Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ovulasyon testi pozitif olduktab 12 ila 36 saat arasinda yumurta catliyor yani o saatler arasi önemli. bana kalirsa cif cizgi olduğu günü ve takip eden 2 günü değerlendir. eşine keciboynuzu kürü yapki üst üste ilişki olduğu için sperm kalitesi düşmesin
ovulasyon testi pozitif olduktab 12 ila 36 saat arasinda yumurta catliyor yani o saatler arasi önemli. bana kalirsa cif cizgi olduğu günü ve takip eden 2 günü değerlendir. eşine keciboynuzu kürü yapki üst üste ilişki olduğu için sperm kalitesi düşmesin
benim bundan bir tık daha koyu oluyor. ama kisiden kişiye değişebiliyor. sen bu ay ilk defa yapiyorsun heralde bu ay anlarsin artik sende en fazla ne kadar koyulaşıyor. yarın ikinci cizgi koyulugunu kaybederse yumurta catliyor demektir yok eğer daha da koyulasirsa ertesi gün filan catlayacaktir