Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç ay denedinizEver yumurtlama olmuş demek bu bir çizgi diğerinden daha koyu olacak olayına takılmayın koyulaşmaya başladığını gördüğünüz andan itibaren silininceye kadar değerlendirin benim de eşit koyu değildi ama hamileyim. Burada herkes çok takılıyor eşit koyuluk meselesine
2Kaç ay denediniz
Peki lh piki olunca nasıl ilişki oldu bende lh Pik yaptığı gün ilişki olmadı sonraki gün oldu şansım var mı
Evet var 2-3 gün üst üste değerlendirin öyle yaptım benPeki lh piki olunca nasıl ilişki oldu bende lh Pik yaptığı gün ilişki olmadı sonraki gün oldu şansım var mı
Bu süreçte kullandığınız bişey oldu mu ben hayıt tohumu aldım inşallah faydası olur çok istiyoruz bebek 2 düşüğüm var 5-6 aydır deniyoruzEvet var 2-3 gün üst üste değerlendirin öyle yaptım ben
hangi ovü testini kullandınız acabaEver yumurtlama olmuş demek bu bir çizgi diğerinden daha koyu olacak olayına takılmayın koyulaşmaya başladığını gördüğünüz andan itibaren silininceye kadar değerlendirin benim de eşit koyu değildi ama hamileyim. Burada herkes çok takılıyor eşit koyuluk meselesine
İnositol kullandım sadece doktor verdiBu süreçte kullandığınız bişey oldu mu ben hayıt tohumu aldım inşallah faydası olur çok istiyoruz bebek 2 düşüğüm var 5-6 aydır deniyoruz
İnnovitahangi ovü testini kullandınız acaba
Ben de bu testi yaptım yumurtlama bence benimde böyleydi ertesi gün silikleştiEki Görüntüle 3711307 Kızlar bu ne demek oluyor her gün aynı saatte yaptım kontrol çizgisi kadar koyu değil ama yine de koyu yumurtlama olmuş mu demek
Çatlamış benim de bu şekildeBen de bu testi yaptım yumurtlama bence benimde böyleydi ertesi gün silikleşti
Ever yumurtlama olmuş demek bu bir çizgi diğerinden daha koyu olacak olayına takılmayın koyulaşmaya başladığını gördüğünüz andan itibaren silininceye kadar değerlendirin benim de eşit koyu değildi ama hamileyim. Burada herkes çok takılıyor eşit koyuluk meselesine
Evet ihtimal var tabi ki spermler en az 2 gün bile canlı kalıyor yumurta da çatladıktan 12 saat sonra yok oluyor sanırım sizin ihtimal gözüküyor inşallah olmuştur bugünü de değerlendirin tabi ki üst üste olmalıEki Görüntüle 3711642 çatlama oldu bugün dünü değerlendiremedim ama ondan önceki günü değerlendirdim bugün de ilişki olsun mu ve benim yumurtlamam 52. Günde oldu bı şekilde de hamile kalınabilir mi