• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testi yorumu (resimli)

inci-zehram

Tırtıldan kelebeğe (b:71 h:60)
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2015
466
805
103
Merhaba,
rabbim bu mübarek günler de dileyen herkese annelik duygusunu nasip etsin. Hamile arkadaslara hayirli dogumlar :)

5temmuz da düşük yaptim ilk adetten sonra korunmadik.. Hormon testlerim normal cikti bu ay ovulasyon testi aldim.
resim ekledim , tecrubeli arkadaslar yorumlaya bilir mi?

resim

Eklentiler

• CAM00561.jpg
    CAM00561.jpg
    103,6 KB · Görüntüleme: 20.496
canim ben gg dan aldim. markasi labquick adet bitiminden sonra basladim 13-14 gun de yumurtlamisim gorunuyor.. nette yaptigim testte 17 gun gosteriyordu. yani bu testler daha dogru cunku ay ay yumurtlama tarihi degisebiliyormus.
20 ad ovulasyon 4ad gebelik testi 19tl kargo dahil adetten hemen sonra baslarsin nasil olsa cok :)
ark eczaneden 5 tanesini 28tl almis aman diyim

canim ben gg dan aldim. markasi labquick adet bitiminden sonra basladim 13-14 gun de yumurtlamisim gorunuyor.. nette yaptigim testte 17 gun gosteriyordu. yani bu testler daha dogru cunku ay ay yumurtlama tarihi degisebiliyormus.
20 ad ovulasyon 4ad gebelik testi 19tl kargo dahil adetten hemen sonra baslarsin nasil olsa cok :)
ark eczaneden 5 tanesini 28tl almis aman diyim
evet netten çok ucuz diyorlar fakat bu ay adet günümden şuan baya geçti ben gözle muayeneyle devam galiba :(

Arkadaşlar merhaba bu ay ilk ovulasyon testi yaptm ama pek anlamadm ya çok koyulaşmadı gibi siz ne dersinz

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    80,3 KB · Görüntüleme: 1.737
Arkadaşlar merhaba bu ay ilk ovulasyon testi yaptm ama pek anlamadm ya çok koyulaşmadı gibi siz ne dersinz
merhaba
testiniz tamamiyle benimle ayni desem.. :)
bu durumda sizde 14. gun yumurtlamis oluyorsunuz
benim gibi oncesi ve sonrasini degerlenmissnz bu kadar olur

bat ne :-)

Arkadaslar 35-40 gunde bir adet oluyorum 14. Gun basladim ovu. Testi yapmaya 17den 20 ye kadar olan kismi ekliyorun 18 ve 20 yi degerlendirdik bugun 21. Gun yine silik cizgi cikti yorum bekliyorum

Eklentiler

• IMG_20151020_195115.jpg
    IMG_20151020_195115.jpg
    83,2 KB · Görüntüleme: 691
Arkadaslar 35-40 gunde bir adet oluyorum 14. Gun basladim ovu. Testi yapmaya 17den 20 ye kadar olan kismi ekliyorun 18 ve 20 yi degerlendirdik bugun 21. Gun yine silik cizgi cikti yorum bekliyorum
Negatifler arkadasim.

Back