Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurtlama olabilir ne olur ne olmaz değerlendir bence hayırlısı olsun inşallahHanımlar merhaba benim adete 8 gün kaldı ovülasyon testi yaptım böyle koyu çıktı neredeyse birbirine yakın çizgiler hamilelik testi yaptım negatif sizce hamile olabilir miyim yada yine mi yumurtluyorum yardımcı olur musunuz lütfen
Eki Görüntüle 3190177 Eki Görüntüle 3190178
Sağolun teşekkür ederim amin inşallahYumurtlama olabilir ne olur ne olmaz değerlendir bence hayırlısı olsun inşallah
Rica ederim insallahSağolun teşekkür ederim amin inşallah
Yumurtlama görmüştüm sonra silikleşti bundan silikti şimdi böyle görünce acaba mı dedim teşekkür ederimçizgi koyu degil normal silik çıkmış. Yumurtlamayla hiç alakası yok. negatif zaten bu test
Kızlar ovülasyon testime bakar mısınız sanki bugün koyulaşma var gibi geldi emin olamadım.yok bu negatif normal yani
Evet sanki var gibi degerlendirmssndir umarımKızlar ovülasyon testime bakar mısınız sanki bugün koyulaşma var gibi geldi emin olamadım.
10 11 ocak pik görünüyor canım 12de silikleşmiş çatlamış yumurtan eğer gebelik oluşursa 10 12 gün sonra test yapabilirsin inşallah Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsinKızlar bunları da yorumlar mısınız
Hemen hemen her günü değerlendirdim
Sizce eğer tutarsa ilk belirtiler ne olur ve ne zaman anlarım
Bide ne zaman test yapmalıyım
Amin amin inşallah değerlendirdim ama hayırlısı bakalım10 11 ocak pik görünüyor canım 12de silikleşmiş çatlamış yumurtan eğer gebelik oluşursa 10 12 gün sonra test yapabilirsin inşallah Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin
Ne oldu canım hamile misin yumurtlama gunun dogrumuKızlar merhaba bana da bakabilir misinizzz? Yumurtlamam bugün mü yarın mı sizce eşit gibi değil gibi kestiremedim? Bugün mü birlikte olmalıyım yarın mı?Eki Görüntüle 3195518