Çubuksa eğer temiz bir kaba idrarını yapıp 10-15 saniye bekletmen gerekiyor sonra düz zemine koyup yapabilirsinovulasyon testimizi her gün aynı saatte (sabah ilk idrarla yapılmaz ve akşam 21:00’a kadar da kalma testi yapmak için) ve yapmadan 1,5-2 saat önce sıvı alımını durdurarak yapman gerekiyor 3 damla idrar koyup 10 dk bekleteceksin.T en az c kadar olana dek her gün bu düzende devam etmen gerekiyor.Yumurtlama olana dek 3 gün arayla ilişki,yumurtlama döneminde 3 gün üst üste (sperm sorunu varsa gün aşırı olsun) ve yumurtlama sonrası size kalmış,yasak yok.
Pik gibi duruyor değerlendirin testi yapmaya devam edin ama yMrb bayanlar adetin 29 da bitti bugun ilk defa ovulasyon testi yaptim adet biteli bugun 8ci gunEki Görüntüle 3499828
Teşekkür ederim ilk defa yaptigim icin biliyorum tam olarak ne oldugunuPik gibi duruyor değerlendirin testi yapmaya devam edin ama y
Merhaba benim testlerime de bakar mısınız tam pik görmeden çizgi kayboldu bu günTeşekkür ederim ilk defa yaptigim icin biliyorum tam olarak ne oldugunu
Cok yardinci olmak isterimde benimde hic bilgim yok cnmMerhaba benim testlerime de bakar mısınız tam pik görmeden çizgi kayboldu bu gün
Ben de konu açtım dün ama kimse yorum yapmadıCok yardinci olmak isterimde benimde hic bilgim yok cnm
Anliyorum seni bazen umut ariyoruz iste bende ilk defa yaptim ne anlama geldigini bilmiyorum ama anladigim kadariyla yumurtlama var buda bir umutBen de konu açtım dün ama kimse yorum yapmadı
Benimde böyle oluyor hiç pik görmeden adet oluyorumMerhaba benim testlerime de bakar mısınız tam pik görmeden çizgi kayboldu bu gün