Doktor bana 3 ay kullan etkisi olmazsa sperm testi ve rahîm filmi yapıcaz dedi bakalım inşallah gerek kalmadan rabbim nasip eder .Bide ben 6 ay agnucaston kullandım Bi işe yaramadı bende, bünyeye göre heralde bazılarında yaramış işe o zaten cok hafif bir ilaç bitkisel hayıt otunun kuru ekstresi pco varsa sağlıklı beslen yürüyüş yap ben öyle yapıyorum canm
Kaç yıllık evlisin kaç yaşındasınDoktor bana 3 ay kullan etkisi olmazsa sperm testi ve rahîm filmi yapıcaz dedi bakalım inşallah gerek kalmadan rabbim nasip eder .
Ben bugüne kadar özellikle araştırıp dikkat etmemistim pco için ama artık dikkat edicem
Doktora ne zaman gittiniz adetliyken falan mı hernangi bir gün de gitsek yumurtanın geliştiğini yada çatlayıp çatlamadığını söyleyebilir mi bir yıl dolmak üzere normal yolla gebelik oluşmadı benim halaValla doktor banada dediki klomeni vereceği gün cok glü yumurta inatçı dedi üzülme bak benm 2 yumurta oluşmuş ben hiç ihtimal vermiyorum bile kesin yoktur diyerek gittim doktora tabi gelişti ama bakalım gebelik olcakamı nasip artık
Adetin 2. Günü gel dedi öyle gittim evet adetliyken gidin benceDoktora ne zaman gittiniz adetliyken falan mı hernangi bir gün de gitsek yumurtanın geliştiğini yada çatlayıp çatlamadığını söyleyebilir mi bir yıl dolmak üzere normal yolla gebelik oluşmadı benim hala
Peki ne dedi doktor gidinceAdetin 2. Günü gel dedi öyle gittim evet adetliyken gidin bence
Bende pco var zaten yumurtaların cok inatcı dedi birsürü yumurtan var ama büyümemiş dedi inci gibi dizilmşler klomen estrofem ve coraspin verdi ne zaman ullanmam gerektiğini söyledi 3 gün önce yumurta konrrolune gittim 2 tane oluşmuş dedi ve 2 gün önce çatlatma iğnesi i vurdumPeki ne dedi doktor gidince
Hmm inşallah gebelik oluşur canım benimde adetime 11 gün var 2. Günü gideyim artık geç kalmak istemiyorum bişeyler için hakkımızda hayırlısıBende pco var zaten yumurtaların cok inatcı dedi birsürü yumurtan var ama büyümemiş dedi inci gibi dizilmşler klomen estrofem ve coraspin verdi ne zaman ullanmam gerektiğini söyledi 3 gün önce yumurta konrrolune gittim 2 tane oluşmuş dedi ve 2 gün önce çatlatma iğnesi i vurdum
Amin inşallah bencede gitHmm inşallah gebelik oluşur canım benimde adetime 11 gün var 2. Günü gideyim artık geç kalmak istemiyorum bişeyler için hakkımızda hayırlısı
25 yaşındayım 6 yıllık evliyim.Kaç yıllık evlisin kaç yaşındasın
Bak Bi tane oğlundan varmş ne güzel demekki hamile kalmışsın Bi daha olur ben senin gibi olsam hiç takmam valla ben 21 yaşındayım 2 yıllık evliyim25 yaşındayım 6 yıllık evliyim.
Aslında bir oğlum var ama 5 aydır falan 2. 'yi düşünüyoruz.
Ilk çocuğum da hapla yumurta gelişip çatlatma iğnesi ile gebe kalabilmiştim
Sen ne zamandır düşünüyosun çocuk çok oldu muBak Bi tane oğlundan varmş ne güzel demekki hamile kalmışsın Bi daha olur ben senin gibi olsam hiç takmam valla ben 21 yaşındayım 2 yıllık evliyim
Inşallah Rabbim kucağınızı boş bırakmasın en kısa zaman da sağlıkla evlat nasip etsinHmm inşallah gebelik oluşur canım benimde adetime 11 gün var 2. Günü gideyim artık geç kalmak istemiyorum bişeyler için hakkımızda hayırlısı
1 bucuk yıldır düşünüyoruz ilk klomen kullanışım adetlerim cok düzensiz ve yumurtlama olmuyoduSen ne zamandır düşünüyosun çocuk çok oldu mu
Inşallah en kısa zaman da sana da versin Rabbim sağlıklı ömürlü
Insan ister istemez bikac ay negatif gördü mü morali bozuluyo aslında dediğin gibi bi tane var çok şükür ama inşallah sağlıkla ikinci yi de nasip eder Rabbim
Garip ki benim de adetler düzenli ama yine yumurtalar gelismiyomus ben anlamadım acaba döllenme için gerekli olgunluğa ulaşmadan mi yumurtluyorum1 bucuk yıldır düşünüyoruz ilk klomen kullanışım adetlerim cok düzensiz ve yumurtlama olmuyodu
Inşallah daha fazla uzamaz da sağlıkla kavuşursun bebişine1 bucuk yıldır düşünüyoruz ilk klomen kullanışım adetlerim cok düzensiz ve yumurtlama olmuyodu
Aminn imşallahInşallah daha fazla uzamaz da sağlıkla kavuşursun bebişine
Malesef ben regl oldumAminn imşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?