- Konu Sahibi zeynep1993
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi, yardim
- Konu Sahibi zeynep1993
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- ovulasyon testi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 21 Şubat 2021
- 2.989
- 4.846
- 83
- 34
- Konu Sahibi zeynep1993
T çizgisinin c ile aynı koyulukta ya da daha koyu olması gerekiyor. Teste devam edin bence
- Konu Sahibi zeynep1993
Cok tesekkur ederimT çizgisinin c ile aynı koyulukta ya da daha koyu olması gerekiyor. Teste devam edin bence
2 gun sonra yumurtlama donemim, tekrar ne zaman test yapmami onerirsin
- 21 Şubat 2021
- 2.989
- 4.846
- 83
- 34
- Konu Sahibi zeynep1993
Aslında çoklu testlerden alıp her gün takip etseniz daha iyi olur. Akıntınızı da takip edebilirsiniz. İnşallah en yakın zamanda dileğiniz gerçekleşir.
- Konu Sahibi zeynep1993
- Konu Sahibi zeynep1993
Canim normalde T ve C ayni koyulukta olmasi gerekiyor diye biliyorum.Merhaba arkadaşlar adet bittikten 3 gün sonra yani 8. günümden itibaren ovulasyon testine başladım, testi yorumlar mısınız daha ovulasyon gerçekleşmemiş mi
- Konu Sahibi zeynep1993
Yani yapmaya devam edeyim o zaman, tşk ederim canımCanim normalde T ve C ayni koyulukta olmasi gerekiyor diye biliyorum.
- Konu Sahibi zeynep1993
Bir kac gun daha takip et bence canimYani yapmaya devam edeyim o zaman, tşk ederim canım
- Konu Sahibi zeynep1993
Tamam canım öyle yapayım aynen, bende de pko var 1 yıldır istiyoruz ama olmuyor doktora da gittim eşim sperm testi de verdi sıkıntı görünmüyor geçen ay da klomen ve çatlatma iğnesi vurdum, geçen ay içşn çok ümitliydim ama olmadı( bu ay da ovulasyon testini deneyeyim bakalım ne olucak, Rabbim inşallah hayırlısıyla nasip eder bu mutluluğu isteyen herkeseBir kac gun daha takip et bence canim
- Konu Sahibi zeynep1993
Amin canim benim, yinede kendine stres ve takinti haline getirme.. bu surecte psikoloji cok onemli. Rabbim isteyen herkese nasip etsin bi duyguyuTamam canım öyle yapayım aynen, bende de pko var 1 yıldır istiyoruz ama olmuyor doktora da gittim eşim sperm testi de verdi sıkıntı görünmüyor geçen ay da klomen ve çatlatma iğnesi vurdum, geçen ay içşn çok ümitliydim ama olmadı( bu ay da ovulasyon testini deneyeyim bakalım ne olucak, Rabbim inşallah hayırlısıyla nasip eder bu mutluluğu isteyen herkese
- Konu Sahibi zeynep1993
Amin canım dün yaptım testi yumurtlama oldu givi görünüyor dün ve önceki günü değerlendirdik. Bugün de yine test yapıcam çatladı mı çatlamadı mı diye kontrol edicem, mümkünse bugünü de değerlendiririz, hakkımızda hayırlısı olsun bakalım inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir bebek isteyen herkese nasip olurAmin canim benim, yinede kendine stres ve takinti haline getirme.. bu surecte psikoloji cok onemli. Rabbim isteyen herkese nasip etsin bi duyguyu
Eklentiler
- Konu Sahibi zeynep1993
Çatlama oldugunda test silik mi cikiyor canim? Biz yumurtlama gunumden once 2 gun degerlendirdik, yumurtlam gunumde birden silik cikti. Çatlamis olabilir mi? 2 gundur hafif bulantilarim var, bugun sabah nasil desemki boyle yanma/asit gibi birsey hissettim agzimda oda haliyle bulanti yapti. Bukadar erken belli olurmu catlama/dollenme?Amin canım dün yaptım testi yumurtlama oldu givi görünüyor dün ve önceki günü değerlendirdik. Bugün de yine test yapıcam çatladı mı çatlamadı mı diye kontrol edicem, mümkünse bugünü de değerlendiririz, hakkımızda hayırlısı olsun bakalım inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir bebek isteyen herkese nasip olur
- Konu Sahibi zeynep1993
Yumurtlama olduğunda iki çizgi de koyu oluyor, sonraki gün veya 2 gün sonra da silikleşince çatlamış oluyor. Bu kadar erken belirti olacağını sanmıyorum canım ama emin olmak istersen kan testi verebilirsin yumurtlamadan 2 hafta sonraÇatlama oldugunda test silik mi cikiyor canim? Biz yumurtlama gunumden once 2 gun degerlendirdik, yumurtlam gunumde birden silik cikti. Çatlamis olabilir mi? 2 gundur hafif bulantilarim var, bugun sabah nasil desemki boyle yanma/asit gibi birsey hissettim agzimda oda haliyle bulanti yapti. Bukadar erken belli olurmu catlama/dollenme?
- 5 Mayıs 2020
- 600
- 307
- 53
- 33
- Konu Sahibi zeynep1993
- Konu Sahibi zeynep1993
Ovulasyon testi mi canim, eger oyleyse T cok koyu oldugu icin tam yumurtlama zamanindasinKızlar sizce pik yapmış mı
- 5 Mayıs 2020
- 600
- 307
- 53
- 33
- Konu Sahibi zeynep1993
Evet ovülasyon testi ay değerlendireyim o zaman saol canımOvulasyon testi mi canim, eger oyleyse T cok koyu oldugu icin tam yumurtlama zamanindasin
- Konu Sahibi zeynep1993
❤Evet ovülasyon testi ay değerlendireyim o zaman saol canım
- Konu Sahibi zeynep1993
Hamilemisiniz ögrendinizmiEvet ovülasyon testi ay değerlendireyim o zaman saol canım
- 5 Mayıs 2020
- 600
- 307
- 53
- 33
- Konu Sahibi zeynep1993
Adetime daha 7 gün var canımHamilemisiniz ögrendinizmi
- Konu Sahibi zeynep1993
Aynıyız bende ovulasyon takibi yaptım ve 7 gün kaldıAdetime daha 7 gün var canım
Belirtileriniz varmı yada 1 2 gün içinde tekrar ovulasyon testi yaptınız mı