Aksam 8 gibi tekrar test yapın bir de bence iki çizgi de silik çıkmış emin olamadım bu arada bugün yumurtlama olabilir
20 dakika bekle ondan sonra sonuca bak herkes aynı günde yumurtlamıyor benim 20.günde oldu mesela yapmaya devam et her gün aynı saatte 2 saat önceden de sıvı alımını kesKızlar merhaba, bana bir konuda yardımcı olmanızı istiyorum bu ay gebelik deniyoruz ovülasyon testi aldım reglin başlangıcından 11. Günde başladım testler mi bozuk ben mi tam seçemiyorum bilmiyorum doktor 12-16 günler arası değerlendir dedi Şuan 13.gündeyim testlerim Şuan bu şekilde görsel ekliyorum pik var mı bakar mısınız bir de testleri şlk yaptığım zaman silik oluyor sonradan koyulaşıyor
İkiside silik çıkmasa emin olabilirdim yarın tekrarlamak en garantisiAksam 8 gibi tekrar test yapın bir de bence iki çizgi de silik çıkmış emin olamadım bu arada bugün yumurtlama olabilir
Akşam 8 gibi tekrarlayın son 1-2 saat sıvı almadan yarın yaparsanız kacirabilirsiniz yumurtlamayiİkiside silik çıkmasa emin olabilirdim yarın tekrarlamak en garantisi
akşam yapıp tekrar atayım burayaAkşam 8 gibi tekrarlayın son 1-2 saat sıvı almadan yarın yaparsanız kacirabilirsiniz yumurtlamayi
Akşam tekrar
akşam yapıp tekrar atayım buraya
Tekrar yaptım akşam ovülasyon pozitif gibi duruyorAkşam 8 gibi tekrarlayın son 1-2 saat sıvı almadan yarın yaparsanız kacirabilirsiniz yumurtlamayi
Evet pozitif bence deTekrar yaptım akşam ovülasyon pozitif gibi duruyor
Değerlendirin bence de, laboquick mi?Tekrar yaptım akşam ovülasyon pozitif gibi duruyor
Benim ki laboquickDeğerlendirin bence de, laboquick mi?
Çok yüksek ihtimalle pik bugünMerhabalar adet bittikten sonra yapmaya başladım acaba pik mi bugün yaptığım ilk kez yapıyorum yardımcı olacak var mı ve bende PCOS başlangıcı varmış ama adetim düzenli
13 Eylül pik gibi duruyorMerhabalar adet bittikten sonra yapmaya başladım acaba pik mi bugün yaptığım ilk kez yapıyorum yardımcı olacak var mı ve bende PCOS başlangıcı varmış ama adetim düzenli
Eki Görüntüle 3478426
Bugün de dün ki gibi çıktı nasıl olacak13 Eylül pik gibi duruyor
Benim tek gün pik oldu değerlendirdim ertesi gün hemen silikleşti 2 günde olabiliyor pik. bu günleri değerlendirinBugün de dün ki gibi çıktı nasıl olacak
Tamamdır çok teşekkür ederim umarım pozitif sonuçlar alırızBenim tek gün pik oldu değerlendirdim ertesi gün hemen silikleşti 2 günde olabiliyor pik. bu günleri değerlendirin
İnşallahTamamdır çok teşekkür ederim umarım pozitif sonuçlar alırız