Ovülasyon testi(yumurta takibi) yardımm

merbur35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2024
6
0
33
Kızlar merhaba ovülasyon testi yumurtlama takibi için nasıl yapmalıyım ? Stick (çubuk) şeklinde almıştım kullanmam gereken bir püf noktası var mıdır bildiğiniz

ovulasyon testimizi her gün aynı saatte (sabah ilk idrarla yapılmaz ve akşam 21:00’a kadar da kalma testi yapmak için) ve yapmadan 1,5-2 saat önce sıvı alımını durdurarak yapman gerekiyor 3 damla idrar koyup 10 dk bekleteceksin.T en az c kadar olana dek her gün bu düzende devam etmen gerekiyor.Yumurtlama olana dek 3 gün arayla ilişki,yumurtlama döneminde 3 gün üst üste (sperm sorunu varsa gün aşırı olsun) ve yumurtlama sonrası size kalmış,yasak yok.

Çubuksa eğer temiz bir kaba idrarını yapıp 10-15 saniye bekletmen gerekiyor sonra düz zemine koyup yapabilirsin

Geçen ay denedim yumurtlamamı pik göremedim maalesef adet oldum ama sıvı alımına dikkat etmemiştim bu ay tekrar deneyeceğim

Mrb bayanlar adetin 29 da bitti bugun ilk defa ovulasyon testi yaptim adet biteli bugun 8ci gun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…