- 19 Şubat 2020
- 16
- 7
- 6
- 32
- Konu Sahibi bademgiller
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayın 23ünde yumurtlama olmuş gibi belki test ile alakalıdır belkide 2 saat öncesinde su içmeyi kesmemişsinizdir.testler de bana göre yumurtlama görünüyor fakat testi aldığım yere sorduğumda yumurtlama yok teste devam et dedi.
sizce ?
23 ocakta sanki yumurtlama olmuş gibi ama bu konuda daha bilgili arkadaşlar var canımtestler de bana göre yumurtlama görünüyor fakat testi aldığım yere sorduğumda yumurtlama yok teste devam et dedi.
sizce ?
Ben 23 ve 25 Ocak arası çatlamanın olduğunu düşünüyorum keşke değerlendirseydintestler de bana göre yumurtlama görünüyor fakat testi aldığım yere sorduğumda yumurtlama yok teste devam et dedi.
sizce ?
Bugünleri hep değerlendirdim aslındaBen 23 ve 25 Ocak arası çatlamanın olduğunu düşünüyorum keşke değerlendirseydin
Devam edeyim dimiYok devam edin
Bende emin olamadığım için yardım almak istedim :)23 ocakta sanki yumurtlama olmuş gibi ama bu konuda daha bilgili arkadaşlar var canım
Testi aldığım yer 1 saat öncesi sıvı alımını kesin dedi hiç su içmedim 1-test öncesi aslındaayın 23ünde yumurtlama olmuş gibi belki test ile alakalıdır belkide 2 saat öncesinde su içmeyi kesmemişsinizdir.
Ozaman adet tarihini bekleBugünleri hep değerlendirdim aslında
aynen canımOzaman adet tarihini bekle
bana kalsa 23-24 ocak yumurtlama gibi inşallah değerlendirmişsinizdir , testi nerden aldınıztestler de bana göre yumurtlama görünüyor fakat testi aldığım yere sorduğumda yumurtlama yok teste devam et dedi.
sizce ?
instagram üzerinden birgebeningünlüğü olarak geçiyor.bana kalsa 23-24 ocak yumurtlama gibi inşallah değerlendirmişsinizdir , testi nerden aldı
Yumurtlama olmuş gibi ama siz devam edin yine ne olur ne olmazTesti aldığım yer 1 saat öncesi sıvı alımını kesin dedi hiç su içmedim 1-test öncesi aslında
Evet aldğım yere yazdım ne yazık ki yumurtlama olmamış diyorYumurtlama olmuş gibi ama siz devam edin yine ne olur ne olmaz
eczaneden mi aldınızEvet aldğım yere yazdım ne yazık ki yumurtlama olmamış diyor![]()
bende instagram'dan aldım bu ay ikinci takibim olcak idrara değdirir değdirmez beliriyor hemen baya hassas , güzel sonuçlar alırız inşallah :)instagram üzerinden birgebeningünlüğü olarak geçiyor.
aynı zamanda eczacı kadın
Bakarmsnzbana kalsa 23-24 ocak yumurtlama gibi inşallah değerlendirmişsinizdir , testi nerden aldınız
Yani daha önce bir arkadaşımda almıştı ona istinaden aldım.bende instagram'dan aldım bu ay ikinci takibim olcak idrara değdirir değdirmez beliriyor hemen baya hassas , güzel sonuçlar alırız inşallah :)