Ovulasyon testi yardım lütfen

gzmyce

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2022
230
28
27
Merhaba Ovulasyon testime bakabilir misiniz ikisi de aynı koyukukta yumurtlama dönemi mi bugün
IMG_4275.jpeg

Yumurtlama vae fakat henuz catlamamis 24 saat icindr catlar degelerndir sabah aksam

Catladigini t cizgisi siliklesmeye basladiginda anliyorsun, eger simdi t cizgisi c den koyuysa pik olmus yani 24 saat icinde yumurtlama olacak. Degerlendir sen.
Benim sabah ikisi de koyuydu akşam t çizgisi silikleşmeye başladı o zaman ne oluyor kaç gün değerlendirmem lazım teste devam etmelimiyim teşekkür ederim 🙏

Bir kere daha degerlendir sonra tamam
Merhaba ben koyulaşmaya başladığı zaman ve tam koyu olduğu zaman değerlendirdim ama silikleşmeye başladığı zaman değerlendiremedim silik olduğu günlerde mi yapmak gerekiyordu yoksa sadece koyu olduğu gunler mi

Merhaba ben koyulaşmaya başladığı zaman ve tam koyu olduğu zaman değerlendirdim ama silikleşmeye başladığı zaman değerlendiremedim silik olduğu günlerde mi yapmak gerekiyordu yoksa sadece koyu olduğu gunler mi
Tekrae siliklesmeye basladigi zaman iste catlamis demekmoluyor olsun degerlendirmissin

Çatladığı zaman hamile olma ihtimali oluyor mu peki onu anlayamadım ben kaçırdım mı acaba bir ihtimal onu bilemiyorum
Döllenme olabilmesi için yumurtanın büyümesi ve çatlaması gerekir. Çatlayan yumurta 24 36 saat aralığında yaşar. Bu süre içerisinde sperm gelirse döllenme şansı vardır. Döllenme olabilmesi için en sağlıklı zaman dilimleri yumurtlamadan bi kaç gün öncesinde gün aşırı yani 2 günde bir ilişkiye girmektir. Spermler uygun koşullarda 2 3 güne kadar içeride yasabilir. Bu yüzden catlamadan bi kaç gün öncesi ve sonrası ilişki önemli oluyor.

Döllenme olabilmesi için yumurtanın büyümesi ve çatlaması gerekir. Çatlayan yumurta 24 36 saat aralığında yaşar. Bu süre içerisinde sperm gelirse döllenme şansı vardır. Döllenme olabilmesi için en sağlıklı zaman dilimleri yumurtlamadan bi kaç gün öncesinde gün aşırı yani 2 günde bir ilişkiye girmektir. Spermler uygun koşullarda 2 3 güne kadar içeride yasabilir. Bu yüzden catlamadan bi kaç gün öncesi ve sonrası ilişki önemli oluyor.
Yani ben tam koyu olduğu günleri değerlendirdim öncesi ve yumurtlamadan sonra silikleştiği günleri değerlendiremedim o yüzden biraz kafam karıştı

Merhaba ovulasyon testi yaptım yumurtlama günü bugün mü bakabilir misiniz

Eklentiler

• IMG_5735.jpeg
    IMG_5735.jpeg
    48,4 KB · Görüntüleme: 19
X