H hoab Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Aralık 2024 13 0 1 28 Perşembe 18:52 Konu Sahibi Konu Sahibi hoab #1 Kızlar ovülasyon testi yaptım Bugün reglimin 12. Günü sizce yumurtlama olmuş mu ? Yorum yaparsanız çok sevinirim
Kızlar ovülasyon testi yaptım Bugün reglimin 12. Günü sizce yumurtlama olmuş mu ? Yorum yaparsanız çok sevinirim
M Mucizemibekliyoruum Üye Kayıtlı Üye 18 Kasım 2024 596 172 18 24 Perşembe 19:03 Konu Sahibi Konu Sahibi hoab #2 Olmamış canım ama yakın
H hoab Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Aralık 2024 13 0 1 28 Perşembe 19:17 Konu Sahibi Konu Sahibi hoab #3 Bir önceki ay bu şekilde olup, ertesi gün silikleşmişti sizce neden böyle peki yumurtlama olmamış demek mi oluyor ?
Bir önceki ay bu şekilde olup, ertesi gün silikleşmişti sizce neden böyle peki yumurtlama olmamış demek mi oluyor ?
M Mucizemibekliyoruum Üye Kayıtlı Üye 18 Kasım 2024 596 172 18 24 Perşembe 19:38 Konu Sahibi Konu Sahibi hoab #4 hoab .!.: Bir önceki ay bu şekilde olup, ertesi gün silikleşmişti sizce neden böyle peki yumurtlama olmamış demek mi oluyor ? Genişletmek için tıkla... Yumurta yeterince büyümeyebiliyor. Doktor kontrolü de yapabilirsiniz çok bilmiyorum bu konuyu benim her ay pik oluyordu büyüme problemi yoktu yani. Ama büyümeden çatlayanlar oluyormuş diye okudum
hoab .!.: Bir önceki ay bu şekilde olup, ertesi gün silikleşmişti sizce neden böyle peki yumurtlama olmamış demek mi oluyor ? Genişletmek için tıkla... Yumurta yeterince büyümeyebiliyor. Doktor kontrolü de yapabilirsiniz çok bilmiyorum bu konuyu benim her ay pik oluyordu büyüme problemi yoktu yani. Ama büyümeden çatlayanlar oluyormuş diye okudum
H hoab Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Aralık 2024 13 0 1 28 Perşembe 20:52 Konu Sahibi Konu Sahibi hoab #5 Teşekkür ederim ilginiz için