M merveee33 Üye Kayıtlı Üye 15 Temmuz 2023 50 22 8 29 16 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi merveee33 #1 Lütfen bana yardımcı olabilir misiniz 3 defadır testler aynı çıkıyor gibi yorumlarsanız çok sevinirim Eklentiler IMG_3604.jpeg 107 KB · Görüntüleme: 33
Lütfen bana yardımcı olabilir misiniz 3 defadır testler aynı çıkıyor gibi yorumlarsanız çok sevinirim
onbirmayis Canım oğlum,iyi ki beni seçtin 🩵 Kayıtlı Üye 30 Mart 2022 5.336 3.040 103 16 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi merveee33 #2 merveee33 .!.: Lütfen bana yardımcı olabilir misiniz 3 defadır testler aynı çıkıyor gibi yorumlarsanız çok sevinirim Genişletmek için tıkla... Koyulaşma var gibi Teste devam edin hergün aynı saatte Ama sıvı alımına dikkat ederek yapın Test öncesi 2 saat sıvı içmeyin
merveee33 .!.: Lütfen bana yardımcı olabilir misiniz 3 defadır testler aynı çıkıyor gibi yorumlarsanız çok sevinirim Genişletmek için tıkla... Koyulaşma var gibi Teste devam edin hergün aynı saatte Ama sıvı alımına dikkat ederek yapın Test öncesi 2 saat sıvı içmeyin
M merveee33 Üye Kayıtlı Üye 15 Temmuz 2023 50 22 8 29 16 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi merveee33 #3 onbirmayis .!.: Koyulaşma var gibi Teste devam edin hergün aynı saatte Ama sıvı alımına dikkat ederek yapın Test öncesi 2 saat sıvı içmeyin Genişletmek için tıkla... 2 saat öncesinden sıvı alımı yapmıyorum, Testi yapmaya devam edeceğim teşekkür ediyorum
onbirmayis .!.: Koyulaşma var gibi Teste devam edin hergün aynı saatte Ama sıvı alımına dikkat ederek yapın Test öncesi 2 saat sıvı içmeyin Genişletmek için tıkla... 2 saat öncesinden sıvı alımı yapmıyorum, Testi yapmaya devam edeceğim teşekkür ediyorum