Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olsun canım allah hepimize bebek versin inşallah :) inşallah canım ama doktor çarşambaya kadar günaşırı dedi o zaman calısmalara devam edeyim dmi çarşamba ya kadar

Canım umutlandiriyor gibi olmayım ama bence senin şansın yüksek.. Hsg sonrası hamile kalan çok.. Bi de tam gününü yakalamışsın. İnşallah geliyordur bebiş :)
İnş canim hayirlisiyla mijdeli haberi alinca sizlerle paylaşacagim cnm benimde umidim cok ama kasik agrim ve bel agrim var bakalim artik beklemeye devam

Olsun canım allah hepimize bebek versin inşallah :) inşallah canım ama doktor çarşambaya kadar günaşırı dedi o zaman calısmalara devam edeyim dmi çarşamba ya kadar
Canım doktorun onu demesindeki sebep yumurtlama gününü bilmediğinden.. Ama yine de devam et istersen içinde kalmasın şüphe :)

İnş canim hayirlisiyla mijdeli haberi alinca sizlerle paylaşacagim cnm benimde umidim cok ama kasik agrim ve bel agrim var bakalim artik beklemeye devam
Canım bende de bugün çok oldu hala devam ediyo karın kasık ve bel agrısı allah tan hayurlısı

Hanimlar galiba bu ay bende bisey yok sancilarim var kasigim ve ara ara bellim yaniyor hastalancakmisim gibi

Kızlar bende bebek istiyorum fakat yaşım 44 iki tane oğlum var çok şükür fakat yeni evlendim eşim ve bende bir çocuğumuz olsun çok istiyoruz doktora gidiyorum muayeneye yumurtalıklarım iyiymiş hala düzenli adet görüyorum ve pazartesi simer testi sonucunu alıcam birde hormon testi vereceğim benim durumum da bebeğim olurmu bilrmiyorum fakat çok istiyorum Allahım dileyen herkese birde bize nasip eder İnşaAllah

Veririm tatlim vermem mi burda en guzel duygularimizi paylasiriz ins herkese nasip olur bebiş amin amin

8 gun kaldi cnm bnd meraktan bekliyorum bakalim artik burda paylasirim hepinizle dualarimiz eksik etmiyelim birbirimizden

Hanimlar galiba bu ay bende bisey yok sancilarim var kasigim ve ara ara bellim yaniyor hastalancakmisim gibi

Hadi hayırlısı canım.seni yine az kalmış bizim daha 13 gün var
Canım bu saydıkların adet ağrısı da bebiş ağrısı da olabilir. Inşallah bebiş içindir..

İnşallah hayırlı sonuclar alırsın canım olur inşallah :)

Ayyy insallah canim insallah agzindan bal damliyor valla bilemiyorum ki ilk cocuk nasil bi belorti olir bnd cozemedim tatlim kismet artik
Hadi hayırlısı canım.seni yine az kalmış bizim daha 13 gün var
Canım bu saydıkların adet ağrısı da bebiş ağrısı da olabilir. Inşallah bebiş içindir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…