• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testi yardımm..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Aylinli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2020
1.350
1.131
83
Merhaba hanımlar bu ay ilk kez ovülasyon testi kullanıyorum ve yardımınıza ihtiyacım var. Normalde adetlerim düzenlidir ancak ne olur ne olmaz diye regli bitiminde teste hemen başladım. Ancak ben hala pik göremedim bugün 21. Günüm ve reglime 1 hafta gibi bi süre kaldı bu saatten sonra yumurtlama olur mu bilmiyorum 23 ekimden bu yana süren ara ara Kasık ağrılarım var aslında ama ben anlam veremedim bide siz bakarsanız... Benim gibi böyle bir durum yaşayan ya da bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim

Eklentiler

• IMG_20201028_193659.jpg
    IMG_20201028_193659.jpg
    60,2 KB · Görüntüleme: 376
Merhaba hanımlar bu ay ilk kez ovülasyon testi kullanıyorum ve yardımınıza ihtiyacım var. Normalde adetlerim düzenlidir ancak ne olur ne olmaz diye regli bitiminde teste hemen başladım. Ancak ben hala pik göremedim bugün 21. Günüm ve reglime 1 hafta gibi bi süre kaldı bu saatten sonra yumurtlama olur mu bilmiyorum 23 ekimden bu yana süren ara ara Kasık ağrılarım var aslında ama ben anlam veremedim bide siz bakarsanız... Benim gibi böyle bir durum yaşayan ya da bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim
merhaba pko musun ?

Bende 23 pik olarak düşünmüştüm ama bir gebelik koçu ile görüştüm bilgi almak için henüz pik yapmamış dediği için kafam allak bullak oldu açıkçası
T C kadar koyu yada daha koyuysa yumurtlama demek

Yumurtlama ve catlamada 3 gunu degerlendirin diyolar o uc gunu degerlendirdikten sonra 1 2 gun ara verip tekrar iliski yasamalimiyiz
Yumurtlamayi degerlendirdikten sonra gerek yok diyorlar ama bazilarida adete yakın hamile kaldm diyor Rabbimim ne zaman verecegini bilemeyiz

Yumurtlamayi degerlendirdikten sonra gerek yok diyorlar ama bazilarida adete yakın hamile kaldm diyor Rabbimim ne zaman verecegini bilemeyiz
Yani o gunu degerlendirdikten snra daha sonrada iliskiye girilse sorun olmaz dimi

Yumurtlama durmuyor ya da olmuyor sanırım 😂😂

Eklentiler

• IMG_20201029_091749.jpg
    IMG_20201029_091749.jpg
    105,3 KB · Görüntüleme: 328
  • IMG_20201029_091733.jpg
    IMG_20201029_091733.jpg
    98,6 KB · Görüntüleme: 266
Merhaba ben de bu ay ovulasyon testi alıp yapmaya başladım ve adetime 1 gün kala pik yaptığını gördüm sabırla yapmaya devam et

Merhaba ben de bu ay ovulasyon testi alıp yapmaya başladım ve adetime 1 gün kala pik yaptığını gördüm sabırla yapmaya devam et
Merhaba daha öncesinde pik gördüyseniz eğer adete yakın pik olması gebelik belirtisi diyorlardı umarım öyle bir durumunuz vardır 😊

Merhaba daha öncesinde pik gördüyseniz eğer adete yakın pik olması gebelik belirtisi diyorlardı umarım öyle bir durumunuz vardır 😊
Kızlar bugün 11.günüm ve ovulasyon testi bu şekilde çıktı, daha dün akşam yaptığımda t çizgisi daha silikti, bugün kesin yumurtlama günü müdür?

Eklentiler

• DSC_2113.JPG
    DSC_2113.JPG
    42,5 KB · Görüntüleme: 233
Kızlar bugün 11.günüm ve ovulasyon testi bu şekilde çıktı, daha dün akşam yaptığımda t çizgisi daha silikti, bugün kesin yumurtlama günü müdür?

bugün yumurtanı olgunlaşmış ve çatlamaya hazır görünüyor. Bu testi yaptıktan 8-12 saat sonra 2 saat sıvı almadan bekleyip tekrar test yapın. T çizgisi Silikleşmişse bu gece ve yarını mutlaka değerlendirin

Back