- Konu Sahibi umutsuzkadin8
-
- #1.561
Anladım canım dr en kısa zamanda git hamişsin ikinci çizgi görünüyor birde adetin gecikmiş var sendeBu son gonderdigim fotograf gebelik testi canim oncekiler ovulasyon testi
İnsallah canim birde dunki teste gore daha belirgin bugun bakalimAnladım canım dr en kısa zamanda git hamişsin ikinci çizgi görünüyor birde adetin gecikmiş var sende
Amin insallah canimKızlar merhaba..Ben de aranıza geldim.Dışarıdan okuyordum yazılarınızı.Ben de Ovulasyon testi kullanıyorum.İnşallah hepimiz kısa Zaman'da güzel sonuçlar alıcaZ Allahın izniyle.
Siz de hamilesiniz sanırım Allah tamamına erdirsin inşallah.Çizgi gördüm ben de:)Amin insallah canim
Ayy insallah canim hic umudum yok vallaSiz de hamilesiniz sanırım Allah tamamına erdirsin inşallah.Çizgi gördüm ben de:)
Neden olmasın.Herşeyin vakti var.Buna inanıyorum ben 2 kez Ovulasyon testiyle hamile kaldım.Hiç de umudum yokken.Ayy insallah canim hic umudum yok valla
Ay cnm oldu bu iş bn sana söyleyeyim yaşadın bu topikten de bi hamiş çıkıcakAyy insallah canim hic umudum yok valla
Gercektenmi valla ben ilk defa kullandim bu ay ovulasyon testiniNeden olmasın.Herşeyin vakti var.Buna inanıyorum ben 2 kez Ovulasyon testiyle hamile kaldım.Hiç de umudum yokken.
Kiz allah duysun sesini insallahAy cnm oldu bu iş bn sana söyleyeyim yaşadın bu topikten de bi hamiş çıkıcak
Amin canımKiz allah duysun sesini insallah
Ben de ilk kullandığım da hamile kaldım sonra kürtaj oldum 1 ay ara verip yine kullandım onda da hemen hamile kaldım o da yaradan dolayı düştü.Şimdi 2. Deneyişim düşükten sonra 2 günüm var adete benimde.Senin ilk aymış bak.Bir de gebelik testi markan nedir.Gercektenmi valla ben ilk defa kullandim bu ay ovulasyon testini
Sente lady diye bi marka var eczanede onu aldim birde certainBen de ilk kullandığım da hamile kaldım sonra kürtaj oldum 1 ay ara verip yine kullandım onda da hemen hamile kaldım o da yaradan dolayı düştü.Şimdi 2. Deneyişim düşükten sonra 2 günüm var adete benimde.Senin ilk aymış bak.Bir de gebelik testi markan nedir.
Certain iyidir bak ona güvenebilirsin.Keşke Ovulasyon testin olsaydı en garantisi o.:)Sente lady diye bi marka var eczanede onu aldim birde certain
Bilemedimki adete yakin ovulasyon testi pozitif gosterdi ama guvenemedimdeCertain iyidir bak ona güvenebilirsin.Keşke Ovulasyon testin olsaydı en garantisi o.:)
En garantisi o bak ben saklıyorum resimleri hala iki hamilelikte de Ovulasyon testiyle ögrendim damlattığım gibi ikinci çizgi hemen koyulaştı o Zaman anladım.Bilemedimki adete yakin ovulasyon testi pozitif gosterdi ama guvenemedimde
Ay ben alayim yine bugun peki ilk idrarlami yaptin canimEki Görüntüle 2028275
En garantisi o bak ben saklıyorum resimleri hala iki hamilelikte de Ovulasyon testiyle ögrendim damlattığım gibi ikinci çizgi hemen koyulaştı o Zaman anladım.
Ovulasyon testi ilk idrarla yapılmaz ki.Gün içinde 2 3 saat birşey yiyip içmezsen çıkar net bir şekilde :)Ay ben alayim yine bugun peki ilk idrarlami yaptin canim
Ya kullandigimdada ilk idrarla yapmadim ama yinede sorayim dedim cok tesekkur ederim canim :) umut oldun resmen :)Ovulasyon testi ilk idrarla yapılmaz ki.Gün içinde 2 3 saat birşey yiyip içmezsen çıkar net bir şekilde :)
İlkmiş daha ya :) Zaten umudun olsun.Perşembw gecesi öZellikle dilek namazı kılınmasını tavsiye ederim.Dualar kabul oluyorYa kullandigimdada ilk idrarla yapmadim ama yinede sorayim dedim cok tesekkur ederim canim :) umut oldun resmen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?