• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi. Yumurtlama olmus mu??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Selanik960

Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2020
60
12
8
Kizlar ilk kez test yapiyorum ve tam olarak konuya hakim degilim yardimci olursaniz cok sevinirim 🙏 benm son adetim 30 martta oldu beklenen ise 29 nisan 4 gundur test yapiyorum bu sekilde yumurtlama olmus mu kacirmis miyim bilmiyorum 😑 yardimci olursaniz cok sevinirim ♥️

Eklentiler

• IMG_20210417_152141.jpg
    IMG_20210417_152141.jpg
    117,3 KB · Görüntüleme: 164
Kizlar ilk kez test yapiyorum ve tam olarak konuya hakim degilim yardimci olursaniz cok sevinirim 🙏 benm son adetim 30 martta oldu beklenen ise 29 nisan 4 gundur test yapiyorum bu sekilde yumurtlama olmus mu kacirmis miyim bilmiyorum 😑 yardimci olursaniz cok sevinirim ♥️
Canim yapmaya devam et yakın yumurtlaman iki çizgi aynı koyulukta olcak

Henüz olmamış canım ama koyulasma var bir kaç güne olur

12 gun var adetime bu kadar gec olmasi normal mi acaba ?
Adetler ne kadar düzenli olsa da yumurtlama günü her ay farklı günlerde olur ve birkaç gün sürebilir. Ben bir kere 37. bir kere de 20. günde yumurtlama görmüştüm endişelenme normaldir 😊

Neden böyle bir hata yaptın. Muhtemelen öncesinde de olmuş olabilir. Bundan sonra adet biriminden iki gün sonra başla hemen yapmaya
Ben 2adet dongusunun arasinda olur diye 14. Gunden yapmaya baslamistm hicbir fikrim yoktu bu konuda 😑 tesekkur ederm artk dediginiz gibi yaparm ♥️

28 30 gun arasi canm
Öncelikle ovulasyon işinde yeniyseniz flo diye bir uygulama var ben beğeniyorum regl takvimi ve ovulasyonu gösteriyor onda ayarlar kısmında döngünüz kaç gün de bir gelir kaç gün sürer girin hem oradan hem ovulasyon ile takip edin

28 ve 30 gün arası regl ise bence 10. Günden itibaren teste başlayın, net görmek için öğleden sonra 14:00 16:00 arası bir arada her gün aynı saatte test yapın ve test yapmadan önce en az 3 saat sıvı almayın böyle olunca t çizgisi daha net belli olur. T ve C çizgisi aynı görürseniz silikleşinceye kadar takip edin ve değerlendirin 💜

Öncelikle ovulasyon işinde yeniyseniz flo diye bir uygulama var ben beğeniyorum regl takvimi ve ovulasyonu gösteriyor onda ayarlar kısmında döngünüz kaç gün de bir gelir kaç gün sürer girin hem oradan hem ovulasyon ile takip edin

28 ve 30 gün arası regl ise bence 10. Günden itibaren teste başlayın, net görmek için öğleden sonra 14:00 16:00 arası bir arada her gün aynı saatte test yapın ve test yapmadan önce en az 3 saat sıvı almayın böyle olunca t çizgisi daha net belli olur. T ve C çizgisi aynı görürseniz silikleşinceye kadar takip edin ve değerlendirin 💜
Cook tesekkur ederim 🙏♥️

Back
X