• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testi yumurtama hakkında

blackberry26

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2023
53
24
3
Kızlar merhaba. 19 temmuzda adet oldum 24 temmuzda bitti.
27 temmuzda ovülasyon testi yapmaya başladım. İlk testimde c çizgisi silikti, 2.testte biraz belirmeye başladı görüntüyü ekledim. 2.testi bugün yaptım şu an şeffaf uzayan akıntım ve kasıklarımda çok hafif rahatsız etmeyecek derecede bir doluluk hissediyorum. Ovülasyon testinden anlayanınız varsa yardımcı olabilir mi? 6 aydır korunmasız ilişki yaşıyoruz henüz gebelik oluşmadı, eşimdede bendede herhangi bir sıkıntı yok :)

Eklentiler

• IMG_4201.jpeg
    IMG_4201.jpeg
    228,6 KB · Görüntüleme: 133
Kızlar merhaba. 19 temmuzda adet oldum 24 temmuzda bitti.
27 temmuzda ovülasyon testi yapmaya başladım. İlk testimde c çizgisi silikti, 2.testte biraz belirmeye başladı görüntüyü ekledim. 2.testi bugün yaptım şu an şeffaf uzayan akıntım ve kasıklarımda çok hafif rahatsız etmeyecek derecede bir doluluk hissediyorum. Ovülasyon testinden anlayanınız varsa yardımcı olabilir mi? 6 aydır korunmasız ilişki yaşıyoruz henüz gebelik oluşmadı, eşimdede bendede herhangi bir sıkıntı yok :)
henuz yumutlama olmamis cnm yapmaya devam et ve hergun ayni saatte ve sivi alimina dikkat ederek yap olurmu

Back