Güzel duan icin tesekkur ederim canim.Ben o testlerde bir türlü tutturamadım . DilerimSafsarisin sen de ve konu sahibi arkadaşımda güzel sonuçlar verir ! Hadi bakalım
Yumurtlama günü herkesin farklı ,sizinki o günmüş demekkiArkadaslar ilk kez bu ay denedim testi. Ilk gun adetin 9. gunu esit cikti cizgiler. Ikinci gun t cizgisi c cizgisinden biraz daha koyu cikti. Testi oglen birde yaptim. Ikinci testin gecesinde iliski oldu. Ertesi gun tekrar oglen test yaptim. C vardi t silinmisti. O gece de iliski oldu. Bugun tekrar yaptim test yine c var t yok.
Sormak istedigim şu. Normalde 14. Gun deniliyor ya yumurtlamaya ama benim 10. Gun oldu bu normal mi ve test yapmaya yada iliskiye devam etmeye gerek var mi gebelik icin. Ikinci bir yumurtalama olabilir mi ayni ay yoksa benimki oldu bitti mi.
Yardimlariniz icin simdiden tesekkur ederim.
Aman gerilme onlar neler görüyor duyuyor. Anne olmak istiyorsun , ne güzel işte. Ama yine de tamamen o teste bağımlı kalma, görev gibi oluyor gerçekten insan çok geriliyor .Güzel duan icin tesekkur ederim canim.Insallah.. ilk kez denicem bende. Pahaliymista icinde 5 tane var 50 tl verdim . Bide erkekti eczacı gerildim biraz ya :)
Güzel duan icin tesekkur ederim canim.Insallah.. ilk kez denicem bende. Pahaliymista icinde 5 tane var 50 tl verdim . Bide erkekti eczacı gerildim biraz ya :)
Ben onu anladim zaten,onun icin hic almadim simdiye kadar bu testten simdi kaşındım iste bakAman gerilme onlar neler görüyor duyuyor. Anne olmak istiyorsun , ne güzel işte. Ama yine de tamamen o teste bağımlı kalma, görev gibi oluyor gerçekten insan çok geriliyor .
Öylemi markasi neNette 30 lusu 30 liraydi.Gerek kalmasin ama bir daha olursa netten siparis verin.
Ben o testi çok denedim hep yanılttı beni. Bilmiyorum onla hamile kalan var mı ama mesela bi defasında kopkoyu iki kırmızı çizgi çıktı 2 gün üst üste değerlendirdik eşimleArkadaslar ilk kez bu ay denedim testi. Ilk gun adetin 9. gunu esit cikti cizgiler. Ikinci gun t cizgisi c cizgisinden biraz daha koyu cikti. Testi oglen birde yaptim. Ikinci testin gecesinde iliski oldu. Ertesi gun tekrar oglen test yaptim. C vardi t silinmisti. O gece de iliski oldu. Bugun tekrar yaptim test yine c var t yok.
Sormak istedigim şu. Normalde 14. Gun deniliyor ya yumurtlamaya ama benim 10. Gun oldu bu normal mi ve test yapmaya yada iliskiye devam etmeye gerek var mi gebelik icin. Ikinci bir yumurtalama olabilir mi ayni ay yoksa benimki oldu bitti mi.
Yardimlariniz icin simdiden tesekkur ederim.
internettwn alsaydiniz keske tanesi 1 tl ye geliyor oyleGüzel duan icin tesekkur ederim canim.Insallah.. ilk kez denicem bende. Pahaliymista icinde 5 tane var 50 tl verdim . Bide erkekti eczacı gerildim biraz ya :)
İnternetten al canm çok daha uygun 30 tanesi 30 tl ye almıştı tam bir sene önce şuna üç aylık bir oğlum var çok şükürGüzel duan icin tesekkur ederim canim.Insallah.. ilk kez denicem bende. Pahaliymista icinde 5 tane var 50 tl verdim . Bide erkekti eczacı gerildim biraz ya :)
Güzel duan icin tesekkur ederim canim.Insallah.. ilk kez denicem bende. Pahaliymista icinde 5 tane var 50 tl verdim . Bide erkekti eczacı gerildim biraz ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?