik testini de paylaşayım. flu ikinci çizgi görüyor gibiyim. ? sizce ?
Bu da benim bugun ki ovulasyon testim cizgi koyulasmis ben yumurtluyorum heraldehatta gebelik testine o kadar çok baktım ki değişik açılarda ve ışıklarda ,negatif olduğunu bile bile hayali çizgi bile gördüm:) çok bakınca göz yanılması oluyor ,hayali bieşeyler görmeye çalışıyor insan. şu an test kalmadı elimde. hemen almayacağım adet gününü bekleyeceğim diye karar veriyorum ama kendime güvenemiyorum. yarın soluğu eczanede alırım kesin. değişik değişik eczanelere gidiyorumhayırlısı bakalım...
Evet yumurtlama olmuş degerlendirin bu gunlerinBu da benim bugun ki ovulasyon testim cizgi koyulasmis ben yumurtluyorum heralde
inşallah, hayırlısı,hepimiz için... bende çok merak ediyorum. bügün Sat 21. gündeyim. hayırlısı, pozitif olsa ne çok sevinirim ama. yarın ilk iş test almak olacak. pozitif veya negatif paylaşırım buradan.Bence var gibi canım yaa Bata kaç gün var
Çok merak ettim hayırlısı ile güzel haberler alırız inşallah
belki debilmemki. umutlanıyorum ama çokta kaptırmak istemiyorum. hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum. elimde bir sürü test vardı ovülasyon ve gebelik testi. tabi hergün yapınca bitti. şansa evde kalmadı. yoksa tekrar bakardım.Ay ben de gordum valla ovulasyon testinde belkide o yuzden cizgi cikiyodur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?