• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi

Testiniz pozitif görünüyor.. yani 24-36 saat icinde ovulasyon gerceklesecek demektir.. yarin ve sonraki 2 gunu iyi degerlendirin (hatta bence bugunu de degerlendirin) Allah gonlunuze gore versin insallah

Teşekkür ederim inşallah yani 3 günü değerlendirmm gerekiyor anladığım kadarıyla ilk defa kullanıom inşallah vesile olur banada

Teşekkür ederim inşallah yani 3 günü değerlendirmm gerekiyor anladığım kadarıyla ilk defa kullanıom inşallah vesile olur banada
Ben hep 3 günü degerlendiriyordum kacirmamak icin.. ama genelde pozitif ciktigi gunu bos geciyor insanlar.. eger istiyorsaniz bence riske atmayin bugunu de degerlendirin.. insallah iyi haberlerle donersiniz :)

Arkadaşlar bana cevap verirseniz cok sevinirim 30 günde bir adet oluyorum bu ay ovulasyon testine başladım ama hiç koyu çizgi görmedim fotoda yükleyemiyorum suan ama 12.gün tek çizgi vardı sonra belirgin olmaya başladı ama c le aynı olmadı bugün yani 17.gün yaptım cok az belliydi bı durumda ne yapmamız lazım fikri olan varmı biz 14 15 i değerlendirdik diğerlerine göre daha belirgindi çünkü bide akıntımda var ovulasyon dönemindeyim takcim programında bugün yumırtlama gözüküyo yardım ederseniz sevinirim

Arkadaşlar adetlerim çok düzenli değil ama doktora gittiğim aralık ayindan beri 26-30 günde bir adet oluyorum. Yine de son 3 ayın ortalamasını aldim ve 27 gün çıktı. Ben de dün adetin 10.günü teste başladım. Sabah akşam yapicam. Su ana kadar koyuluk nasıl sizce daha zamanı var mi yumurtlamanin?

Eklentiler

• 20170712_121050-1.jpg
    20170712_121050-1.jpg
    26,9 KB · Görüntüleme: 362
  • 20170711_193234-1.jpg
    20170711_193234-1.jpg
    16,2 KB · Görüntüleme: 303
  • 20170711_115812-1.jpg
    20170711_115812-1.jpg
    21,7 KB · Görüntüleme: 251
12 temmuz iyi 13 temmuz nasıl eğer silikse yumurtlama ogün olabilir benimde hiç bi zaman seninkinden daha koyu olmadı akıntımla çözmeye calısıyorum

Ruling girl Ruling girl cnm yarinden itibaren bir hafta gün asiri iliski lazim. Doktorlar hergun önermiyor sperm kalitesi 48saate yine toplaniyomus ve ztn spermler 48-72saat canli kaliyor özelliklede yumurtlama zamaninda yumurtlama akintisinda
-Lorde- -Lorde- silik cizgi hep cikar cunku vucudumuzda hep lh hormlnu var iyice koyu olmasi lazim yukardaki yükleyen arkadas gibi

12 temmuz iyi 13 temmuz nasıl eğer silikse yumurtlama ogün olabilir benimde hiç bi zaman seninkinden daha koyu olmadı akıntımla çözmeye calısıyorum

Acaba test yaptığında çizgileri hiç eşit koyulukla olmayan başka kimse var mıdır? Hiç koyu çizgi olmazsa bu ne demek?

Ruling girl Ruling girl cnm yarinden itibaren bir hafta gün asiri iliski lazim. Doktorlar hergun önermiyor sperm kalitesi 48saate yine toplaniyomus ve ztn spermler 48-72saat canli kaliyor özelliklede yumurtlama zamaninda yumurtlama akintisinda
-Lorde- -Lorde- silik cizgi hep cikar cunku vucudumuzda hep lh hormlnu var iyice koyu olmasi lazim yukardaki yükleyen arkadas gibi

Teşekkürler yorumun için. Sanki hep aynı koyulukta, aynı silik çizgi gibi görünüyor. Koyulaşmayacak mı acaba benimki? Gerçi 3 gündür yapıyorum daha. Bugün adetin 12. günü. Günde iki kez test yapmaya devam. Bu arada dün ve bugün ilişki oldu. En iyisi yarın ara vereyim test koyu çıksa da.

Acaba test yaptığında çizgileri hiç eşit koyulukla olmayan başka kimse var mıdır? Hiç koyu çizgi olmazsa bu ne demek?

Teşekkürler yorumun için. Sanki hep aynı koyulukta, aynı silik çizgi gibi görünüyor. Koyulaşmayacak mı acaba benimki? Gerçi 3 gündür yapıyorum daha. Bugün adetin 12. günü. Günde iki kez test yapmaya devam. Bu arada dün ve bugün ilişki oldu. En iyisi yarın ara vereyim test koyu çıksa da.
Kac güne bi adet oluyosun. Genelde adetin 14.günü oluyo yumurtlama

Kac güne bi adet oluyosun. Genelde adetin 14.günü oluyo yumurtlama

Benim çok düzenli olmadığı için hesaplamam zor. Aralıktan beri 24-31 civarı olmuşum, şimdi baktım da. Zaten testin kullanım kılavuzunda eğer adetleriniz düzensizse son 3 ayın ortalamasını alın diyordu. Ben de aldım ve 27 çıktı. Buna göre 10.gün teste başlamam gerekiyormuş. 3 gündür yapıyorum silik çıkıyor. Fikir edinmek için aldım testleri. En az 10 gün sabah akşam yapayım diyorum bakalım nasıl gelişme gösterecek.

Benim çok düzenli olmadığı için hesaplamam zor. Aralıktan beri 24-31 civarı olmuşum, şimdi baktım da. Zaten testin kullanım kılavuzunda eğer adetleriniz düzensizse son 3 ayın ortalamasını alın diyordu. Ben de aldım ve 27 çıktı. Buna göre 10.gün teste başlamam gerekiyormuş. 3 gündür yapıyorum silik çıkıyor. Fikir edinmek için aldım testleri. En az 10 gün sabah akşam yapayım diyorum bakalım nasıl gelişme gösterecek.
Evet ama eger bu ay 31gününde olacaksan 17.gün yumurtlarsin yani genelde yumurtlamadan 14gün sonra adet olunuyo takip et testlerle 4saat idrarini tut cok sivi alma ve ilk idrarinla yapma

Evet ama eger bu ay 31gününde olacaksan 17.gün yumurtlarsin yani genelde yumurtlamadan 14gün sonra adet olunuyo takip et testlerle 4saat idrarini tut cok sivi alma ve ilk idrarinla yapma

Doğru evet en son adetimi kürtajdan 30 gün sonra oldum mesela. Bu sefer belki de uzar. Elimde 24 test vardı. 19 tane kaldı yani daha uzun süre devam edebilirim. En az 2 saat önceden sıvı alımını ve tuvalete gitmeyi bırakıyorum. 4 saat daha mı iyi olur diyorsun?

valla ben oruc oldugumuz ay kullandık testi 5 te yaptım hep hatta gerilerde fotosuda var 13 gün biraz silik 14 gün aynı gibi 15. Günde tekrar silik cıktı yani bende çatladı olarak kabul ettim akıntımda bu 3 günde artmıstı baya sonradan hep silikti zaten nedeni nedir bilmiyorum ama. Doktora gittim belki yumurta büyümüyo hani tam koyulasmıyoya takip yaptırcaktım daha yaşın genc takip yapmayalım stres yapma bosa dedi. 2 düşüğüm oldu benim doktor o yüzden stres yapma senin yumurtalarında bi sorun olsa cocuk olmazdı dedi bende kendime yıl sonuna kadar süre verdim olmazsa tekrar gitcem çünkü 2 senedir çocugum olmamıs olcak

Arkadaslar merhaba,

Adetlerim çok düzenli değil. Gebelik istiyorum. Bu ay ilk kez ovulasyon testleri kullandım. 16 Temmuzda yumurtladim. Buna göre 14 gün sonra yani 30 Temmuzda mi adet olmam gerekiyor illa ki yoksa bu 14 gün değişebiliyor mu? İnternette bilgilendirici sitelere baktım bu 14 gün değişmez yazıyor. Farklı zamanlarda adet olanlar var mi? Paylasirsaniz çok sevinirim çünkü adete 3 gün kala kahverengi akıntı geldi. Günlük ped bile dolmadı. Şimdi 1 gün var hala kırmızı kan gelmiyor.

Arkadaslar merhaba,

Adetlerim çok düzenli değil. Gebelik istiyorum. Bu ay ilk kez ovulasyon testleri kullandım. 16 Temmuzda yumurtladim. Buna göre 14 gün sonra yani 30 Temmuzda mi adet olmam gerekiyor illa ki yoksa bu 14 gün değişebiliyor mu? İnternette bilgilendirici sitelere baktım bu 14 gün değişmez yazıyor. Farklı zamanlarda adet olanlar var mi? Paylasirsaniz çok sevinirim çünkü adete 3 gün kala kahverengi akıntı geldi. Günlük ped bile dolmadı. Şimdi 1 gün var hala kırmızı kan gelmiyor.

gebelik olabilir canım

Back