Olsun canım allah hepimize bebek versin inşallah :) inşallah canım ama doktor çarşambaya kadar günaşırı dedi o zaman calısmalara devam edeyim dmi çarşamba ya kadarEvet canım çizgi siliklesmeye başlamış artık..yani çatlamış yumurta.. İnşallah çalışmalar sonuç verir. Ben kendime test yapamıyorum bugün çay kahve ikramı oluyor sürekli sürekli soluğu tuvalette alıyorum
İnş canim hayirlisiyla mijdeli haberi alinca sizlerle paylaşacagim cnm benimde umidim cok ama kasik agrim ve bel agrim var bakalim artik beklemeye devamCanım umutlandiriyor gibi olmayım ama bence senin şansın yüksek.. Hsg sonrası hamile kalan çok.. Bi de tam gününü yakalamışsın. İnşallah geliyordur bebiş :)
Canim bendede boyle olmustu catlamis senin ins tutmusdur tatlim hadi gelsin bebisler beklemeye devamAA nerden anladın canım ayy inşallah :))
Canım doktorun onu demesindeki sebep yumurtlama gününü bilmediğinden.. Ama yine de devam et istersen içinde kalmasın şüphe :)Olsun canım allah hepimize bebek versin inşallah :) inşallah canım ama doktor çarşambaya kadar günaşırı dedi o zaman calısmalara devam edeyim dmi çarşamba ya kadar
Mutlaka bana haber ver canım konuştuk ya merak ederim ben şimdi :)İnş canim hayirlisiyla mijdeli haberi alinca sizlerle paylaşacagim cnm benimde umidim cok ama kasik agrim ve bel agrim var bakalim artik beklemeye devam
Canım bende de bugün çok oldu hala devam ediyo karın kasık ve bel agrısı allah tan hayurlısıİnş canim hayirlisiyla mijdeli haberi alinca sizlerle paylaşacagim cnm benimde umidim cok ama kasik agrim ve bel agrim var bakalim artik beklemeye devam
:) tamma canım sağol:)Canım doktorun onu demesindeki sebep yumurtlama gününü bilmediğinden.. Ama yine de devam et istersen içinde kalmasın şüphe :)
Veririm tatlim vermem mi burda en guzel duygularimizi paylasiriz ins herkese nasip olur bebiş amin aminMutlaka bana haber ver canım konuştuk ya merak ederim ben şimdi :)
Amin canim ins herkez yasar bu duyguyu tatlim rabbim nasip etsin cnm anne olmak guzel bi duygu bnd cok istiyorum kismet artik umidimizi kaybetmiyelim yeterCanım bende de bugün çok oldu hala devam ediyo karın kasık ve bel agrısı allah tan hayurlısı
8 gun kaldi cnm bnd meraktan bekliyorum bakalim artik burda paylasirim hepinizle dualarimiz eksik etmiyelim birbirimizdenMutlaka bana haber ver canım konuştuk ya merak ederim ben şimdi :)
İnşaAllah duaların kabul olur ve bebeğini kucağına alırsın üzülme canımHanimlar galiba bu ay bende bisey yok sancilarim var kasigim ve ara ara bellim yaniyor hastalancakmisim gibi
Inssallah canimmm aminnn hepimiz icin ayni duygular besliyorum rabbim hepimize nasip ederİnşaAllah duaların kabul olur ve bebeğini kucağına alırsın üzülme canım
Veririm tatlim vermem mi burda en guzel duygularimizi paylasiriz ins herkese nasip olur bebiş amin amin
8 gun kaldi cnm bnd meraktan bekliyorum bakalim artik burda paylasirim hepinizle dualarimiz eksik etmiyelim birbirimizden
Hanimlar galiba bu ay bende bisey yok sancilarim var kasigim ve ara ara bellim yaniyor hastalancakmisim gibi
Canım bebek belirtileri de genelde adet agrıları gibi olrmus ve benim de agrım var suan iyi düşün iyi olsun :)Hanimlar galiba bu ay bende bisey yok sancilarim var kasigim ve ara ara bellim yaniyor hastalancakmisim gibi
İnşallah hayırlı sonuclar alırsın canım olur inşallah :)Kızlar bende bebek istiyorum fakat yaşım 44 iki tane oğlum var çok şükür fakat yeni evlendim eşim ve bende bir çocuğumuz olsun çok istiyoruz doktora gidiyorum muayeneye yumurtalıklarım iyiymiş hala düzenli adet görüyorum ve pazartesi simer testi sonucunu alıcam birde hormon testi vereceğim benim durumum da bebeğim olurmu bilrmiyorum fakat çok istiyorum Allahım dileyen herkese birde bize nasip eder İnşaAllah
Aminn sağol canımİnşallah hayırlı sonuclar alırsın canım olur inşallah :)
Hadi hayırlısı canım.seni yine az kalmış bizim daha 13 gün var
Canım bu saydıkların adet ağrısı da bebiş ağrısı da olabilir. Inşallah bebiş içindir..
Iyi dusunuyorum canim insallahda iyi olur tatlim rabbim isteyen herkeze nasip eder bu guzel duyguyu icindede bizeCanım bebek belirtileri de genelde adet agrıları gibi olrmus ve benim de agrım var suan iyi düşün iyi olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?