Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yardım lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Onur_hira_ela

1 prens 💙 ve 2 prenses annesi 💖
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2017
2.419
3.610
27
Arkadaşlar mrb benim 1 senedir çocuğum olmuyor hemen hemen her yolu denedim yinede olmadı sadece ovulasyon testi kullanmadım ve benim adetim düzensiz olduğu için de yumurtlama ne zaman gerçekleşiyor bilmiyorum bu testi almak istiyorum ama kapıda ödeme yok kredi kartı istiyolar ve bnde onu kullanmıyorum buradaki eczanelerde satmıyorlar sizden ricam nolur biriniz eğer aldıysanız kullanmıyorsanız veya sipariş edip kargo ile bana gönderir misiniz ücreti neyse veririm nolur lütfen yardm edin :KK42:

Can'ım kapıda ödeme yapılıyor tekrar bakabilirsin.Ama hamile kalan arkadaşlar gönderebilirler.Düzensiz adet varsa gününü bilemezsin ve hamile kalmaman gayet dogal olmuyor diye düşünme o yüzden.Baya etkili bu testler

kapida ödeme sadece 1 sitede var oda çok pahalı n.11 ve gitti gidiyor da uygun fiyata var oda kredi kartı istiyor yumurtlama gününü tutturamiyorum muhtemelen o yüzden olmuyor inşallah yardım eden biri çıkar :KK61:

Yardım edecek kimse yokmu yaaaaaa lütfen :KK61::KK42:nolur arkadaşlar ücretini ödeyeceğim yardım edin lütfen ama çokta pahalı olmasin çünkü onu alacak gücüm yok eğer hamile kalırsam yardım edene çok dua edeceğim lutfen:dua:

Yardım edecek kimse yokmu yaaaaaa lütfen :KK61::KK42:nolur arkadaşlar ücretini ödeyeceğim yardım edin lütfen ama çokta pahalı olmasin çünkü onu alacak gücüm yok eğer hamile kalırsam yardım edene çok dua edeceğim lutfen:dua:
Şu hamile kalan arkadaşlar var ya ağustos ta hamile kalanlar bence onlara sor burdan görmeyebilirler.Adetler çok mu düzensiz

X