- 24 Aralık 2016
- 404
- 282
- 18
- 34
- Konu Sahibi Bilgenur24
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bu birkac gunu kacirmayin canmbugün ilk defa ovulasyon testi yaptım adetlerim düzensiz bazen 40 gün bazen 25 gün bugün son adetimin 19.günü sizce sonuç nedir bugün mü ilişkiye girilmesi gerekiyo
Çok sağol cevap verdiğin için inşallah bu ay güzel sonuç alırımEvet bu birkac gunu kacirmayin canm
Insaalah canim hayirlisiyla.. bol şanslarÇok sağol cevap verdiğin için inşallah bu ay güzel sonuç alırım
Merhaba Kızlar;
şimdi ovulasyon testi yaptım yorumlar mısınız sizce pozitif mi ?
teşekkürler canım. kaç gün sürmesi gerekiyor 36 saat diyorlar çatlama için ama doğru mu 2 gün daha mı ilişki olması gerekiyorEvet pozitif. Yarın akşamdan itibaren gün aşırı ilişkiye girebilirsiniz :)
24 saat sonra diyorlarteşekkürler canım. kaç gün sürmesi gerekiyor 36 saat diyorlar çatlama için ama doğru mu 2 gün daha mı ilişki olması gerekiyor
teşekkürler
teşekkür ederim canım :)24 saat sonra diyorlar
Doktorumuz bize gün aşırı olmak üzere 2, 3 kez deneyin demişti
Canım hamile halabildinmikızlar;
şimdi tekrar ovulasyon testi yaptım. ekliyorum bakabilirsiniz. çatlamış sanırım.
ama endişhelendim dün kopkoyuydu bugün bi anda bu kadar silikleşmiş olması normal mi ya birazcık daha belirgin olması gerekmiyor muydu ?