Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım dün değerlendirdik eşimde ileri hızlı hareket düşük yarin yapsak olmaz mıEvet 18 haziranda yumurtanın yeterli boyutta oluştuğu için eşit çizgi çıkmış ertesi gün silikleşmiş yani çatlama olmuş oluyor bugünü değerlendirin
İnşallah canım ama 16 Haziran da yumurtlmaa oldu maalesef degerlendirememistimÇatlayan yumurta 1 gun içerisinde atılıyor vucuttan dun degerlendırdıysenızde gebe kalma ihtimalın var sperm 48 saat kalıyor vucutta canlı insallah tutar o zaman
Çatlayan yumurta 1 gun içerisinde atılıyor vucuttan dun degerlendırdıysenızde gebe kalma ihtimalın var sperm 48 saat kalıyor vucutta canlı insallah tutar o zaman
Evet yumurtlama gününKızlar yumurtlama günüm mü oluyor
48 saat içinde yumurtlayacaksın piki gördükten sonraki iki gün değerlendirmeniz lazımKızlar yumurtlama günüm mü oluyor
Peki benim yumurtlama olmuş mu 18 haziran olan test48 saat içinde yumurtlayacaksın piki gördükten sonraki iki gün değerlendirmeniz lazım
Tamamdır teşekkürler48 saat içinde yumurtlayacaksın piki gördükten sonraki iki gün değerlendirmeniz lazım
Biri banada yardım edebilir mi bu ay ovulasyon testi takibi yaptım ama hiç t çizgisi c kadar koyu olmadı sadece üç gün belirgin oldu diğer günler silikleşti
Merhaba ,ortadaki test yumurtlama muhtemelen,ama diğeri de yumurtlama değil aslında T ile C eşit değilKızlar çok yeniyim ilk kez test yaptım en üstteki dün değil önceki gün ortadaki dün en alttaki ise bugüne ait sizce yumurtlama oldu mu olduysa dün mü oldu biz değerlendiremedik dünü
Bilmiyorum canım,yardımcı olmak isterdimBende anlayamadım tam eşit olmadan silikleşmeye başladı ne anlama geliyor
Benimde aynısı oldu tam pik olmadan silikleşmeye basladı.Kızlar çok yeniyim ilk kez test yaptım en üstteki dün değil önceki gün ortadaki dün en alttaki ise bugüne ait sizce yumurtlama oldu mu olduysa dün mü oldu biz değerlendiremedik dünü