Ovülasyon testi yardım!!

Frida123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2015
629
1.030
63
Şimdi arkadaşlar ben bu gün ovülasyon testi yapıcam ilk defa yanlız doğru gün bu gün mü bilemedim,normalde adetim her ay 3-4 gün geçer ama geçen ay antibiyotiklerden dolayı bu ay 9 gün gecikmeli adet oldum,şimdi acaba bu antiyotik sebebiyle benim adet tarihimde bu ay değişir mi yani 8 inde adet oldum bu ay yine o tarihlerde mi olurum yani ona göre mi yumurtlamamı baz almalıyım yoksa önceki ayları hesab ederek mi yapmalıyım bu testi.Umarım anlatabilmişimdir derdimi ve yardımcı olursanız çok sevinirim

Elinizde kac tane test var? Eger sayi olarak coksa bugun baslayin ve her gun ayni saatte yapin.. ama 2-3 tane varsa yarin yada yarindan sonra baslayin.

Elinizde kac tane test var? Eger sayi olarak coksa bugun baslayin ve her gun ayni saatte yapin.. ama 2-3 tane varsa yarin yada yarindan sonra baslayin.

Kutudan 5 tane çıktı,öğlen saat 12 gibi birtanesini kullandım çizginin biri koyu biri silik çıktı 1 gün ara vererek mi yapın diyorsunuz?

Her gün bir tane yapılıyor canım :)

Kutudan 5 tane çıktı,öğlen saat 12 gibi birtanesini kullandım çizginin biri koyu biri silik çıktı 1 gün ara vererek mi yapın diyorsunuz?
Yok her gun bir tane yapmak lazim.. buyuk ihtimal eczaneden almissiniz.. bir suru para vermissinizdir.. netten alin daha ucuza gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…