Ovulasyon testi yumurtlama çatlama vs

birisi3

Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2023
29
9
6
32
Konu hakkında bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin. Tam kırmızı iki çizgi görmeden çizgi silindi. Yumurtlamam geçti mi gelecek mi ? Bilen var mı?

Eklentiler

• IMG20230802114122.jpg
    61,7 KB · Görüntüleme: 555
Hayır tam yumurtlaman olmamış henüz. Benimde geçen ay tam koyulaşmadan silikleşti. Hamile kalamadım. Tam koyulaşması lazım. Devam et canım.

Konu hakkında bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin. Tam kırmızı iki çizgi görmeden çizgi silindi. Yumurtlamam geçti mi gelecek mi ? Bilen var mı?
Riske atmayın yine de ilişki olsun bence.
Ben yorum yapamadım. Bu marka testlerin çizgileri biraz yetersiz geliyor bana.
Laboquick marka ovülasyon testi tavsiye ederim

Laboquick marka ovülasyon testi tavsiye ede

Laboquick marka ovülasyon testi tavsiye ederim
O markanın testini de yapıyorum. Yine aynı şekilde tam kırmızılsmadan siliklesti.

Eklentiler

• IMG20230802114236.jpg
    56,4 KB · Görüntüleme: 267
Benimki de dün yükseldi ama tam diğer çizgi kadar belirmedi. Bu sabah yaptım hiç bir şey çıkmadı yumurtlama olmadı mı acaba

Benimki de dün yükseldi ama tam diğer çizgi kadar belirmedi. Bu sabah yaptım hiç bir şey çıkmadı yumurtlama olmadı mı acaba
Ayni benimki gibi. Gün gün kırmızılaşiyordu tam kırmızı olmadan soluklaştı. Bugün tamamen soluk. Galiba bu ay yumurtlamayı tamamlayamadık bilmiyorum. Ay sonuna kadar yine de ovulasyon testine devam edeceğim.

Denemeye de devam edin gün aşırı, ne olur ne olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…