• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testi/Yumurtlama

birmeselemvr

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2024
101
20
13
Arkadaşlar Merhaba.Gebelik düşünüyoruz ancak yumurtlama dönemimi bilmiyordum ovüslasyon testi aldım yaptığım gün ikisi de kop koyuydu 3 gün böyle devam etti 3 gün kop koyu çıkması normal mi bir de adetim cumartesi bitmişti ben çarşamba yani 4.gün yaptım yumurtlama mıdır yardımcı olun lütfen😔

Malesef attım sadece merak ettiğim adet bitiminden 4 gün sonra yumurtlama olur mu?

Canım adet bitiminden 4 gün sonra demek adetin de 5 gün sürduyse toplamda 9 gün yani sen 9. Gün yumurtlams oluyorsun bu da çok normal birşey. 9_11_14_18_20_23 günler yumurtlayanlar var herkesin farklı yani .hesabını adetin ilk gününden yapmalısın adet bitimi değil

Canım adet bitiminden 4 gün sonra demek adetin de 5 gün sürduyse toplamda 9 gün yani sen 9. Gün yumurtlams oluyorsun bu da çok normal birşey. 9_11_14_18_20_23 günler yumurtlayanlar var herkesin farklı yani .hesabını adetin ilk gününden yapmalısın adet bitimi değil
İşte onu tam bilmiyordum ilk denemem 8. Gün normal o zaman ☺️ peki iki üç gün koyu çıkması normal mi öyle bi durum da oldu 3 gün koyuydu resmen

Back