- 18 Nisan 2024
- 32
- 5
- 1
- 27
- Konu Sahibi Zeynep Kir
-
Merhaba canım Kaset testte 14 Nisan pik gözüküyor . 15 Nisan çatlamış . Devam etmedin mi teste canım ?Merhaba arkadaşlar bu ay ilk defa ovulasyon testi deniyorum. Adetimin 11. Günü 14 nisandı. Ve çift çizgi gördüm. Aynı günü önceki günü değerlendirdik. Pik olup olmadığını anlayamamıştım. Ve 21. Güne kadar da hiç çift çizgi görmedim. Test yapmaya devam edeceğim ama normal şartlarda adetime 6 gün var. Hamilelik testi için erken mi sizce? Akıntım vs arttı ancak bu tarz işaretlere takılıp umutlanmak istemiyorum. Tavsiyeleriniz neler?
Devam ettim onlar tek çizgi diye atmadım bir dahaMerhaba canım Kaset testte 14 Nisan pik gözüküyor . 15 Nisan çatlamış . Devam etmedin mi teste canım ?
Anladım canım eğer 14-15 de döllenme olmuşsa . Ayın 28 -29 u gibi test yapman daha doğru gibi . 4 gün tut kendini , istersen de yap bugün 1 tane canımDevam ettim onlar tek çizgi diye atmadım bir daha
Valla dün dayanamadım bir tane yapayım bakalım dedim. Böyle silik bir çizgi çıktı ne demek oluyor buAnladım canım eğer 14-15 de döllenme olmuşsa . Ayın 28 -29 u gibi test yapman daha doğru gibi . 4 gün tut kendini , istersen de yap bugün 1 tane canıminşallah tüm bebek isteyenlere tez zamanda verir hayırlısını mevlam amin
Silik çizgi var ama kuruma çizgisi gibi gri .Valla dün dayanamadım bir tane yapayım bakalım dedim. Böyle silik bir çizgi çıktı ne demek oluyor bu
3 dk içerisinde falan çektimSilik çizgi var ama kuruma çizgisi gibi gri .
Kaç dakikada çıktı bu çizgi .
İnşallah hayırlısıyla vardır bebiş
O zaman test pozitif3 dk içerisinde falan çektim
Yaa umarım. Teşekkür ederim. Siz böyle yazınca baya umutlandım inşallah hamileyimdirO zaman test pozitifinşallah değerleriniz güzel yükselir sağlıkla kucağınıza alırsınız tebrik ediyorum
Bence var çok sevindim adınıza. Ben de ilk testimde 20 dk içinde çıkınca silik kuruma çizgisi sanmıştım ama pozitifmişYaa umarım. Teşekkür ederim. Siz böyle yazınca baya umutlandım inşallah hamileyimdir
Dr max yurt dışında yaşıyorum buradan bir test. Tatile gideceğim o yüzden acele ettim. Tam orada adet olacağım ya da olmayacağım. O yüzden biraz acele ettim açıkçası. Erken gebelik testini birkaç gün sonra yapacağım bakalım inşallah net bir çizgi de görürüm.Bence var çok sevindim adınıza. Ben de ilk testimde 20 dk içinde çıkınca silik kuruma çizgisi sanmıştım ama pozitifmişhangi test acaba bu . Genelde bütün testler olmayan bir şeyi çıkarmaz ama burada bir test ismi var onu arada bir yanlış çıkarıyor diyorlar .
Ay çizgi yi görüyorumValla dün dayanamadım bir tane yapayım bakalım dedim. Böyle silik bir çizgi çıktı ne demek oluyor bu
Dr max yurt dışında yaşıyorum buradan bir test. Tatile gideceğim o yüzden acele ettim. Tam orada adet olacağım ya da olmayacağım. O yüzden biraz acele ettim açıkçası. Erken gebelik testini birkaç gün sonra yapacağım bakalım inşallah net bir çizgi de görürüm.
Devam ediyorum aslında dün çok ince bir kırmızlık çıktı fotoğrafını çekmedim akşam çekeyim. Hatta şaşırdım tekrar mı ovulasyon olucam diye. Bugün ve yarında yapıcam sonra testlerim bitmiş olucak gözlemlerimi mutlaka yazarım burayaCanım ovülasyona devam ettin mi onda çizgi nasıldı test silik çizgiyken ? Ovülasyonla da öğrenenler var gebeliğini merak ettim bize de fikir olsun
çok sevindim maşallah canım benimDevam ediyorum aslında dün çok ince bir kırmızlık çıktı fotoğrafını çekmedim akşam çekeyim. Hatta şaşırdım tekrar mı ovulasyon olucam diye. Bugün ve yarında yapıcam sonra testlerim bitmiş olucak gözlemlerimi mutlaka yazarım buraya
bizi de bilgilendirDr max yurt dışında yaşıyorum buradan bir test. Tatile gideceğim o yüzden acele ettim. Tam orada adet olacağım ya da olmayacağım. O yüzden biraz acele ettim açıkçası. Erken gebelik testini birkaç gün sonra yapacağım bakalım inşallah net bir çizgi de görürüm.
çok sevindim maşallah canım benim
bizi de bilgilendirküçük fasülye tatile gidiyor inşallah
Az önce tekrar ovulasyon testi yaptım. Dün ki gibi hafif bir kırmızı çizgi var sanki tekrar yumurlama olucakmış gibi. Yarın son kalan ovulasyon testi mi yapacağım yenisini sanırım daha almam. Hamile kalmazsam sipariş vermeyi düşünüyorum. Adetime de 5 gün kalmış olucak. Hayırlısı bakalım. Dediğim hamilelik testinde net çizgiyi görmeden heveslenmekte istemiyorum ama bakalımDevam ediyorum aslında dün çok ince bir kırmızlık çıktı fotoğrafını çekmedim akşam çekeyim. Hatta şaşırdım tekrar mı ovulasyon olucam diye. Bugün ve yarında yapıcam sonra testlerim bitmiş olucak gözlemlerimi mutlaka yazarım buraya
Evet çizgi koyulaşmaya başlamış tekrardaAz önce tekrar ovulasyon testi yaptım. Dün ki gibi hafif bir kırmızı çizgi var sanki tekrar yumurlama olucakmış gibi. Yarın son kalan ovulasyon testi mi yapacağım yenisini sanırım daha almam. Hamile kalmazsam sipariş vermeyi düşünüyorum. Adetime de 5 gün kalmış olucak. Hayırlısı bakalım. Dediğim hamilelik testinde net çizgiyi görmeden heveslenmekte istemiyorum ama bakalım
Freely birçoğu. O zaman tekrar koyulaşması hamilelik belirtisi olabilir değil mi?Evet çizgi koyulaşmaya başlamış tekrarda
Bu ovülasyon testleri hangi markanın canım
Canım ben bu forumda çok okudum sende denk gelmişsindir . Adet tarihinden 2-3 gün öncr pik çıkmıştı ovülasyon testleri . Elinde 1 tane kaldıysa 2-3 gün sonra mı yapsan ? Tabi elinde gebelik testi var ise onu yap o daha garantiFreely birçoğu. O zaman tekrar koyulaşması hamilelik belirtisi olabilir değil mi?
Erken gebelik testi var elimde. Bir tane de ovulasyon testi kaldı. Acaba test alsam mı bilemedim. Son 2 3 gün pic olmasının sebebi hamilelik mi oluyorCanım ben bu forumda çok okudum sende denk gelmişsindir . Adet tarihinden 2-3 gün öncr pik çıkmıştı ovülasyon testleri . Elinde 1 tane kaldıysa 2-3 gün sonra mı yapsan ? Tabi elinde gebelik testi var ise onu yap o daha garant
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?