• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi yorumlama

ilkoo0

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
6
IMG_6487.webp
Kızlar bu ne demek oluyor her gün aynı saatte yaptım kontrol çizgisi kadar koyu değil ama yine de koyu yumurtlama olmuş mu demek

Ever yumurtlama olmuş demek bu bir çizgi diğerinden daha koyu olacak olayına takılmayın koyulaşmaya başladığını gördüğünüz andan itibaren silininceye kadar değerlendirin benim de eşit koyu değildi ama hamileyim. Burada herkes çok takılıyor eşit koyuluk meselesine

Ever yumurtlama olmuş demek bu bir çizgi diğerinden daha koyu olacak olayına takılmayın koyulaşmaya başladığını gördüğünüz andan itibaren silininceye kadar değerlendirin benim de eşit koyu değildi ama hamileyim. Burada herkes çok takılıyor eşit koyuluk meselesine
Kaç ay denediniz

Evet var 2-3 gün üst üste değerlendirin öyle yaptım ben
Bu süreçte kullandığınız bişey oldu mu ben hayıt tohumu aldım inşallah faydası olur çok istiyoruz bebek 2 düşüğüm var 5-6 aydır deniyoruz

hangi ovü testini kullandınız acaba

Eklentiler

• 1000440236.webp
    1000440236.webp
    12 KB · Görüntüleme: 12
IMG_6493.webp
çatlama oldu bugün dünü değerlendiremedim ama ondan önceki günü değerlendirdim bugün de ilişki olsun mu ve benim yumurtlamam 52. Günde oldu bı şekilde de hamile kalınabilir mi

Eki Görüntüle 3711642 çatlama oldu bugün dünü değerlendiremedim ama ondan önceki günü değerlendirdim bugün de ilişki olsun mu ve benim yumurtlamam 52. Günde oldu bı şekilde de hamile kalınabilir mi
Evet ihtimal var tabi ki spermler en az 2 gün bile canlı kalıyor yumurta da çatladıktan 12 saat sonra yok oluyor sanırım sizin ihtimal gözüküyor inşallah olmuştur bugünü de değerlendirin tabi ki üst üste olmalı

Back
X