- 23 Nisan 2017
- 215
- 118
- 23
- 31
- Konu Sahibi umutsuzkadin8
-
- #1.521
Tugce ben de yapiyim yarin ozamnn . Sende cift cizgiyi gordun evde test yapmak o yuzden zevkli geliyoo :) gelll ostanbul candirrrr asktir :)Normal test canim bende 2. Gun hic bisey cikmamisti direk negatifti yani
Gecen ayda hep silik cizgi gordum ama negatifmisTugce ben de yapiyim yarin ozamnn . Sende cift cizgiyi gordun evde test yapmak o yuzden zevkli geliyoo :) gelll ostanbul candirrrr asktir :)
Aaa o cok kötüymüş ya yanlış da olabilir yani ay olmasinnn :) geçen yil gezemedigini bidaha gelişinde gezer tadını çıkarırsın . Kiz heyecandan gece uyuyamiycam ya benGecen ayda hep silik cizgi gordum ama negatifmisvalla gelmek istemedim mersine dua ediyordum hava yagmurluydu ucak rotar yapar kalkmaz diye ama nasil dua ettiysem ucagi kacirdik
Senmi benmi valla yine hamile moduna girdimAaa o cok kötüymüş ya yanlış da olabilir yani ay olmasinnn :) geçen yil gezemedigini bidaha gelişinde gezer tadını çıkarırsın . Kiz heyecandan gece uyuyamiycam ya ben
Unuturmuyum hic selinle seniKızlarrr ikinizdende gzel hberler bkliyorum yarın sakın yazmayı unutmayın sabah hee hamiş olunca da bni unutmayın he
Yok artik birdenmi olduResmen kırmızı kart yedim Allah kahretsin
Lütfen devamı gelmedi deResmen kırmızı kart yedim Allah kahretsin
EvetYok artik birdenmi oldu
Geldi geliyo çok moralim bozuldu cokLütfen devamı gelmedi de
Ay canm ya çok üzüldüm valla baya ümitlenmiştim bn bile ynede bozma moraliniGeldi geliyo çok moralim bozuldu cok
Canım ya nerdesin çok uyuyodun hee sabahtan beri senş bkliyorumBugunki test canim sikma canini bidahaki ay insallah olur
Beynim sulandi vallaCanım ya nerdesin çok uyuyodun hee sabahtan beri senş bkliyorumyaa bunda da çizgi varr
E şimdi ne yapcaksın beklicekmisin daha yoksa kan mı vercen bi de erken gbelik testi mi alsan kiBeynim sulandi valla
Ay canm ya çok üzüldüm valla baya ümitlenmiştim bn bile ynede bozma moralini
İnşallah kizlarBugunki test canim sikma canini bidahaki ay insallah olur
Canm bşey yazmadığına gre çoktan çıktı yola galiba Allah'ım bizede nasip eder inşallah şu çift çizgiyiİnşallah kizlar
Tuğçe bundada çizgi var git artik kan testine bekleme niye gitmiyosun
Silik çizgi görülüyor. Hadi inşallah allah gönlüne göre versinBugunki test canim sikma canini bidahaki ay insallah olur
Gidemiyorum valla canim bekliyorumCanm bşey yazmadığına gre çoktan çıktı yola galiba Allah'ım bizede nasip eder inşallah şu çift çizgiyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?