Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yorumlama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Rainbow3461

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2019
7.150
12.407
163
27
Merhaba arkadaşlar ben 1 çocuk annesiyim 1 kızım var 6 yaşına girecek ve 2. Çocuğu düşünmeye başladım bu ay ve ben ovulasyon testine başladım adetim düzensiz olduğu için ayın 15 inde başladım ve ilk defa dün ve bugün çizgiler çok koyu cıktı özellikle bugün sabah 11.10da yaptığım test yumurtlama gibi duruyor sizdende yorum rica ediyorum ben 21 ve 22 sinde ilişki yaşadım dün ara verdim bugün ve Yarin tekrar ilişki yaşayıp sonrasında adet günüme kadar 2 günde 1 ilişki ile devam etmeyi düşündüm 35 günde 1 adet oluyorum şuanda
Ilk fotograf dünün
2. Fotoğraf bugünün

Eklentiler

• 20191023_112326.jpg
    48,9 KB · Görüntüleme: 29
  • 20191024_120438.jpg
    81,4 KB · Görüntüleme: 31
Fotolar cok net gelmedi bana puslu gibi ama olabilir degrlendirin bugunu flaan

Cekin atin bide oyle bakalm
Bu şekilde netmi
Birde akintim aşırı arttı 2 gündür iç çamaşırım ıslanacak kadar bundanda şüphelendim birde kasık agrım var baya ağrıyor

Eklentiler

• 20191024_151523.jpg
    131 KB · Görüntüleme: 29
O zmn olabilir yuksek ihtimal deneyn 3 gun fln gunde 1 defa oalcak sklde
Tamam bugün ve Yarin birlikte olup diğer günlerde daha seyrek olarak yapmayı düşündüm
Son ilişkim 22sinde oldu bugün 24u

Ya bnm sahsi fikrim gunde 1 iliski yeterli. Ben 2 gunde 1 iliski isini de dogru bulmuyorm.
Bende günde 1 ilişki yapıyorum ama test koyu çıktığı için bugün ve yarını değerlendirmem lazımmı diye merak ettim nasıl gebe kalmam kolaylaşır daha uygun olur

Bende günde 1 ilişki yapıyorum ama test koyu çıktığı için bugün ve yarını değerlendirmem lazımmı diye merak ettim nasıl gebe kalmam kolaylaşır daha uygun olur
Vallaha bende her yolu denedm 5 ayoluyr hala olan bisey yok artk birajtm herseyi adeti bekloorm 3 gun kaldi gelsn hormon testi yaptracagm

Vallaha bende her yolu denedm 5 ayoluyr hala olan bisey yok artk birajtm herseyi adeti bekloorm 3 gun kaldi gelsn hormon testi yaptracagm
Insallah olur canım kısmette yoksa ne yapsakta olmaz ben daha bu ay denemeye başladım ilk aydan sabirsizim rabbim isteyen herkeze nasip etsin ben bu 2 3 günü değerlendireyim sonra sina bakarım olursa olur olmazsa denemeye devam 4 5 ay dan sonra doktor yolunu tutarım bende inşallah gerek kalmadan gebe kalırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…