Ovulasyon testi

Hayallerim_pitircigim

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
291
Puanlar
53
Arkadaslar ben yeniyim kusura bakmayın daha önce açılan konu varmıdır aradım ama bulamadım burda ovulasyon testinde adete kac gun kala pozitif çıkar hamilelik için. Bu ay yumurtlama gününü değerlendirdim ovulasyon testi 4 gun pozitif çıktı ve değerlendirdim sizce adetim doğum günümde yani 14 ünde ovulasyon testi 14 ünde mi varsa hamilelik pozitif çıkar yada adete kac gun kala pozitif çıkar bilen var sa lütfen cevaplayın arkadaşlar
Birde goguslerim çok acıyor 2 gun once çok sevdiğim mercimek çorbasıni görünce kokusu midemi bulandi di bugunde markette başım döndü düşüyordum bayilma hissi gibi oldu anlayamadım eşim arabaya yatirdik tan 5 dk sonra hafife bunlar hamilelik belirtisi mi

Canım öncelikle çok teşekkür ederim cevap verdiğin için yumurtlama günümden 10 gun gecti birde bugün akintim başladı
Akinti dan sonra kesin adet oluyorum normalde adet günüm 14 u inşallah adeet olmam

Canım öncelikle çok teşekkür ederim cevap verdiğin için yumurtlama günümden 10 gun gecti birde bugün akintim başladı
Akinti dan sonra kesin adet oluyorum normalde adet günüm 14 u inşallah adeet olmam
Yani üc gün var adetine ovu deniyebilirsin cnm en azindan varmi yokmu stresiin gider 4 saat idrarini tut cok su icme

Back