- 2 Aralık 2020
- 60
- 12
- 8
- Konu Sahibi Selanik960
-
Canim yapmaya devam et yakın yumurtlaman iki çizgi aynı koyulukta olcakKizlar ilk kez test yapiyorum ve tam olarak konuya hakim degilim yardimci olursaniz cok sevinirimbenm son adetim 30 martta oldu beklenen ise 29 nisan 4 gundur test yapiyorum bu sekilde yumurtlama olmus mu kacirmis miyim bilmiyorum yardimci olursaniz cok sevinirim
Henüz olmamış canım ama koyulasma var bir kaç güne olurKizlar ilk kez test yapiyorum ve tam olarak konuya hakim degilim yardimci olursaniz cok sevinirimbenm son adetim 30 martta oldu beklenen ise 29 nisan 4 gundur test yapiyorum bu sekilde yumurtlama olmus mu kacirmis miyim bilmiyorum yardimci olursaniz cok sevinirim
Canim yapmaya devam et yakın yumurtlaman iki çizgi aynı koyulukta olcak
12 gun var adetime bu kadar gec olmasi normal mi acaba ?Henüz olmamış canım ama koyulasma var bir kaç güne olur
Kaç günde bir adet görüyorsun12 gun var adetime bu kadar gec olmasi normal mi acaba ?
O belli olmuyor ki kuzum işte 34 günde bir adet oluyodum bu ay adetten hemen sonra yumurtlamisim mesela . Hiç olmamasından daha iyidir diye düşünüyorum12 gun var adetime bu kadar gec olmasi normal mi acaba ?
28 30 gun arasi canmKaç günde bir adet görüyorsun
Adetler ne kadar düzenli olsa da yumurtlama günü her ay farklı günlerde olur ve birkaç gün sürebilir. Ben bir kere 37. bir kere de 20. günde yumurtlama görmüştüm endişelenme normaldir12 gun var adetime bu kadar gec olmasi normal mi acaba ?
Tabiki haklisin ilk kez yapinca insan tecrubesiz olnca merak ediyor korkuyoO belli olmuyor ki kuzum işte 34 günde bir adet oluyodum bu ay adetten hemen sonra yumurtlamisim mesela . Hiç olmamasından daha iyidir diye düşünüyorum
Bende tecrubesizim valla . Bende yeniyim haklısın yeni yapmaya başladım Bende dahaTabiki haklisin ilk kez yapinca insan tecrubesiz olnca merak ediyor korkuyo
Kaçırmış olabilirsn testi ne zaman yapmaya başladın28 30 gun arasi canm
Adetimin 14. Gununde yapmaya basladm canmKaçırmış olabilirsn testi ne zaman yapmaya başladın
Tamam canm çok sagolAdetler ne kadar düzenli olsa da yumurtlama günü her ay farklı günlerde olur ve birkaç gün sürebilir. Ben bir kere 37. bir kere de 20. günde yumurtlama görmüştüm endişelenme normaldir
Neden böyle bir hata yaptın. Muhtemelen öncesinde de olmuş olabilir. Bundan sonra adet biriminden iki gün sonra başla hemen yapmayaAdetimin 14. Gununde yapmaya basladm canm
Ben 2adet dongusunun arasinda olur diye 14. Gunden yapmaya baslamistm hicbir fikrim yoktu bu konudaNeden böyle bir hata yaptın. Muhtemelen öncesinde de olmuş olabilir. Bundan sonra adet biriminden iki gün sonra başla hemen yapmaya
Aynen canım kaçırmışsın muhtemelen diğer aya öyle başlaBen 2adet dongusunun arasinda olur diye 14. Gunden yapmaya baslamistm hicbir fikrim yoktu bu konudatesekkur ederm artk dediginiz gibi yaparm
Tesekkur ederm tekrardanAynen canım kaçırmışsın muhtemelen diğer aya öyle başla
Ricaa ederim canımTesekkur ederm tekrardan
Öncelikle ovulasyon işinde yeniyseniz flo diye bir uygulama var ben beğeniyorum regl takvimi ve ovulasyonu gösteriyor onda ayarlar kısmında döngünüz kaç gün de bir gelir kaç gün sürer girin hem oradan hem ovulasyon ile takip edin28 30 gun arasi canm
Cook tesekkur ederimÖncelikle ovulasyon işinde yeniyseniz flo diye bir uygulama var ben beğeniyorum regl takvimi ve ovulasyonu gösteriyor onda ayarlar kısmında döngünüz kaç gün de bir gelir kaç gün sürer girin hem oradan hem ovulasyon ile takip edin
28 ve 30 gün arası regl ise bence 10. Günden itibaren teste başlayın, net görmek için öğleden sonra 14:00 16:00 arası bir arada her gün aynı saatte test yapın ve test yapmadan önce en az 3 saat sıvı almayın böyle olunca t çizgisi daha net belli olur. T ve C çizgisi aynı görürseniz silikleşinceye kadar takip edin ve değerlendirin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?