Evet ediyorum 2 saat önce bırakıyorum sıvıyı 11 de yapıyorum öğlenSıvı alımına dikkat ediyosunuz dimi, saat kaçta yapıyorsunuz?
aynın 14 ünde yaptıhınız testte bir gölge var gibi ama çizgiler silikte olsa belli olmalıydıBu şekilde
Laboquick markasını aldım en çok bu öneriyorlardi işte bilmiyorum ki herkesin çıkıyor benim neden çıkmıyor bende sorguladım kendime bulamadımmerhaba testtler bozuk olabilir mi normalde benim bildiğim silikte olsa ikinci çizgi çıkıyor zaten giderekte koyulaşıyor ben de bu ay ilk kez kullanıyorum dün de ikinci testimi yaptım reglim bitti diğer gün başladım silik çizgi vardı
Bakın mesela bu benim reglim bittikten 1 gün sonra yaptığım testLaboquick markasını aldım en çok bu öneriyorlardi işte bilmiyorum ki herkesin çıkıyor benim neden çıkmıyor bende sorguladım kendime bulamadımbende ilk kez kullanıyorum acaba benim gibi olan varmı ded
Resim yok canimBakın mesela bu benim reglim bittikten 1 gün sonra yaptığım test
ayy işteyşm canım internet kötü burda yükleyeceğim internet gelince ama bariz bi çizgi görünmesi lazım diye biliyorum silikte olsa bence sen başka marka ile deneResim yok canim
Bakalım belki benim gibi olan vardır bekleyim yazan olursaayy işteyşm canım internet kötü burda yükleyeceğim internet gelince ama bariz bi çizgi görünmesi lazım diye biliyorum silikte olsa bence sen başka marka ile dene
Canim hic merak etme ayni durum bende de vardı hatta ben yumurta takibi yaptiriyordum LH hormonu 31 cikiyordu normalde testte 2.cizginin koyu cikmasi gerekirken ona rağmen normal koyulukta cikiyordu bide zaten yumurtlama testi LH hormonu 25 ve ustu olunca algılıyormus o yüzden sıkıntı yapmana gerek yok.Herkese merhaba ovulasyon testi hakkında bilgi almak istiyorum daha önce hiç denemedim yapmadım dikkatimi birşey çekti 6 gündür reglim bitti yapıyorum ama hep tek çizgi burda görüyorum regl bitiyor yapıyorlar silik çizgi hemen çıkıyor çoğunlukla hep silikte olsa çizgiler var bende silik bile yokpiki biliyorum okey ama çift çizgi neden olmuyor bende silik çizgi neden yok
Herkese merhaba ovulasyon testi hakkında bilgi almak istiyorum daha önce hiç denemedim yapmadım dikkatimi birşey çekti 6 gündür reglim bitti yapıyorum ama hep tek çizgi burda görüyorum regl bitiyor yapıyorlar silik çizgi hemen çıkıyor çoğunlukla hep silikte olsa çizgiler var bende silik bile yokpiki biliyorum okey ama çift çizgi neden olmuyor bende silik çizgi neden yok
Benim normal mi diyosun o zaman inşallah normaldir o zaman ya korktum bişey var diyeEki Görüntüle 3504689
Bak yumurta catlayacakken böyle çıkıyordu hastaneye gidiyordum kan testi veriyordum yumurtamin çatlicagini bilip yumurtlama testi ile kontrol etmek isteidgimde boyle cikiyordu LH 31 iken böyle cikiyor zaten yumurtanin catlayabilmesi icin minimum 15 olmalıymış
Aynen canjm normal ama istersen testinin markasinj degistirebilirsin ben inovitol kullanıyordum zaten onda 1.cizgj bile cikmiyorduBenim normal mi diyosun o zaman inşallah normaldir o zaman ya korktum bişey var diyeteşekkür ederim çok pazartesi zaten kadın doğuma gidicem
Onunda gördüm trendyolda ama en çok benim dediğim markada vardı yüzdeler o yüzden aldım bakalım şimdi versem hafta içi anca gelir o zamana kadar da yumurtlarsam yetişmez bu ay bunla deneyecem artık olmazsa diğer ay onu alacam hayırlısı olsun artık hepimizeAynen canjm normal ama istersen testinin markasinj degistirebilirsin ben inovitol kullanıyordum zaten onda 1.cizgj bile cikmiyorduinstagramda bir gebenin günlüğü var ordan aldım testleri ama trendyol üzerinden aldim sende alabirsin ister kaset testini ister diğerini farketmez yani onun testleri bana daha güvenilir geldi bide instagramda sayfasini takip et istersen sayfa da ilgini cekecek baya başlık hikaye var insallah en kisa zamanda sonuç alirsin
Aynen canim öyle yaparsin rica ederim aminn insallah hepimiz hakkinda hayirlisi olsunOnunda gördüm trendyolda ama en çok benim dediğim markada vardı yüzdeler o yüzden aldım bakalım şimdi versem hafta içi anca gelir o zamana kadar da yumurtlarsam yetişmez bu ay bunla deneyecem artık olmazsa diğer ay onu alacam hayırlısı olsun artık hepimizeçok teşekkür ediyorum ilgilendiğin için
Merhaba dün adetimin son günü yani bugün 8.nci gün oluyor saat 11 de yaptım bu koyulukta çıktı bu kadar eken bu kadar köyü çıkması normal mi geçen ay mesela 14 gün olmuştu ikisi koyu kırmızıydi ama bu ay nedn böyle ciktiCanim hic merak etme ayni durum bende de vardı hatta ben yumurta takibi yaptiriyordum LH hormonu 31 cikiyordu normalde testte 2.cizginin koyu cikmasi gerekirken ona rağmen normal koyulukta cikiyordu bide zaten yumurtlama testi LH hormonu 25 ve ustu olunca algılıyormus o yüzden sıkıntı yapmana gerek yok.
Canim evet biraz erken olmuş keske 1tane daha deneseydin ayni testten ama 9.gun 10.gun de yumurtlayan cok duydum her ay yumurtlama gunu değişebilir benim mesela bazen 18.gun yumurtluyorum bazen 15.gun arada 3gun atiyor ay ay değişir bu ama cok çeliskiye düştügunde 2.testi yap ayni idrara batir ama farkli idrar olmasin belki testte hata vardir bilemeyiz.Merhaba dün adetimin son günü yani bugün 8.nci gün oluyor saat 11 de yaptım bu koyulukta çıktı bu kadar eken bu kadar köyü çıkması normal mi geçen ay mesela 14 gün olmuştu ikisi koyu kırmızıydi ama bu ay nedn böyle cikti