• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi, yardim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

zeynep1993

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2012
296
14
298
Danimarka
Herkese selam 😊🌸

8 yildir evliyim ve ilk defa cocuk plani yapiyoruz. Bugun 14:30 gibi ovulasyon testi yaptim ve sonuc olarak bu cikti. Beni aydinlatir misiniz, cift cizgi cikti fakat 'T' olan koyu olmasi gerekmiyor mu?

Eklentiler

• 20210923_143845.jpg
    20210923_143845.jpg
    212,7 KB · Görüntüleme: 549
T çizgisinin c ile aynı koyulukta ya da daha koyu olması gerekiyor. Teste devam edin bence😊

Aslında çoklu testlerden alıp her gün takip etseniz daha iyi olur. Akıntınızı da takip edebilirsiniz. İnşallah en yakın zamanda dileğiniz gerçekleşir.😊

Merhaba arkadaşlar adet bittikten 3 gün sonra yani 8. günümden itibaren ovulasyon testine başladım, testi yorumlar mısınız daha ovulasyon gerçekleşmemiş mi

Eklentiler

• 86912.jpg
    86912.jpg
    14,8 KB · Görüntüleme: 513
Bir kac gun daha takip et bence canim😊
Tamam canım öyle yapayım aynen, bende de pko var 1 yıldır istiyoruz ama olmuyor doktora da gittim eşim sperm testi de verdi sıkıntı görünmüyor geçen ay da klomen ve çatlatma iğnesi vurdum, geçen ay içşn çok ümitliydim ama olmadı:(( bu ay da ovulasyon testini deneyeyim bakalım ne olucak, Rabbim inşallah hayırlısıyla nasip eder bu mutluluğu isteyen herkese 😔

Tamam canım öyle yapayım aynen, bende de pko var 1 yıldır istiyoruz ama olmuyor doktora da gittim eşim sperm testi de verdi sıkıntı görünmüyor geçen ay da klomen ve çatlatma iğnesi vurdum, geçen ay içşn çok ümitliydim ama olmadı:KK43:( bu ay da ovulasyon testini deneyeyim bakalım ne olucak, Rabbim inşallah hayırlısıyla nasip eder bu mutluluğu isteyen herkese 😔
Amin canim benim, yinede kendine stres ve takinti haline getirme.. bu surecte psikoloji cok onemli. Rabbim isteyen herkese nasip etsin bi duyguyu🌸🌸

Amin canim benim, yinede kendine stres ve takinti haline getirme.. bu surecte psikoloji cok onemli. Rabbim isteyen herkese nasip etsin bi duyguyu🌸🌸
Amin canım 🤲🏻🤲🏻 dün yaptım testi yumurtlama oldu givi görünüyor dün ve önceki günü değerlendirdik. Bugün de yine test yapıcam çatladı mı çatlamadı mı diye kontrol edicem, mümkünse bugünü de değerlendiririz, hakkımızda hayırlısı olsun bakalım 🤲🏻 inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir bebek isteyen herkese nasip olur

Eklentiler

• IMG_20210926_221928.jpg
    IMG_20210926_221928.jpg
    60,1 KB · Görüntüleme: 440
Amin canım 🤲🏻🤲🏻 dün yaptım testi yumurtlama oldu givi görünüyor dün ve önceki günü değerlendirdik. Bugün de yine test yapıcam çatladı mı çatlamadı mı diye kontrol edicem, mümkünse bugünü de değerlendiririz, hakkımızda hayırlısı olsun bakalım 🤲🏻 inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir bebek isteyen herkese nasip olur
Çatlama oldugunda test silik mi cikiyor canim? Biz yumurtlama gunumden once 2 gun degerlendirdik, yumurtlam gunumde birden silik cikti. Çatlamis olabilir mi? 2 gundur hafif bulantilarim var, bugun sabah nasil desemki boyle yanma/asit gibi birsey hissettim agzimda oda haliyle bulanti yapti. Bukadar erken belli olurmu catlama/dollenme?

Çatlama oldugunda test silik mi cikiyor canim? Biz yumurtlama gunumden once 2 gun degerlendirdik, yumurtlam gunumde birden silik cikti. Çatlamis olabilir mi? 2 gundur hafif bulantilarim var, bugun sabah nasil desemki boyle yanma/asit gibi birsey hissettim agzimda oda haliyle bulanti yapti. Bukadar erken belli olurmu catlama/dollenme?
Yumurtlama olduğunda iki çizgi de koyu oluyor, sonraki gün veya 2 gün sonra da silikleşince çatlamış oluyor. Bu kadar erken belirti olacağını sanmıyorum canım ama emin olmak istersen kan testi verebilirsin yumurtlamadan 2 hafta sonra

Kızlar sizce pik yapmış mı 🤦🏻‍♀️

Eklentiler

• IMG_20210928_160621.jpg
    IMG_20210928_160621.jpg
    48,3 KB · Görüntüleme: 406
Back