Ovulasyon testi .yardim!

ElifAhsen02

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2014
1.325
1.306
133
Arkadaslar merhaba benim sorum ovulasyon testinde pozitifi gordukten sonra ne zaman iliski olmali .bileniniz var sa yardimci olabilirse cok sevinirim

Arkadaslar merhaba benim sorum ovulasyon testinde pozitifi gordukten sonra ne zaman iliski olmali .bileniniz var sa yardimci olabilirse cok sevinirim
ovulasyon testi pozitif olduktab 12 ila 36 saat arasinda yumurta catliyor yani o saatler arasi önemli. bana kalirsa cif cizgi olduğu günü ve takip eden 2 günü değerlendir. eşine keciboynuzu kürü yapki üst üste ilişki olduğu için sperm kalitesi düşmesin

ovulasyon testi pozitif olduktab 12 ila 36 saat arasinda yumurta catliyor yani o saatler arasi önemli. bana kalirsa cif cizgi olduğu günü ve takip eden 2 günü değerlendir. eşine keciboynuzu kürü yapki üst üste ilişki olduğu için sperm kalitesi düşmesin
peki bu sonuc pozitif mi

Eklentiler

• 20160125_210502.jpg
    20160125_210502.jpg
    26 KB · Görüntüleme: 99
peki bu sonuc pozitif mi
benim bundan bir tık daha koyu oluyor. ama kisiden kişiye değişebiliyor. sen bu ay ilk defa yapiyorsun heralde bu ay anlarsin artik sende en fazla ne kadar koyulaşıyor. yarın ikinci cizgi koyulugunu kaybederse yumurta catliyor demektir yok eğer daha da koyulasirsa ertesi gün filan catlayacaktir

Back