Geldi mi canım?
Olur canm hiç korkma ben de pkoluyum genç kızlığın dan beri 3,5 yıllık evliyim çok şükür ikinci oğluma hamileyim olmazsa Benin olmazdı nasip herşey sen elinden geleni yap rabbim mutlaka verirInsallah olur yaa o kadar istiyorumki cok tesekkur ederim cevabin icinpko oldugu icin bende yumurtlama olmamasindan cok korkmustumm
Olur canm hiç korkma ben de pkoluyum genç kızlığın dan beri 3,5 yıllık evliyim çok şükür ikinci oğluma hamileyim olmazsa Benin olmazdı nasip herşey sen elinden geleni yap rabbim mutlaka verir
15. Gün pik gibi duruyo canım ama sen sanki aynı saatlerde yapmamışsın hergün aynı saatte yapın diyolar ve 3 saat öncesi sıvı almaman gerekiyo. Bence doktorda takip yaptır zaten doktor 2-3 gün arayla çağırıyor mm ölçerek tahminde bulunuyor sonra zaten çatlayıp çatlamadığınıda söylüyor.Geldi mi canım?Bi de bu ay sence doktor takibi mi yaptırayım yoksa bir ay daha ovülasyon testi yapmaya devam edeyim mi
Peki canım teşekkür ederim doktora devam15. Gün pik gibi duruyo canım ama sen sanki aynı saatlerde yapmamışsın hergün aynı saatte yapın diyolar ve 3 saat öncesi sıvı almaman gerekiyo. Bence doktorda takip yaptır zaten doktor 2-3 gün arayla çağırıyor mm ölçerek tahminde bulunuyor sonra zaten çatlayıp çatlamadığınıda söylüyor.
Ya ben doktora gittim üç gün var adetime çıkan sonuç bu ama hamile kalma ihtimali yok dmi bu sonuçla?Peki canım teşekkür ederim doktora devamhaklısın aynı saatlerde yapmamıstım
Cnm bıkac gun ıcınde koyulasır tamamen dıye dusunuyorum mutlaka gunde ıkı uc kere yap kacırmamak ıcın heran koyulasıp tamanen sılıklesebılırmerhabalar adetimin 20. günü, 13. gün doktor ultrasonla bakmıştı, yumurtalar tam gelişmemiş en büyüğü 15 mm demişti, büyüyedebilir veya yumurtlamadan adet de olabilirsin demişti. merakımdan ovülasyon testi yapmaya başladım( doktor güvenilir bir yöntem değil demişti) ve 20. gün böyle çıktı,daha önce hiç böyle olmamıştı. tecrübesi olan varmı,yorum yapacak varmı acaba.?
cevap için çok teşekkür ederim. çokta umutlu değilim açıkçası ama çizgi çıkınca şaşırdım biraz. inşallah koyulaşır, günde 2-3 kez yaparım bakalım nasıl olacak,hayırlısı...Cnm bıkac gun ıcınde koyulasır tamamen dıye dusunuyorum mutlaka gunde ıkı uc kere yap kacırmamak ıcın heran koyulasıp tamanen sılıklesebılır
cevap için çok teşekkür ederim. çokta umutlu değilim açıkçası ama çizgi çıkınca şaşırdım biraz. inşallah koyulaşır, günde 2-3 kez yaparım bakalım nasıl olacak,hayırlısı...
Canım merhaba :) ovülasyon testi gebelik gibi değil malesef tam olarak ikisinin de koyu olması gerekiyor bu da yumurtlamanın en yüksek günlerinden biri demek o gün ilişki olması gerekirKızlar merhaba,
Bende geçen ay için ovulasyon testi almıştım. 1 kez kullandım zaten çatlatma iğnesi vurunmuştum. Çift çizgi çıktı 1 i çok koyuydu diğerininde orta koyuluktaydı. Ben hiç anlamıyorum. Ne anlama geliyo. Bu ay da kullanıcam beni aydınlatabilir misiniz?
Canım merhaba :) ovülasyon testi gebelik gibi değil malesef tam olarak ikisinin de koyu olması gerekiyor bu da yumurtlamanın en yüksek günlerinden biri demek o gün ilişki olması gerekir
Doktorlar genelde adet baslangıcından itibaren 12,14,16.günleri ilişkiye öneriyor normal düzenli adet görüyorsan eğer canım. Koyu cıkan günler ilişkiye girmen gerekiyordu ama yumurtlamanı bilemiyorummerhabalar, 3 gündür ovülasyon testinde çift çizgi çıkıyor. ilk gün, (burada fotoğraf da atıp sormuştum), 3 kez yaptım ve öğlen en koyuyu yakaladım. iki ve üçüncü gün daha silik ama net çift çizgi görünüyor. bu çift çizgi ne zamana kadar çıkıyor acaba? yumurtlama koyu çıkan gün olmuşmudur acaba.? ilişki sıklığı nasıl olmalı?
Doktorlar genelde adet baslangıcından itibaren 12,14,16.günleri ilişkiye öneriyor normal düzenli adet görüyorsan eğer canım. Koyu cıkan günler ilişkiye girmen gerekiyordu ama yumurtlamanı bilemiyorum
Canım iyiyim hersey yolunda şükür cuma son günüydü klomen in Dr a gözüktüm yumurta olusmus sagol ve sol tarafta ikisi de iyiymiş salı tekrar kontrole gidicem yumurta takibine devam:) klomen bu ay bende hiç ağrı bişi yapmadı ama gecen ay karın ve kasık agrısı yapmıstıCanım napıosun nasıl gidiyo. İlaç yan etki yaptı mı sende?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?