- 5 Mayıs 2020
- 600
- 307
- 53
- 33
- Konu Sahibi zeynep1993
-
Akıntı ve azcık iş yapsam belim ağrıyor çok nadirde kasığıma iğne batar gibi oluyor ama pek belirti yetine koyup acaba hamilemiyim ondan mı demiyorum çünkü hiç belli olmuyor geçen ay mesela acayip mide bulantısı olmuştuAynıyız bende ovulasyon takibi yaptım ve 7 gün kaldı
Belirtileriniz varmı yada 1 2 gün içinde tekrar ovulasyon testi yaptınız mı
Benimde ovulasyon testim c koyu t çok hafif silik yumurtlama değil bunu biliyorum ama bu süre içinde de ilişkiye girilebilirmi yumurtlama donemi öncesi 2 gün sonrası 3 gün duydum ama net değilimT çizgisinin c ile aynı koyulukta ya da daha koyu olması gerekiyor. Teste devam edin bence
Canim bata kaç gün var bata 1 gün kala yumurtlama gören var eğer regl olursan bol ki yumurtlamaya almayacak çünkü kadınlar her ay yumurtlamıyorEki Görüntüle 2935078 Eki Görüntüle 2935079 Selam kızlar,
Bu ay çok ilginç oldu. Ovulasyon testinde tam pozitifi görmeden silikleşti. Her gün aynı saatte yaptım ama çatlamayı kaçırdım mı acaba ama bu kadar sürede nasıl tam pozitifi yakalamadan silikleşir ki ? 18.günde sadece pozitife en yakın çizgi oldu ama onda da tam koyuluk olmadı. Dedim tamam bugün böyle o zaman 19. Gün pozitif olcak ama bir baktım silik oldu test mi yanlış diye bir tane daha yaptım o da silik çıktı. Sizce yumurtlamadım mı bu ay bakar mısınız ? Birde sağ kasığımda sanki hafif bir ağrı var. Yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
Baktım kuzum
Şuana kadar yumurtlama olmamış bu testlere göreEki Görüntüle 2935078 Eki Görüntüle 2935079 Selam kızlar,
Bu ay çok ilginç oldu. Ovulasyon testinde tam pozitifi görmeden silikleşti. Her gün aynı saatte yaptım ama çatlamayı kaçırdım mı acaba ama bu kadar sürede nasıl tam pozitifi yakalamadan silikleşir ki ? 18.günde sadece pozitife en yakın çizgi oldu ama onda da tam koyuluk olmadı. Dedim tamam bugün böyle o zaman 19. Gün pozitif olcak ama bir baktım silik oldu test mi yanlış diye bir tane daha yaptım o da silik çıktı. Sizce yumurtlamadım mı bu ay bakar mısınız ? Birde sağ kasığımda sanki hafif bir ağrı var. Yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
Canım bata 10 gün var ama bu kadar koyulaşmışken tekrar bu kadar silikleşmesi normal miCanim bata kaç gün var bata 1 gün kala yumurtlama gören var eğer regl olursan bol ki yumurtlamaya almayacak çünkü kadınlar her ay yumurtlamıyor
Yarın yine tekrarla bakalım canım ne çıkıcak anormal durum aslındaCanım bata 10 gün var ama bu kadar koyulaşmışken tekrar bu kadar silikleşmesi normal mi
Bende onu anlamıyorum yumurtlama olmadığı halde bu kadar nasıl silikleşebiliyor. LH hormonu bu kadar yükselmişken yumurtlama olcak hale gelmişken testteki koyulukta nasıl bu kadar LH hormonu düşüpte bu kadar silikleşebiliyor anlamıyorıö sebebiniŞuana kadar yumurtlama olmamış bu testlere göre
Çok normal lh değişken bir hormondur ani dalgalanma olabilir yumurta yeteri kadar büyümeden çatlıyorda olabilir en iyisi bi hormon tahlili yaptırıp doktor takibiyle yumurtlama tayin etBende onu anlamıyorum yumurtlama olmadığı halde bu kadar nasıl silikleşebiliyor. LH hormonu bu kadar yükselmişken yumurtlama olcak hale gelmişken testteki koyulukta nasıl bu kadar LH hormonu düşüpte bu kadar silikleşebiliyor anlamıyorıö sebebini
Bir de söylemeyi unuttum canım 15. Gün ve 16. Gün kahverengi lekelenmem oldu. Yumurtlama lekelenmesidir dedim ama tam pozitifi görmedimÇok normal lh değişken bir hormondur ani dalgalanma olabilir yumurta yeteri kadar büyümeden çatlıyorda olabilir en iyisi bi hormon tahlili yaptırıp doktor takibiyle yumurtlama tayin et
Senee pko var mı sahi onu sormadım daha önce vajinal muayne oldumu herhangi bir kist varmı hormon testlerin yapıldı mı ara lekelenme de olunca aklıma bunlar geldi öncesinde pik görüyor musun testtteBir de söylemeyi unuttum canım 15. Gün ve 16. Gün kahverengi lekelenmem oldu. Yumurtlama lekelenmesidir dedim ama tam pozitifi görmedim
Evet canım malesef pko var. Kist vs yok sürekli muayen oluyorum ama pko var. Bu ay hayıt kullandım. Normalde pik görüyorum hatta geçen ay c çizgisinden bile çok koyuydu bak eke de ekliyorumSenee pko var mı sahi onu sormadım daha önce vajinal muayne oldumu herhangi bir kist varmı hormon testlerin yapıldı mı ara lekelenme de olunca aklıma bunlar geldi öncesinde pik görüyor musun testtte
Hayıt iyi ama herkese aynı etkiyi yapmıyor bende almıştım kullanmadım prolaktini çok yükseltebiliyor hormonları alt üst edebiliyor prolaktin yükseldiyse yumurtlama olmuyor olabilirEvet canım malesef pko var. Kist vs yok sürekli muayen oluyorum ama pko var. Bu ay hayıt kullandım. Normalde pik görüyorum hatta geçen ay c çizgisinden bile çok koyuydu bak eke de ekliyorumEki Görüntüle 2935518
Offff artık ne düşüneceğimi bilemedim bugunde sol kasığımda ara ara bi ağrı oluyo geçiyo.. hakkımızda hayırlısı diyelimHayıt iyi ama herkese aynı etkiyi yapmıyor bende almıştım kullanmadım prolaktini çok yükseltebiliyor hormonları alt üst edebiliyor prolaktin yükseldiyse yumurtlama olmuyor olabilir
Sonuç ne oldu?Eki Görüntüle 2935078 Eki Görüntüle 2935079 Selam kızlar,
Adet günümü bekliyorum canımSonuç ne oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?