Selam kızlar. İlk yaptığım gebelik testi yanlışmış. Hamileyimmmmm 6 haftalık hamileyim :)
İlk yaptığım evde idrar gebelik testi negatif çıkmıştı ama çok içime sinmemişti. Dün işten çıkınca bir tane daha gebelik testi aldım eve gittim ve yaptım iki çizgi kopkoyu. Hemen eşimi aradım :) o benden daha panik. Etlik Zübeyde hanımda çalışan bir arkadaşım var onu aradım acile gittik test yapıldı ultrasonla bakıldı :) Beta hcg 6045,5 kese göründü 8 mm dedi kontrol eden doktor. Perşembe günü kendi başkent hastanesine gidicem.
Kafana takma diyenlere içimden hep söverdim :) aklından onu at unut gitsin diyenlerin ağzının ortasına yapıştırasım gelirdi. Ama doğruymuş kızlar.
Ben bir bayram temizliği yaptım anlatamam halıları kaldır perdeleri yıka koltukları çek. Zaten 2 aydır birde zumbaya gidiyorum eşşek gibi tepiniyorum. Allah verdi mi veriyor işte. Yani bu ay hamileliğin h si bile yoktu aklımda. İstanbul, Eskişehir, köy gezileri baytam seyran koşturmaca derken hamileymişim yaaa :))
Kurban olduğum Allah'ım isteyen herkese vatana millete ailesine hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
İçinizden sövmek yada ağzımı burnumu kırmak gelebiliriz ama atın kafanızdan kendinizi başka şeylere yöneltin. O işi yaparken çocuk niyetiyle yapmayın :)))