Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar buna bi bakabilir misiniz tam koyulaşmadan geri silindi 12 Mayıs'ta adetim bitti sizce yumurtlama olmuş mudur ilk defa kullanıyorum
Cok emin olmamakla birlikte her ay 1 yumurtanin oldugunu sanki okumustumya bi de bişey sorabilir miyim her ay bir yumurta mı oluşuyor, veya bir tane olması olumsuz bi durum mu?
anladım teşekkür ederimCok emin olmamakla birlikte her ay 1 yumurtanin oldugunu sanki okumustum
Selammm bugün pik oldu :) insallah güzelce çatlarda bende catlama sorunu var çünkü akşam yüzmeye gidim diyorum beraberlikte denicem, test siliklesmezse artık forumlarda havuç suyu yazmışlar denerim..Ne demek inşallah güzel haberler alın Allah’ın izniyle ❤
Eşinizde sperm sorunu yoksa tabi şans artar . Tam pik günü ve çatlamamın 1. Günü çok yüksektir tutma ihtimali . Bana yarın sizin test pik olacak gibi geliyor siz genede ilk ayınızmış ben olsam değerlendirirdim 3 gün üst üs
Evet pik olmuş Canım genelde 24-36 saate çatlar diye biliyorum . Sen bugün değerlendirdin yarın akşam silikleşirse muhakkak değerlendirSelammm bugün pik oldu :) insallah güzelce çatlarda bende catlama sorunu var çünkü akşam yüzmeye gidim diyorum beraberlikte denicem, test siliklesmezse artık forumlarda havuç suyu yazmışlar denerim..
Evet pik olmuş Canım genelde 24-36 saate çatlar diye biliyorum . Sen bugün değerlendirdin yarın akşam silikleşirse muhakkak değerlendir
Merhaba pik gözükmüyor canımEki Görüntüle 3431112
Sizce böyle olması normal mi?
Son adet tarihim 10 mayıs 4-5 gün sürüyo
29. Gün adet olurum
Aslında ilk yaptığımda öyle değildi bugün öyle olmuşMerhaba pik gözükmüyor canım
sadece 13. Gün yaptığın test bozuk gibi geldi bana dalgalanmış . Eğer 13 ü pik değilse 1-2 güne pik olur gibi
Olur tabi neden olmasın inşallah isteyen herkese verir rabbim zorlaştırmazAslında ilk yaptığımda öyle değildi bugün öyle olmuş
İnşallah olur
Amin inşallahOlur tabi neden olmasın inşallah isteyen herkese verir rabbim zorlaştırmaz
Evet pik olmuş Canım genelde 24-36 saate çatlar diye biliyorum . Sen bugün değerlendirdin yarın akşam silikleşirse muhakkak değerlen
Hayırlısıyla insallah sağlıkla haziranda bayram bayram havasında geçer hepimiz içinEvet pik olmuş Canım genelde 24-36 saate çatlar diye biliyorum . Sen bugün değerlendirdin yarın akşam silikleşirse muhakkak değerlendir
Bi haner varmı sizdeMerhaba canım ben innovita adlı ovulasyon testi yaptım cumartesi ovulasyon testi yaptım t çizgisi koyuydu ama c kadar değil ilişki ye girdik , pazar sabah bidaha yaptım t çizgisi c den koyuydu gun aşırı ilişkiye girdim, pazar akşam bidaha yaptım test t çizgisi siliklesmisti Buda catlamanin gerçekleştiğini gosteriyor pazartesi boş bıraktık ilişki olmadı, salı yani dün ilişki oldu bakalım hayırlısı bekliyoruz.ben böyle denedim
Merhaba, bu testi de değerlendirir misiniz ? Bundan sonraki gün ikinci çizgi çıkmadı. Ben testlerimi saat 15-16 arası yapıyorum ve günde 1 kez. Acaba diyorum gece falan çatladı da ondan mı ertesi gün ikinci çizgi çıkmadı. (Bu testi yaptığım gün doktora gitmiştim alttan muayene yapıp yumurtlama olmuş güzel gelişimi demişti)Evet pik olmuş Canım genelde 24-36 saate çatlar diye biliyorum . Sen bugün değerlendirdin yarın akşam silikleşirse muhakkak değerlendir
Merhaba bu attığınız pik değil , döngünüz kaç günde 1 ve son adet tarihiniz nedirMerhaba, bu testi de değerlendirir misiniz ? Bundan sonraki gün ikinci çizgi çıkmadı. Ben testlerimi saat 15-16 arası yapıyorum ve günde 1 kez. Acaba diyorum gece falan çatladı da ondan mı ertesi gün ikinci çizgi çıkmadı. (Bu testi yaptığım gün doktora gitmiştim alttan muayene yapıp yumurtlama olmuş güzel gelişimi demişti)
Baslangic 12 mayıs son gun 16 mayıs arası son adet tarihim. 28 günde bir adet döngüm. Adetim ortalama 5 gün sürüyor 6.gun bazen yok bazen çok az oluyor ama genelde olmuyorum. Bu testin yapıldığı tarih de 24 mayısMerhaba bu attığınız pik değil , döngünüz kaç günde 1 ve son adet tarihiniz nedir
Döngünüze göre pik olması gerekiyor bu güne kadar fakat değişiklikte gösterebilir tabiBaslangic 12 mayıs son gun 16 mayıs arası son adet tarihim. 28 günde bir adet döngüm. Adetim ortalama 5 gün sürüyor 6.gun bazen yok bazen çok az oluyor ama genelde olmuyorum. Bu testin yapıldığı tarih de 24 mayıs