- 14 Mart 2022
- 36
- 18
- 3
- 30
- Konu Sahibi Feslegenasena
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkur ederim aynen bugun tam belirgin oldu pikBbunlar pik degil de Yarın oglen yap eger aksamları test yapıyorsan. Sankı pik olacak gibi .
Büyük ihtimal daha yumurtlama olmamis yakin zamanda gibi duruyor cnm . Ama bende az tecrubeliyimben bugün bir eczacı arkadasım la görüştüm ve kasık ağrılarından bahsettim dedim acaba geç mi yumurtluyırum adetime 10 gün var ovülasyon testi istedim test çift silik çıktı acaba yumurtladım mı yada yuöurtlamadım mı off ne zor birde bana eczacı adet bitim gününden 10 gün sonra yumurtlama olur dedi çok şaşırdım kızlar tüm bunlara cevap arıyorum
Daha vakti var canim aceleci olma bende cok aceleci idim cift çizgiyi gördüm aha yumurtlama dedim ama 2 gun cift çizgi olmasına rağmen pik seviyesine ulasmamisti 2 günden sonra pik i gördüm t çizgisi c den koyu olacak veya ayni koyulukta olacak henuz yumurtlaman olmamisKizlar ben ilk kez yaptim koyulasiyor gibi durdukca sizce yumurtlama degilmi yada dogurganlikmk bilmiyorum
Bak yukarıda testlerimi attim ben detaylica incele aceleci olma benim gibi :) 2 gun cift çizgiyi görünce degerlendirdik bi sonraki gün asıl piki gördüm ust uste hergun birliktelik yaşıyoruz yanıldığımı icin 4 gündürDaha vakti var canim aceleci olma bende cok aceleci idim cift çizgiyi gördüm aha yumurtlama dedim ama 2 gun cift çizgi olmasına rağmen pik seviyesine ulasmamisti 2 günden sonra pik i gördüm t çizgisi c den koyu olacak veya ayni koyulukta olacak henuz yumurtlaman olmamis
Anladim canım benimDaha vakti var canim aceleci olma bende cok aceleci idim cift çizgiyi gördüm aha yumurtlama dedim ama 2 gun cift çizgi olmasına rağmen pik seviyesine ulasmamisti 2 günden sonra pik i gördüm t çizgisi c den koyu olacak veya ayni koyulukta olacak henuz yumurtlaman olmamis
Canım 20 martta olmuş gibiArkadaşlar ovülasyon testimi yorumlayabilir misiniz ?
O günleri değerlendirdik bakalım, rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahCanım 20 martta olmuş gibi
Amin inşallah canım :)O günleri değerlendirdik bakalım, rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah