• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yardim lutfen:(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Missis1876

Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2016
41
30
18
42
Merhaba, 4 gun ustuste yaptigim ovulasyon testleri sirasiyla ekte. Ilk sefer cok koyu cikip siliklesitken bugun tekrar koyulasma oldu anlayamadim bat 13 ekim simdi yumurta catldi mi catlamadimi bugunu de degerlendirmelimi yardim lutfen :(

Eklentiler

• 91720188-E93C-4484-9FEE-3131F6810561.jpeg
    91720188-E93C-4484-9FEE-3131F6810561.jpeg
    25,3 KB · Görüntüleme: 425
  • 776C27FB-0965-4DBE-9CA5-0570FD2DDC09.jpeg
    776C27FB-0965-4DBE-9CA5-0570FD2DDC09.jpeg
    17,8 KB · Görüntüleme: 353
  • 2FA668D8-94E3-4385-BB2F-3E931516C642.jpeg
    2FA668D8-94E3-4385-BB2F-3E931516C642.jpeg
    36,2 KB · Görüntüleme: 436
  • 3B08D7FD-C660-483E-A909-D68311097FDD.jpeg
    3B08D7FD-C660-483E-A909-D68311097FDD.jpeg
    22,6 KB · Görüntüleme: 414
Merhaba, 4 gun ustuste yaptigim ovulasyon testleri sirasiyla ekte. Ilk sefer cok koyu cikip siliklesitken bugun tekrar koyulasma oldu anlayamadim bat 13 ekim simdi yumurta catldi mi catlamadimi bugunu de degerlendirmelimi yardim lutfen :KK43:

Bence değerlendir ne olur ne olmaz :)

Merhaba, 4 gun ustuste yaptigim ovulasyon testleri sirasiyla ekte. Ilk sefer cok koyu cikip siliklesitken bugun tekrar koyulasma oldu anlayamadim bat 13 ekim simdi yumurta catldi mi catlamadimi bugunu de degerlendirmelimi yardim lutfen :KK43:
Bence değerlendir

Bugun de boyle silinmiyor anlayamadim kizlar ne diyorsunuz?

Eklentiler

• 841278A6-0E8D-4949-A466-D09F3E0BB79B.jpeg
    841278A6-0E8D-4949-A466-D09F3E0BB79B.jpeg
    30,2 KB · Görüntüleme: 401
Bugun de boyle silinmiyor anlayamadim kizlar ne diyorsunuz?
Bu resimde silikleşmiş test. LH her zaman kadın vücudunda olan bir hormon. Yani testte her daim ikinci bir çizgiyi göreceksin. Bana göre ilk mesajında gönderdiğin ilk resimde iki çizgi de koyu ve o gün yumurtlama olmuştur. O gün ve sonrası günleri umarım değerlendirmişsindir. Hakkında hayırlısı sağlıkla bebeğine kavuşursun inşallah.
Sevgiler...

Bu resimde silikleşmiş test. LH her zaman kadın vücudunda olan bir hormon. Yani testte her daim ikinci bir çizgiyi göreceksin. Bana göre ilk mesajında gönderdiğin ilk resimde iki çizgi de koyu ve o gün yumurtlama olmuştur. O gün ve sonrası günleri umarım değerlendirmişsindir. Hakkında hayırlısı sağlıkla bebeğine kavuşursun inşallah.
Sevgiler...
Cok tesekkur ederim ilginiz icin.. Allah hepimizin destekcisi olsun sevgiler..

Arkadaşlar benim yaptığım ovulasyon testleri durdukça koyulaşıyo sizinkilerde öylemi?

Bu dün yaptığım test dün resmini çekmiştim

Eklentiler

• IMG_7561.JPG
    IMG_7561.JPG
    14,9 KB · Görüntüleme: 350
Birinde iki cizgide koyu cikmis ilk attiginiz. Bence o gun yumurtaliklar catlamis insallah degerlendirmişsinizdir.. Allah saglikli hayirli evlatlar versin cumlemize..

Canım bu koyulaşmamış ki 2. Çizgi silik
Bu koyulaşmamış ztn çünkü bunu yapınca çektim silikti böyle. Ama şuan koyu yani durdukça koyulaşmış onun fotosunu çekmedim.Takvime göre bugün ovulasyon gösteriyo ama dünkü bu teste göre sanki daha var ovulasyona gibi?

Bu koyulaşmamış ztn çünkü bunu yapınca çektim silikti böyle. Ama şuan koyu yani durdukça koyulaşmış onun fotosunu çekmedim.Takvime göre bugün ovulasyon gösteriyo ama dünkü bu teste göre sanki daha var ovulasyona gibi?

Canım bi rahatsızlığın falan var mı pcos gibi belki o yüzden böyle sürekli bi var bi yokmuş gibi görünüyor olabilirim mi?

Canım bi rahatsızlığın falan var mı pcos gibi belki o yüzden böyle sürekli bi var bi yokmuş gibi görünüyor olabilirim mi?
Rahatsızlığım yok.. Mesela internette tarihleriyle birlikte alt alta 5-10 tane test koyuyolar fotosunu çekiyolar testler ilk yaptıkları zamanki gibi kimisi silik kimisi koyu gününe göre.Ben öyle yapamıyorum çünkü yaptığım her test ilk silik çıkıyo 1-2 saat sonra hepsi hemen hemen aynı koyulukta oluyo.Bunu anlamıyorum

Su testlerde insani yaniltiyor. C.tesi aksami ve pazar kopkoyu cizgi gordum ve iliski oldu. Bu aksam muthis bir gaz sancisi gibi agriyla dra gittim yeni catlamis. Yani kac gun onceden test koyuydu ben pazar catladi bitti sanmistim. Agrim olmasa bos gececekti bu gece

Su testlerde insani yaniltiyor. C.tesi aksami ve pazar kopkoyu cizgi gordum ve iliski oldu. Bu aksam muthis bir gaz sancisi gibi agriyla dra gittim yeni catlamis. Yani kac gun onceden test koyuydu ben pazar catladi bitti sanmistim. Agrim olmasa bos gececekti bu gece
Canım koyu olduktan sonra yani 24-36 saat içinde çatladığını gösteriyo diolar pazar koyuysa hemen hemen çatlama gününü doğru göstermiş olmyyo mu

Ovulasyon zamanı ağrı mı oluyo ? Benim bi kaç gündür akşamları ara ara sağ kasığımda ağrı oluyo.Sadece sağ.Acaba çatlayamıyo mu noluyo anlamadımki test de yapıyorum

Yumurtlama yakınlaştıkça kasıkta ağrı olur şanslısınız belli ediyor
Ama bu yaşıma kadar hiç böyle ağrıyarak belli etmezdi anlamazdım bile.Doktorada gittim kist falanda yok.1 haftadır ara ara ağrıyo ne olduğunu anlayamadım.Ovulasyonda böyle bi kaç günmü ağrıyo?

Ama bu yaşıma kadar hiç böyle ağrıyarak belli etmezdi anlamazdım bile.Doktorada gittim kist falanda yok.1 haftadır ara ara ağrıyo ne olduğunu anlayamadım.Ovulasyonda böyle bi kaç günmü ağrıyo?
Genelde yumurta olgunluk derecesine yaklaşınca oluyor bende

Back