Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
elimde kalan ovülasyon testini yaptım . sonuca anlam veremedim? biraz koyulaşmış sanki?.

Eklentiler

• 7A4EA230-B630-4434-A8A2-76F36C14BD70.jpeg
    14,7 KB · Görüntüleme: 42
  • 968500A8-4C1C-4003-92EB-DDF49BF633CE.jpeg
    14,7 KB · Görüntüleme: 48
Sen bugünü kesin değerlendir arkadaşım
adet olacakmış gibi karnımda ağrıyor.
resmen test bağımlısı oldum:) test yapmadan duramıyorum. ya ovülasyon testi ya gebelik testi yapıyorum. bana kalsa bütün gün durmadan test yapacağım:) olmadık günlerde olmadık testler, negatif çıkacağını bile bile...

21. günüm ama daha önce 20. günde ovülasyonu yakalamıştım. bişeye benzetemedim testi. senin kaçıncı gününde böyleydi?
Benim 25.gun boyleydi ama 16.gun en koyu gundu testim siliklesmedi ayni senin testin gibiydi dun yaptigim kurumus hali gerci

Eklentiler

• B3D01BFC-A83B-4320-A157-C0EE8B0CFB8B.jpeg
    17,7 KB · Görüntüleme: 33

Bende ayniyim dun gebelik testi yaptim bisey cikmadi ama ikinci cizgi cikarsa ovulasyonda gebelik olabilirde diyolar bu ovulasyon testlerinden de bisey anlamadim valla

Bende ayniyim dun gebelik testi yaptim bisey cikmadi ama ikinci cizgi cikarsa ovulasyonda gebelik olabilirde diyolar bu ovulasyon testlerinden de bisey anlamadim valla
hatta gebelik testine o kadar çok baktım ki değişik açılarda ve ışıklarda ,negatif olduğunu bile bile hayali çizgi bile gördüm:) çok bakınca göz yanılması oluyor ,hayali bieşeyler görmeye çalışıyor insan. şu an test kalmadı elimde. hemen almayacağım adet gününü bekleyeceğim diye karar veriyorum ama kendime güvenemiyorum. yarın soluğu eczanede alırım kesin. değişik değişik eczanelere gidiyorum hayırlısı bakalım...

hatta dayanamayıp gebelik testini de paylaşayım. flu ikinci çizgi görüyor gibiyim. ? sizce ?

Eklentiler

• 7F01DF8E-F15E-4DA4-B473-3310B4CC5051.jpeg
    46 KB · Görüntüleme: 45
Bende o flu çizgiyi gordum.testi tekrarlar misiniz
fluda olsa ikinci çizgiyi görmek güzel, görmenize sevindim. çok haklısınız tekrarlamak lazım. bu flu çizgiden bir anlam çıkarmadım kesinlikle. ama insan umut etmedende duramıyor. acaba ? diyor yinede. ne yazıkki evde testim kalmadı. olsaydı çoktan yapmıştım kaç tane varsa. yarın, öbürgün tekrarlayacağım. cevap için teşekkürler...

Bu da benim bugun ki ovulasyon testim cizgi koyulasmis ben yumurtluyorum heralde

Eklentiler

• 561F323D-9BD8-4290-A6E1-F7943820BE4A.jpeg
    11,7 KB · Görüntüleme: 34
Bence var gibi canım yaa Bata kaç gün var
Çok merak ettim hayırlısı ile güzel haberler alırız inşallah
inşallah, hayırlısı,hepimiz için... bende çok merak ediyorum. bügün Sat 21. gündeyim. hayırlısı, pozitif olsa ne çok sevinirim ama. yarın ilk iş test almak olacak. pozitif veya negatif paylaşırım buradan.

Ay ben de gordum valla ovulasyon testinde belkide o yuzden cizgi cikiyodur
belki debilmemki. umutlanıyorum ama çokta kaptırmak istemiyorum. hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum. elimde bir sürü test vardı ovülasyon ve gebelik testi. tabi hergün yapınca bitti. şansa evde kalmadı. yoksa tekrar bakardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…