• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yardim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Beatifulwoman

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2019
106
66
13
:110:Ovulasyon testi kullanmaya başladım laboquik marka . Yeni keşfettim ve aldım hamile kalmak istiyiyim adet düzensiz o yüzden yumurtlama günü bulmak için . Ama cozumleyemedim. Yardım lütfen kullananlar . . .
1573211295788-1498102649.jpg

Ben kullanıyorum canım. Sanırım 7 K yazdığın yumurtlama günün. Bunlar beklemiş teste benziyor pek seçilmiyor karışmış renkler. T çizgisi C çizgisi kadar koyu ya da T çizgisi C çizgisinden daha koyuysa yumurtlama günüdür

Canım bir de idrarı damlattıktan sonra 5 dakika içerisindeki sonucu dikkate alacaksın. Sonraki sonuç önemli değil

Teşekür ederim . Beklemiş test derken? netten almıştım ondan mı böle belirsizlik acaba ?
Hayır canım yanlış anladın. Beklemiş derken sen testi yapıp bir müddet bekletip buraya koydun ya. Mesele ilk testten sonra 3 gün geçince o ilk testin görüntüsünde karışıklık oluyor. O sebeple dedim. Ama en belirgin 7 yazdığında yumurtlama görünüyor

Hayır canım yanlış anladın. Beklemiş derken sen testi yapıp bir müddet bekletip buraya koydun ya. Mesele ilk testten sonra 3 gün geçince o ilk testin görüntüsünde karışıklık oluyor. O sebeple dedim. Ama en belirgin 7 yazdığında yumurtlama görünüyor
Evet anladım şimdi 7k yazdığımın net görüntüsünü atayım bakarm
20191106_151256.jpg
20191106_151256.jpg

Eklentiler

• 20191108_134831.jpg
    20191108_134831.jpg
    28,8 KB · Görüntüleme: 37
Yani testi yapmaya devam 7k dan sonrası günleri degerlendirmek lazım ole değil mi . Fazla okuyunca insanın kafası karışıyor .

Ben bu testlerden kullandım memnun kalmadım. İnstagramdan aldım hassas testlerden net yumurtlama günü çıktı değerlendirdim. Bugun hcg de silik çizgi gördüm yarın kan vericem:)) bunları bitirin inş tutar ama tutmazsa ebruceylandan bi bakın hem takibini de yapıyor..hayırlısı olsun

Ben bu testlerden kullandım memnun kalmadım. İnstagramdan aldım hassas testlerden net yumurtlama günü çıktı değerlendirdim. Bugun hcg de silik çizgi gördüm yarın kan vericem:)) bunları bitirin inş tutar ama tutmazsa ebruceylandan bi bakın hem takibini de yapıyor..hayırlısı olsun
İlginiz içn teşekkürler . Tmm inş . Hayırlısı inş .

Teşekür ediyorum . Hani diyorlar ya genelde yorumlarda t de koyu çizgiyi yakalayınca sonraki 4 gün boyunca birlikte ol eşinle deniliyor peki olduk... sonra test yaptığında peki nasıl çizgi yakalamiz lazım . Bilginiz var mı acaba ? ??
Ben bu testlerden kullandım. Gayet güvenilir. Sonra test yaptığında derken ne demek istediniz?

Back