- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Ovulasyon testi yumurtlama çatlama vs
- Konu Sahibi birisi3
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- gebelik 2023 ovulasyontesti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Riske atmayın yine de ilişki olsun bence.Konu hakkında bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin. Tam kırmızı iki çizgi görmeden çizgi silindi. Yumurtlamam geçti mi gelecek mi ? Bilen var mı?
Riske atmayın yine de ilişki olsun bence.
Ben yorum yapamadım. Bu marka testlerin çizgileri biraz yetersiz geliyor bana.
Laboquick marka ovülasyon testi tavsiye ede
O markanın testini de yapıyorum. Yine aynı şekilde tam kırmızılsmadan siliklesti.Riske atmayın yine de ilişki olsun bence.
Ben yorum yapamadım. Bu marka testlerin çizgileri biraz yetersiz geliyor bana.
Laboquick marka ovülasyon testi tavsiye ederim
Tam kırmızı olmadan siliklesmesi beni şaşırttı anlayamadım nedeniniŞuan tekrar takip ediyorum bende. Daha yumurtlama göremedim henüz
Geçen ay yumurtlamanız olmadı mı?Hayır tam yumurtlaman olmamış henüz. Benimde geçen ay tam koyulaşmadan silikleşti. Hamile kalamadım. Tam koyulaşması lazım. Devam et canım. Eki Görüntüle 3281061
Bence ya tam büyümedi yumurta, devam etmeyecek. Ya da küçükken çatladı.O markanın testini de yapıyorum. Yine aynı şekilde tam kırmızılsmadan siliklesti.
Benimki de dün yükseldi ama tam diğer çizgi kadar belirmedi. Bu sabah yaptım hiç bir şey çıkmadı yumurtlama olmadı mı acabaKonu hakkında bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin. Tam kırmızı iki çizgi görmeden çizgi silindi. Yumurtlamam geçti mi gelecek mi ? Bilen var mı?
Ayni benimki gibi. Gün gün kırmızılaşiyordu tam kırmızı olmadan soluklaştı. Bugün tamamen soluk. Galiba bu ay yumurtlamayı tamamlayamadık bilmiyorum. Ay sonuna kadar yine de ovulasyon testine devam edeceğim.Benimki de dün yükseldi ama tam diğer çizgi kadar belirmedi. Bu sabah yaptım hiç bir şey çıkmadı yumurtlama olmadı mı acaba
Denemeye de devam edin gün aşırı, ne olur ne olmazAyni benimki gibi. Gün gün kırmızılaşiyordu tam kırmızı olmadan soluklaştı. Bugün tamamen soluk. Galiba bu ay yumurtlamayı tamamlayamadık bilmiyorum. Ay sonuna kadar yine de ovulasyon testine devam edeceğim.
Hayır olmadı. Yani tam koyulaşmadıGeçen ay yumurtlamanız olmadı mı?